Ablacım sende böyle erkeğin karşısında ezileceğine onun anladığı dilden konuşacaksın. İnan bana bir bayanın bir erkeği terslemesi insana daha çok koyar. Ama sen öyle karşısında ezilip büzülüyorsun sende ona hakeret et o zaman yada öyle kişiyle niye hala konuşup muhattap oluyorsun sende anormalsin. Ben olsam bana bir tek kötü söz söyleyen birinin suratını dağıtıp sonrada hayatımdan def ederdim.
13 Yorumla
Soran+1 yıldğru söylüyosun.işte sevdiğimden duygusallaştım kırıldığımdan çok.kötü söz etmiyim desem de bak hala çirkefsin dedi bana yine bana olcak olan
- +1 yıl
Ya arkadaşım bırakın bu sevdiğim adam ayaklarını yaaa birkere karşındaki kişi seni adam yerine koymuyor ki baksana birde marifetmiş gibi sana böyle Seksisin flan filan demiş demek ki bu adam seni sadece 1- 2 saatlik zevkleri için kullanmaya hazır oyuncağı gibi görüyor. Ben böyle sevginin taaaa daha ne diyeyim. Sen bırak gitsin o adam sana erkek mi yok sana değer verecek bir kişi bul ve mutlu ol hayatta.
Soran+1 yıltabiki de haklısın ama olan oldu bana bunları yaşattı.o adam bana aşıktı ben taviz verdim ben hakettim diyorum artık.dersimi alıcam her gün aynı işyerindeyiz ben dayanamam buna bırakamam yanına napmalıyım bilmiyorum ama pişman etmeliyim haketmedim
En İyi Cevaplar
"Yapışkanlıgından" dedigi anda hayatından silmeyi bilmelisin. Ne bu ya uhu musun sen ?
Sil onu.030 Yorumla
Soran+1 yılözür mesajları attım haketmediğimi yanlış anladığını söyledim.kırıcı bir mesaj atmıştım çünkü daha öncesinde.yapışkan olmak mı bu
Soran+1 yılonu anlamıyorum ya .neden böyle söyledi?neden kendimi kötü hissettirdi?
Soran+1 yılevet yapışkan lafı beni çıldırttı zaten.aradım ağlamaktan konuşamadım.bak yine çirkefsin işte dedi.sen kendi yaptığının farkındamısın dedim.ben böyleyim senin naptığına bakarım dedi
Soran+1 yılben ona nasıl aynı hisssettiğim gibi kötü hissettirebilirim?onun egosu tavan yaptı şimdi başka kadınlarla olucak benden aldığı özgüvenle dimi?
Soran+1 yılona diyeyim mi?madem benden nefret ediyodun benden vazgeçemeyen sendin madem sevmiyordun ama hayır diyemedin hiç.o zaman benden daha vahimmiş durumun diyim mi?
Soran+1 yılne gibi çığırından çıkar?öyleydi ama ben arkadaşız diyodum o yapamam diyodu
Soran+1 yılhayır ama bu tavrında bir tuhaflık seziyorum.sanki benim özgüvenimi özellikle sarsmak istiyor gibi sence?bu şekilde söylesem ne olur?ya da ne söylemem gerekir*ben çok kötüyüm şoktayım
- +1 yıl
Sana açıkça söylemek istemiyorum... ama ciddi anlamda kullanılıyorsun . farkına var artık. Adam istedigi zaman sana iyi davranıp birlikte olabiliyor. istedigi zaman sana cirkefsin gibi yapışkansın gibi laflar söyleyebiliyor. bu durumda senin söyleyebilecegin ne olursa olsun o dinleyecek ve sana cirkefsin diyecek. yada o tipte bir kelime soyleyecek. üzüntün artacak.
anladın mı. bu yuzden o kişi ile arandaki bagı yavaş yavaş kopar.yani arama ve sorma.
