Ne oldu bize.. biz bu muyduk.. ne zaman, nasıl bu hale geldik
Geniş bir soru
Ne oldu bize.. biz bu muyduk.. ne zaman, nasıl bu hale geldik
Geniş bir soru
İnsan hayatı boyunca farklı deneyimler yaşar ve değişimler geçirir. Bu deneyimler ve değişimler kişinin düşüncelerini, inançlarını, değerlerini ve davranışlarını etkileyebilir. Bu nedenle, belirli bir noktada "ne olduğumuz" ve "nasıl bu hale geldiğimiz" konusunda bir değerlendirme yapmak önemli olabilir.
Kişisel veya toplumsal düzeyde, yaşanan değişimler ve deneyimler farklı faktörlerden kaynaklanabilir. Bunlar arasında, yaşam koşullarındaki değişimler, aile ve çevresel faktörler, iş ve okul hayatındaki stres, sağlık problemleri, kişisel tercihler ve seçimler, sosyal medya ve teknolojik gelişmeler gibi birçok etken bulunabilir.
Ancak, her ne sebeple olursa olsun, önemli olan şey şudur: Herhangi bir değişim veya dönüşüm sürecinde, kendimizi anlamak, kendimizi kabul etmek ve olumlu değişiklikler yapmak için adımlar atmak önemlidir. Bu süreçte kendimize karşı dürüst olmak, doğru kaynaklardan yardım almak ve olumlu değişimler yapmak için çaba sarf etmek yararlı olabilir.
Var tabii ki. Ama bu soru sürekli geçmişe döndürüyor insanın yüzünü. Bazen bazı şeyleri geçmişte olduğu gibi bırakmak ve bugüne bakmak gerekiyor.
Cevap
10Cevap
Ben artık demiyorum bıktım her şeyden. yani şaşırtmıyor beni dünyada olan hiç bir şey
Merhaba
Evet var annemgille nasıl bu hâle geldim neden böyle küs kaldık düşman olduk anlamıyorum
Annem kardeşim anneannem dedem teyzelerim ve kuzenlerimle 6 yıldır görüşmüyoruz
Yok onlar beni evden kovdular
Ben adım attım kabul etmediler
Ülke olarak diyorum ben ne hale geldik?
Vardı bir zamanlar
Bilemiyorum ki
2020 de başladı felaketler.
Sevgilim veya kız arkadaşım olmadı ki hiç
Yok ya sapım ben 😂
Yok maalesef
Evet özelim, 😀
Eskiden oldu