Arkadaşlar evli falan değilim sevgilimde yok ama şu baget tektaşlara bayılıyorum çok hoşuma gidiyor kendime bir pırlanta baget alıp takmak istiyorum ama annem kısmetin kapanır falan diyor en azından yüzük parmağıma değilde orta parmağıma falan alıp taksam sizce olur mu?
Olur al tak herkes artık herseyi takıyor
Olmaz takma kısmetin kapanır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu donemde etik ahlak kavrami diye bisey kalmadi evli bekar alayına yaziyorlar. Hevesin varsa al tak bence kapanmaz kismetin hatta daha cok acilir
Tek taşımı kendim aldım, tek başıma kendim taktım. :)
Aynen bende öyle yapıcam hayatımda ilk kez evlenme teklifi aldım ama o da hüsranla sonuçlandı daha evlenemeden beni maddiyat yüzünden bırakıp gitti işim yok çalışmıyorum diye ayrıldı 5 senemi çöp etti halbuki ben ona destek olmak için kendime ait olan evden kiracımı çıkartıp evlenince biz oturalım kira ödemekten kurtulursun diye teklif bile sunmuştu bu kadar düşünmemek fedakarlık yapmamak gerekiyormuş her fedakarlık yapışımda daha çok şey istedi daha fazlasını istedi son istediği olan bir işe girip çalışma olayını kabul etmediğimde de hiç düşünmeden rest çekip terketti gitti o yüzden bana aldığı yüzüğün aynısını şimdi kendime kendi paramla alıp parmağıma takıcam. El'in oğlu değil kendi param sağolsun 😎
Hayranlık duydum. Bu kişi belli ki seni sevmiyormuş kuracağınız ortaklığın yıllık kar payını önemsiyormuş. Verilmiş sadakan varmış. Bence o pırlantayı al ve tak soran olursa da bunları aynen söyle zaten soran kişi de sana hayran olacaktır. Ülkemize gelinlik ve pırlanta için evlenen kadınlar yerine senin gibi kendine güvenen ve güçlü kadınlar lazım...
Çok teşekkür ederim 😘
Herkes takıyor sende tak
Ben alayım sana