Eger icinde kalmasını istemiyorsan söyle ona
Soran+1 yıldoğru diyosun ne dersem diyim yine çirkefsin diyecek bir işe yaramayacak.ben küçülcem diyosun
Soran+1 yılmesaj basite mi kaçar diyorum arasam diyorum böyle hafif tehditkar konuşsam soksam lafı ama ur daha bitmeyecek bu iş
Soran+1 yılaslında onunla konuşmaya bile değmez ya neyse attım gitti bilsin pisliğini
Soran+1 yılbir de ben onu aradım ya o mesajından sonra bana onursuz dedi=)
Soran+1 yılçok doğru özetledin.işte duygularımı yenersem bu olucak.neyse attığım son mesaj olsun daha da atmam.ona yetmiştir belki
Soran+1 yıldiyosun ki adam olsa bu noktaya getirmezdi diyosun.gerçekten inanamıyorum biliyo musun yüzüme gülerken içinden bunları mı geçirmiş işi bitsin atayım mı demiş!
Soran+1 yılben ne yapışkanım ne onursuzum bunları neden söyledi bana
Soran+1 yıldoğru söylüyosun ama kaldıramıyorum işte o lafları.sadece ağladım nasıl dersin bunları dedim biliyo musun ona bile çirkefsin dedi.
Soran+1 yılevet neden bukadar acımasızca neden
+1 yılhmm var bu dengesızlık bu işte ama işte cok yuz verdıysenn bu sefer kendını bısey zannedıp nasıl olsa benı sevıyor dıyıp bu sozlerı soylemıs olabılır..ve bunlar seni üzmüş olabilir. cok fazla taviz vermişsin.. ve seni gercekten sevmemıs sadece hoşlantı olmus .. istedıgını alınca basında savmak ıstıyor..
01 Yorumla
Soran+1 yılbence intikam alıyor kesin bişilere kızdı
- 00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Hayat ne tuhaf değil mi? Belkide aynı şeyi gün gelecek sen söyleyecektin. Neyse bu demek oluyor ki oyun bitti. Hazmetmek zorundasın yapacak başka bir şey yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılevet o bnim peşimdeydi hep.hazmedemiyorum bukadarı yapılır mı sence?egosunu mu tatmin etti?tamam hatalarım vardı ama bukadarını haketmedim
Soran+1 yılbu yaptığı yanına mı kalıcak?bu laflarından bir hafta önce yanımda gayet samimi iyi bir insandı bu nasıl bir iş?üstüne bizim senle ilişkiniz cinsellik üzerine başlamasa sana aşık olabilirdim dedi.
Soran+1 yılnefret ettirmek için mi yaptı?
bana ilk attığı mesajda ben ona bin misliyle cevap verirdim hiçç ne susucam öyle adam...bir de görüşcem falan.. erkekte en nefret ettiğim şey saygısızlık...
12 Yorumla- +1 yıl
hiç.
+1 yılÇok seksisin hayır denmez sana? :D
Anlamı şudur:
Artık seni sevmiyor ve çok dürüstçe ifade ediyor.
Üzgünüm bu şekilde kimse bitsin istemezdi.014 Yorumla
Soran+1 yılben güzel bir kadınım evet bugüne kadar kimse hayır demedi.olay bu değil anlamadın sanırım
- +1 yıl
Anladım. Kimse sana hayır demez ama sen ona evet demişsin. O senin değerini bilmiyor ve başından kovmak istiyor. Seni resmen kendi zevki için kullanmış. Sen bunu haketmiyorsun. Dayanılmaz bir acı vermiştir sana.
Soran+1 yıldayanamıyorum
- +1 yıl
Anlıyorum, her şeye rağmen kalbini güçlü tutmaya çalış.
