Biri bana yol göstersin lütfen çok yoruldum?

• Çok düşünüyorum herkesten çok her an her saniye o kadar mutsuzum ki ama kimse görmüyor yardım etmiyor. Küçükken ailem beni hiç sevmedi öyle çok oyunlar oynamadım arkadaşım da olmadı pek lisede birkaç arkadaş edindim hala çok yakınız ama annem onlar da seni bırakacak derdi. Bir şeyler görünce aklıma yaşadıklarım geliyor ve göz yaşlarımı tutmaya çalışıyorum. Az önce bime gittim orada oyuncak bebek vardı çok güzeldi küçük bir çocuk vardı ailesi elinden tutmuş elinde de o bebekten orada ağlayacaktım. Hayatımda sadece birini sevdim içimi açtım ona annemin birgün herkesin beni terk edeceğini söylediğini anlattım. Ben seni bırakmam demişti gerçekten bırakmadı ama hiç sevmedi. Öyle şeyler yaşadım ki bırakmak zorunda kaldım. Gün içinde bana hiç vakit ayırmazdı halbuki işi diğer erkeklerden daha kolaydı ben yol kenarından koparılmış yabani bir çiçeğe bile mutlu olurdum. Annem ve ablamdan çok laf işittim annem bana onun beni sevmediğini söyledi benim iyiliğimi istediğini söyledim. Ama ben bırakmadım ablam erkek düşkünü olduğumu söyledi ucuz dedi bana o kadar çok utandım ki. Artık kimseye güvenim kalmadı arkadaşlarımın sevgililerinin onları ne kadar çok sevdiğini görünce sevilmediğimi anladım. O kadar çok korkuyorum ki ileride birine tutulursam diye çünkü aşık olmak için bana biraz iyi davransın yeter. Ama onun bana aşık olmak için sebebi yok. Sonra tek başıma acı çekeceğim biliyorum.. Bunları yaşayıp Başa çıkabilen varsa beni de aydınlatabilir mi?
Biri bana yol göstersin lütfen çok yoruldum?