İnançlı biriysen Allah'a sığın. Ya da her neye inanıyorsan
Soran+1 yılbeni çok basit bir kadın yerine koymuş dimi
- +1 yıl
Evet, sanki 3 kuruşluk değerin yokmuş gibi bir kenara atmış
Soran+1 yıldedim bukadarını nasıl söylersin bana dedim ağladım telefonda konuşamadım ben buyum beni ne düşündüğün artık ilgilendirmiyo söyledin o lafları bitti dedi
- +1 yıl
Kolayca ilgilendirmiyor deyip seni bir kere daha üzüyor. Acaba kendisi farkında mı
Soran+1 yılben böyle oldum artık kimseyi istemiyorum diyor .hem ağlamana dayanamam diyor hem seni sevmiyorum diyor.neden bukadar acıttı madem istemiyodu bana her seferinde seni özlüyorum diyen gözlerime dalan oydu bu nasıl oluyo
- +1 yıl
Acıttı çünkü sen onu isterken onun umrunda değil. Bencil ve kabaca
Soran+1 yılo beni özlerken ben gidiyodum çok bencil evet.bir gün keşke özlese ama bu noktaya geldiyse elime düşmez sanırım artık
- +1 yıl
Hayatta mutlu olmanın tek sırrı vardır. Herkes okuyor ama ne yapayım tutamayacağım. Keşke dememektir. Aslında denemekte fayda var. Eline düşürtmeyi. Bazılarına bu lazımdır...
Soran+1 yılhayattaki bundan sonraki en büyük emelim onun elime düşmesi olacak.keşke olmasaydı ama oldu seviyorum hala.çaresizim buyüzden.anlamıyorum 1 hafta önce beraberdik bana öyle iyi davranıyodu ki herşey düzeldi dedim.bu nasıl bir şey
- +1 yıl
Çaresizken sevebilmek fevkalade bir davranış. Herkesin izlemesi gereken bir yolu oluşur .(yaşarken). Sen de kendi yolunu seçeceksin.
+1 yılbencede boş ver sen o cocuğu yeni aşklara yeni umutlara yolculuk et
04 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle dedi
- +1 yıl
erkek milletine belli olmaz ya ayrılacağı varsa sebepler hikaye bol
Soran+1 yılbu lafta bahane diyosun yani?aslında denedi diyosun?
- +1 yıl
kesinlikle
+1 yılsende deseydin madem sevmiyordun neden benimle çıktın
01 Yorumla
Soran+1 yılevet ama o an çok kötüydüm ağladım dedim niye oldun dedim sen bir erkeğin karşı koyamayacağı bi kızsın şimdi konuşursam iyi olmıycak falan dedi.
ona göre haketmişsin.suç sende değil seni sevmeyende.ya böyle devam edersin yada terkedersin.
043 Yorumla
Soran+1 yılyanlış sözlerim oldu ama bukadarını haketmedim.çok soğukkanlıydı ben ağladım bağırdım çağırdım nasıl dersin dedim naptım dedim adam hakettin dedi.
Soran+1 yılo kadar ağladım çok rahat hem de sana hayır denmez çok seksisin dedi üstüne.bu nasıl bir adam?bukadar kırıcı nasıl olabildi?
Soran+1 yılnasıl bir vicdansızlık mu?aynı ortamdayız yüzüme her gün nasıl bakacak?ben kaldıramam bu sözleri benim peşime o geldi hep.aklıma girdi.
Soran+1 yılinananmıyorum yüzüme nasıl da gülmüş.rol mü yapmış yani beni kullanmak için?ağlıyorum gözyaşlarına dayanamam diyo.bir de haketmişim gibi yapıyor.
Soran+1 yılo zaten kötü şeyler yaşamış sevgiye inanmıyor.ama ben bunu yanına bırakmıycam ben onu hiç istemiyodum o aklıma girdi bazı sözlerim oldu belki yanlış ama ben bukadarını haketmedim.her gün aynı işyerindeyiz ben kaldıramam
Soran+1 yılhayır ne ben ayrılcam ne o atılcak biz kamudayız.her gün öldürcem onu yapıcam bunu
Soran+1 yılyanında bir kız mı vardı acaba böyle konuştu?ama bunu kimse haketmezdi ki...bana hep gıcıklığı varmış demek ben ona hiç bakmıyordum o aklıma girdi.sebep sordum bukadar kötü muamele nası yaparsın dedim hakettin bana o mesajı atmıycaktın dedi.
Soran+1 yılbiz iş arkadaşıyız.bukadar çirkinleşmemeliydi.bir senedir tanıyoruz birbirimizi.benim hassaslığımı biliyor.nası yaptı nası
Soran+1 yılhayır anlamadığım bukadarını nası yaptı.yediremiyorum biz koskoca iki iş arkadaşıyız yüzyüze bakcaz yeri geldi dertleştik bu nasıl bir terbiyesizlik
Soran+1 yılben böyle bir adam beklemiyodum ondan gerçekten beklemiyodum.hep diyodum o farklı diyodum.ona da söylüyodum.ben şoktayım.bana hep değer verdiğini söylerdi.nası bukadarını yapabildi
Soran+1 yılhayır o hep benle ilgileniyodu herkes söylüyodu.kendisi de söyledi sonradan zaten belliydi gözü hep bendeydi.ama elde edince değişti sanki başta değil sonradan ben bağlandıkça.yine de nolursa olsun saygımızı yitirmeyelim derdi.en son yanlış bir mesaj attım bundan sonra sana saygım kalmadı dedi.bahane mi dedim hayır bunu yapmıycaktın dedi
Soran+1 yılbişiy beklediğimden değil hep iyiydi aramız kırmazdı beni.bir anda nasıl sildi bilmiyorum aklım almıyor hepsi rolmüydü yani beni kullanmak için
Soran+1 yılpişmanım söylediklerime ben de yanlış yaptım ama bukadarını haketmedim.özür diledim affetmedi yüzünü görmek istemiyorum dedi.bukadar nasıl nefret etti
Soran+1 yılolay aslında bundan mı ibaret diyosun?keşke o lafı edip özür dilemeseydim gözünde bitti.amacı bana bukadar kötü hissettirmek mi?bu şekilde kurtulmak mı?o bana hiç bir zaman hayır diyemedi ki...ben bitti edim arkadaşız dedim o yapamadığını söyledi hep
Soran+1 yılo ailesiz büyümüş kızına beddua ettim lanet olsun önceden de tartışırdık ama kırmazdı beni
Soran+1 yılyani doğmamış kızına evli değil yanlış anlama
Soran+1 yılhayır yani bana çok acı çektirdi bende beddua ettim.aksine ben senle evlenme düşüncemin olmadığını beklentimin olmadığını söylerdim
Soran+1 yılevet .sordum bahane mi dedim hayır gerçek dedi .yüzünü bile görmek istemiyorum dedi.bukadar kırıcı nasıl olursun dedim sen kimsin dedi sürekli bana diyosun sen kimsin dedi
Soran+1 yılbilmiyorum ben onu böyle görmedim hiç kimseyi kıracak bir tip değildi.beni kendine aşık eden de oydu hep üzerimdeydi gözleri.nefret ediyomuş benden ne yapabikirim ki herkes hakettiğini yaşar diyo ona göre hakettim demek ama kızgınlıkla söylenmiş alelade bir cümleydi
Soran+1 yılneden böyle konuşuyosun
Soran+1 yıladam bana katlanamıyo ki kaldı evlenecek evlensek de köpek yapar beni bu haldeyken.ona burnunu sğrttürecek bir kadın lazım ben o olamadım aslında bana hep aşıktı elde etti böyle oldu
Soran+1 yıl28 bir daha aşık olmam sanıyodum hele ona hiç olmam sanıyodum hayat gerçekten garip
bunlara benzer seyler duymustum acil terket konusma görüsme si...r et gitsin öküzü :-)
17 Yorumla
Soran+1 yılsevgilinden mi duydun böyle sözler?sonra nolu peki naptınız?
Soran+1 yılo an seni sevmediğini söylemiş miydi?
Soran+1 yılsen de benim kadar kötü oldun mu ağladın mı?sora nasıl barıştınız
Onun adileşmesi senin değerinden bir şey eksiltmez. Üzücü bir durum olsa da acınacak durumda olan kendisi, inan bana.
035 Yorumla
Soran+1 yılhakettiğimi düşünüyor sanırım?bukadar kırıcı ne zaman olur bir erkek?
Soran+1 yılsen basitsin adi lafların var çirkefsin herkes hakettiğini yaşar dedi.ama ben sadece sevgimden yaptım herşeyi.sebepsiz değildi ayrıca onun öküzlüklerineydi tepkim
Soran+1 yılevet zaten bu ağır geliyo onunla ayrılmak falan değil mesele.ben onun için çabaladım ama kötü olan yine ben oldum yapışkan oldum çirkef oldum.kaldıramıyorum anla beni.aynı işyerindeyiz nası yüzüme bakcak merak ediyorum
Soran+1 yılevet hep arkadaşız derdi saygısızlık olamaz aramızda derdi nası bu seviyeye geldi anlamış değilim
Soran+1 yılhem de 2 sene aynı işyerinde çalışacağız aynı ortamda.bunu da düşünmedi.umarım kötü olan o olur.tükürdüğünü yalar pişman olur umarım
Soran+1 yılbilmiyorum öyle pişman olucak gibime geliyo en azından sözlerine vicdanı yok mu onun da
Soran+1 yılsadece pişman etmek istiyorum o da benim gibi kötü hissetsin istiyorum.hissetsin ki beni anlasın istiyorum.bunu nasıl yapıcam bir erkek nası kötü hisseder?
Soran+1 yılters tepmez dimi?ben istesem alasını bulurum ama bu adamı sevdim işte anlamadı.ama onu arayarak kendimi küçük düşürmeme şartıyla sanırım.onu aramamın tek sebebi ona yalvak değil bu sözleri haketmediğimdi o ise bunu yapışkanlık olarak algıladı ne garip
Soran+1 yılhayır o beni kazanmaya çalışacak gün gelicek.buraya yazıyorum belki dönerim sayfaya belki 1 yıl olsa ama bu olacak..onun uzaklaşmasının tek sebebi benim fazla değer vermemdi bundan eminim tüm erkekler aynı!
Soran+1 yılo bir gün değerimi anlayacak ben bunu hissediyorum.bigün naptım ben diyecek nası kırdım diyecek inş.çünkü ben sadece sevdim
Soran+1 yılbana dedi ki biz senle en baştan duygusal başlasaydık sana aşık olurdum dedi.benden herşeyimi aldı ve silip attı anlıyosun dimi?hata ben de...artık çok geç ama ...
Soran+1 yılöncden de küstü bana ama zaafı var ben değişsem yine olur benle ama buşekilde olmaz biliyorum.bu kez ağır oldu gerçi ben istemem artık da zaten o kararlı sanırım
Soran+1 yıltekrar istemez mi beni artık?ne yapmam gerekir tekrar istemesi için?
Soran+1 yılneden?ben ciddiyim o istesin bu kez ben yol vericem
Soran+1 yılbu adamı pişman etmek istiyorum yardım et
Soran+1 yılyöntemini ben sana soruyorum bir erkek olarak
Soran+1 yıltek amacı kendinden nefret ettirmek olabilir mi?yoksa bu gerçek yüzü mü?
Soran+1 yılkadınlardan nefret ediyor o.korkuyo bağlanmaktansa acı çekmektense bunu yapıyor gibime geliyo
+1 yılbunların topu böyle hemşiire
kibritsuyu de salla gitsin04 Yorumla
Soran+1 yıladam zevk mi aldı ..niye oldun benle dedim çünkü çok seksisin hayır denmez sana dedi.napıyım ben şimdi bu ne böyle
- +1 yıl
tek amacı cinsellikmiş
cok acık konusmus vur tekmeyi bak yoluna - +1 yıl
Ne demen istedin ? @ftcck
"niye oldun benle dedim çünkü çok seksisin hayır denmez sana dedi" bu herşeyi anlatmıyomu? bence hersey yeterınce açık.
05 Yorumla
Soran+1 yılonu seviyorum hala.bıktım hayattan soğudum
Soran+1 yılşimdi çok daha iyiyim aramıyorum onu o aramadı hiç
Soran+1 yılkafama çok takıyorum kısa sürede çok kaptırmışım
+1 yılarama sen onu peşinden koştur.inan arayacaktır.çok seksisin
04 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle diyosun?adam işi bitmiş gibi davranıyor.ben yanına bırakamam bunu
- +1 yıl
umursama arayı sorma .ararsada intikamını alırsın
Soran+1 yılbunca şeyden sonra arar mı sence?gururuna yediremez bence
- +1 yıl
bence arar gibi seni sevmesede tadı damağında kalmışın
+1 yılÇok benzerini ben de yaşadım son durumunuz nedir
13 Yorumla- +1 yıl
Benden sana gelene karşılık verir misin lütfen 😊👍
- +1 yıl
@zevkli_günahlar hayır
- +1 yıl
Lütfen desem
Gizli Üye(36-45)+1 yılInurlu davranip yokmus gibi‘hayatina hic girmemis gibi davranmalisin
08 Yorumla
Soran+1 yılçok canım acıyor susamıyorum bu onursuzluk mu?neden diyorum haketmedim diyorum
Cevap sahibi+1 yılSeni silmis insan icin harcadigin 1 sn bile kayiptir
Soran+1 yılkendimi kötü hissettirmek için yaptı değil mi
Cevap sahibi+1 yılAmac bu zaten.
sil kafandan. konuyu kapat.dusunme
Soran+1 yılneden yaptı bunu?1 hafta önce beni özlediğini söylüyordu
Cevap sahibi+1 yılKarakteri bu demekki.
ark listene eklermisin beni
Soran+1 yıleklerim de neden
Cevap sahibi+1 yılIcimden geldi.ozel bir sebebi yok
cmylmz ın bir lafı var...koy ...gitsin gibi...
11 Yorumla- +1 yıl
saymıyorum :)
+1 yılkızım sende seksiğiliğini sergileme
salyaları akıyo04 Yorumla
Soran+1 yılben kötüyüm dalga geçme yazma
- +1 yıl
iyi kızma
- +1 yıl
Bana değil aleksis e akıyor :))
+1 yılkoynuna girdinmi doğruyu de?
041 Yorumla
Soran+1 yılneden bu şekilde sordun?herşeyi yaşadık özetle.
- +1 yıl
tamam işte bi nevi işi bitti alacağını aldı sıkıldı senden ve bitirdi hepsi bu, malesef kulanıp attı seni.
Soran+1 yılneden bukadara ağır neden bukadar kırıcı haketmedim.ona göre haketmişim heralde yoksa hangi erkek bukadarını söyleyebilir ?
- +1 yıl
o adamı iyi tanıdığına eminmisin.? erkeklerin içlerinde çoğul halleri vardır, yani eğer sevdiğim dediğin kişi belki evlidir, senden saklamasıda zor olmaz taki kimliğine bakmadıkça, gerç kimlik işide artık kolay neyse, yani adam senin ona çok bağlandığını anlayıp bu ilerde başıma bela olur eşim falan duymadan bitireyim demiştir, olurmu olur yani olmuyacak şey değil.
Soran+1 yılhayır evli değil aynı işteniz.
- +1 yıl
bilemicem artık o kadarını, ama senden kesinlikle bir an önce kurtulmak için öyle yaptığı kesin, yakında kokusu cıkar görürsün.
Soran+1 yılkesin bir kadın ya da bilmiyorum var bişi bencede
- +1 yıl
mutlaka var, bu kadar çabuk başından atmak istediğine göre.
Soran+1 yılyanına gideyim mi evine?evde biri mi var merak ettim yüzüme söylesin bunları
- +1 yıl
git ama sana daha kötü davranacağından emin olabilirsin onuda göz önünde bulundur...
Soran+1 yıldaha nekadar kötü davranabilir ki...ben bittim mahvoldum eziyet bu.napıcam ben
- +1 yıl
yani kazanacağın bişi olmaz, sana dönmez, daha kötü olur herşey, banane ben gidip görecem dersen bişi diyemem, kısacası yaşandı ve bitti.
Soran+1 yıltamam gitmiycem ama bi kız arkadaşım vardı tanıştırdım onunla bizi kıskandı çok.o mu bişiler anlattı acaba?bu işte bi gariplik var
- +1 yıl
hıı belki onla beraberler bilemessin, yani ne anlatmış olabilirki geçmişte çokmu büyük yanlısların hataların oldu senin?
Soran+1 yılo zaman arıycam açıkca sorcam onunla mısın yazıcam.yo çok büyük hatam olmadı da onun için kıza hoş olmayan sırlar da vermiştim
- +1 yıl
bu şekilde arkadasınıda kaybedeceksin, onun için kıza hoş olmuyan sırları yazmak istermisin bana özele yaz
Soran+1 yılhayır kız beni sildi zaten.sanmıyorum tek bi kız olamaz olay bence kısaca kurtulmak istedi sence
- +1 yıl
nasıl sildi yaa
Soran+1 yılkıza dedim sevgilimi faceden ekleme dedim kız beni sildi.ben tanıştırmıştım onları.ama kız bizle aynı şehirde yaşamıyo.ben bukadar basit biri değilim ben inanamıyorum
- +1 yıl
kesin bişi var aralarında ama bak ne artık, sır dedinde onu bi anlatsan, daha iyi cevap vermeye calısırım sana.
Soran+1 yılkıza söylediğim işte ben aslında o çocuğu hiç beğenmiyodum umrumda değildi falan dedim.ki gerçekten öyleydi kız bunları mı söyledi acaba
- +1 yıl
söylemiş olabilir, bi anda adamın sana öyle davranması hayrı alamet değil.
Soran+1 yılben adama kırıcı bi mesaj attım güya sebep oymuş öyle diyo.ben affetmem diyo
- +1 yıl
altında baska bişi var kesin var, yaş kaç senin bu arada
Soran+1 yılgüleceksin ama 28.sence kesin başak bişi mi var altında ne olabilir mesela?
- +1 yıl
est canım gülünecek bi durum yok ortada, bi erkek sevdiği kadına öyle davranmasının sebebi ya gördüğü saklı bi gerçek yada o kişinin sakladığı sırlar kendi için önem taşıyan yani, diğer türlüsüde baştan salmadır ama bunda bi iş var hayırlısı bakalım.
Soran+1 yılbiz bu insanla 1 senedir aynı işteyiz yeri geldi dertleştik.hep saygımız bitmesin ne olursa olsun derdi.ben biraz yanlış sözler söyledim evet ama sebepsiz değildi.özür diledim kabul etmedi.
- +1 yıl
orasını bilemicem artık yani ettiğin yanlış sözler, ve bunları hak edecek sebebi yani...
Soran+1 yılyani kırıcı sözlerimin intikamını mı aldı diyosun
- +1 yıl
sözlerine bağlı ne dediğine bağlı yani
Soran+1 yılevet kırıcıydı söylediklerim beddua tarzındaydı biraz da senin adi laflarından başka neyin var güzelliğin bile umrumda değil artık dedi
- +1 yıl
bunu sık sık yapmışsan eğer yani bundan bıkmış olabilir yani.
Soran+1 yılevet bıktı benden.ama zaten düzgün bi ilişkimiz yoktu o beni hep deniyodu kendince.küssek de barışıyoduk hep kıramıyodu beni şimdi sildi attı
- +1 yıl
sık sık yapmışsan buna hiç bi erkek kolay kolay dayanmaz, bedduaya vs kötü sözlere her erkek sineye çekemez yani.
Soran+1 yılama sebepleri vardı o da masum değildi o köle istedi kendine.ben sevdim onu ama aklıma o girdi hep istediğini söyledi beni şimdi aşağlıyor canımın acıması hoşuna mı gidiyor
- +1 yıl
valla bilemicem, akşama devam etsek yada yarına olurmu ?
Soran+1 yılbu ne demek?
- +1 yıl
bişiy demek istediğimden değil, uykum geliyo ondan hani, baska zamanda devam edebiiriz demek, kötü bişey demedim yani...
Soran+1 yılanladım peki saol.görüşürüz.
- +1 yıl
sen saol yaaaaaa
- +1 yıl
istdanmısın sen
+1 yılMetin ol. Hayat devam ediyor.
11 Yorumla
+1 yılne yaptın la adama :S
01 Yorumla
Soran+1 yılanlamıyorum ki...hep içine atmış demek patlamak için
+1 yılAcilen tamamıyla çıkart onu hayatından..
00 Yorumladayanılır.
12 Yorumla
Soran+1 yıldayanamıyorum ölecek gibiyim.nasıl söyler
Gizli Üye(36-45)+1 yılKullanıp, atılmışsın.
Saygılar00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyakışık almaz
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler