Nadiren olabilir. Ayrıca gittiğin yerlerde önemlidir.
Şahsen bir gece kız arkadaşımla fasıla gidebilirim. Güzel bir bar veya pub'a gidebilirim. Ve bunu kız arkadaşımla yapabilirim. En azından seçim yapacağım mekanlar biraz daha kaliteli mekanlar olmalı.
Ancak gece kulüplerine takılan kızlara karşı önyargılı değilim.
Yani bu kız şöyledir, böyledir diye geçirmem içimden. Kendimce yorum yapmam. Ancak pekte hoş bir durum değil, bunuda belirteyim bayan...
Özellikle böyle yerlerde ipsizi var, sapsızı var. Yanında erkek arkadaşı olan kızlara kafayı bulup sataşanlar var. Harakiri biliyorsan, kolunu bacağını kırarım diyorsan, kendimide bilirim diyorsan o zaman git.
Hatta istediğin kadar git bana ne? Ben yorumumu belirttim.
www.google.com.tr/imgres00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSen öyle mutluysan, dilediğin gibi yaşa. Alkol ve sigara da kişisel zevk ve tercihdir. Sen bir bireysin, 18 oldun mu anan ve baban bile sana yasak koyamaz. Diğerleri kim ki? Bizim ülkede vajina ve namus bekçişi çoktur. Kendi bacısı başkasının altına yatar, elalemin kızına bacıymış gibi yorum yapar ve yargılar.
168 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim ama benim fikrim bu, kadınlar da bir birey tıpkı erkekler gibi. Sadece takıldığı insanlara ve çevresine biraz dikkat edip kendini çok fazla kaptırmasın yeterli. Malum devir, pis bir devir. Ama keyifli bir gece vakti, kendini ayarlacak sarhoş etmeyecek kadar bir keyif içkisi artık ne içerse, tamamen bireyin tercihi. Ne ara böyle bu millet, önyargılı ve namus bekçisi oldu anlamıyorum. Ben mi Anormalim acaba yoksa :)
- +1 yıl
EİC için eyvallah :) Ama dediğim gibi aldırma sen başkalarına, dediğim şeye dikkat et yeter, iyi eğlenceler şimdiden sana bol bol
- +1 yıl
Gece kulüplerine takılan kimi kızların abileri ya da kardeşleri gibi, değil mi?
- +1 yıl
Peki kardeşim 18 yaşında birey olan arkadaş için yaptığın yorumu 18 yaşına gelmiş kızın ben bireyim bana karışamazsın istediğim yere giderim dediğinde hatırlayıp sakin davrana bilecek misin.. ya da kendi bacısı başkasının altına yatar dediğin ifadeyi 18 yaşındaki kız kardeşin başkasıyla fingirderken karşına çıkıp bana anam babam karışmıyo be sen kimsin dediğinde nasıl davranırsın bir yorum yapıp açıklama getirirken bunlarıda düşün.. Ya sürümden kazanmak istediğin için bu kadar rahat yorum yapıyorsun ya da gerçekten miden çok geniş.. Lakin kendi kızına ve kardeşine bu tavsiyeleri veremeyeceksen burada yazma.. Şimdi ki yorumun kim olduüunu gösterecek gerçekten rahat biri misin yoksa boş beleş yorumlar atıp piyasada kar elde etmek isteyen biri misin..
- +1 yıl
Kendi kızıma da yaparım birader. Kızıma ben o ahlakı verdikten sonra, kızım da zaten benim güvenimi boşa çıkarmaz. Hata yaparsa canı sağ olsun, o benim kızım bakirleiğini kaybetti diye evlatlıktan red edecek değilim. Kaldı ki ben kızıma o terbiyeyi verirsem, hiçbir şey de olmaz olgun insan gibi 1-2 kadeh içkisini içer, dansını eder, cnalı müziğini dinler, verdiği saati çok fazla geçirmeden de evine gelir. Sizin aklınız elalemin vajinasında, illa gece dışarıya miniyle çıkarsa kaşar. Eksileyenler daha fazla eksilesin, siz hepiniz ben tek ulan!
Soran+1 yılAnlamadıkları nokta aile terbiyesi almış insan ile almamışları karıştırmak zaten. Aile terbiyesi almış, kendini bilen iradeli kişi istediği gibi gezip eğlenebilir ve kimse bu yüzden sıfat takamaz kendileri fesat oldukları için fesat düşünüyorlar..
- +1 yıl
Arkadaş adamlığımdan adamlık dersini alıp gitmiş ;) Ama buradaki çoğu kişiye adamlık dersi isteseler de veremem, fıtratlarında adamlık değil, karı kıza hava atıp piyasa adamlığı yapmak ve vajina bekçiliği var, neyse aldın dersini birader sen. Haklısın, kişisel özgürlükleri tecavüzde ve başkalarına ön yargıyla bakıp onları yargılamakta üstümüze yok. Her şey kişinin karakterinde biter.
İzmirde yasiyorum ve marmarisliyim. Ben de hep giderim. İcmedigim zamanlarda sirf eglence olsun diye de giderim. Dinci bolgelerin cogu gece kluplerine gidince kenarda kosede birileriyle cinsellik yasiyorsun zannediyor. Birak nasil dusunurlerse dusunsunler, arkadas grubunla mutluysan ve gitmeyi seviyorsan sorun olmaz.
32 Yorumla
Soran+1 yılBu en beğendiğim ikinci yorum. Bu kadar doğru anlatılır.
+1 yılYanlış yere soruyorsun arkadaşım.
Her haltı yiyen erkekler burada kızları damgalıyor, her b. ku yiyen kızlar da namuslu ayağı yapıyor bu sitede.
Günahları boynuna.
Sen kendini bildikten sonra her yol serbest.51 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle öyle.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
- Müzik & Etkinlik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAkşam ezanından sonra mecbur kalınmadıkça sokağa çıkılmamalı, müslüman olanlar için belirtiyorum... inancınıda bilemem?
Akşam ezanı akabi, iyi ve kötü cinlerin bizim gündüzümüz gibi günü başlar... akabi, kınamıyorum : tinercisi, uyuşturucu kullananı, hırsızı, piskopatı, seks için partner arayanı, yakışıklı olup kızı yatağa atma onu uyuşturucuya alıştırma parasını yeme vb. niyetlisi, tacizcisi, tecevüzcüsü, alkol alıp sarhoş olup kendini kaybedeni ve direksiyona geçeni, cesaret hapı alıp canı ne isterse düşünmeden yapanı, bay ve bayanın böbreğini çalmak için onu kandırma adına eylence mekanlarında bulunup akabinde kişiyle irtibata geçip onla arkadaş olup veya seks teklifi edip veya bir şey ikram edip uyumasını sağlama veya takip edip yalnız kalınca kaçırma niyetlileri, cinayet işleme için birini takip eden veya kan davalısının izini sürüp bulunduğu mekanı basıp vuranı arada kim vurduya gidenide var :( gösteri yapıp polisle çatışanı, satanist, ateist vb. olup kendini bilmeyen kural tanımayıp kötülük odaklı davranan genelleme yapmıyorum !!!, vb. insanların çıktığı vakit !!!
Bu vb. ortamlarda herkes sen vb. niyetle sokağa veya eylence mekanlarına gitmiyor !!! stello pipis mekanını basan adam silahla rasgele ateş açtı!!! ordada olabilirdin dans etmek için !!!
Hz. Cabir anlatıyor: Peygamberimiz (a. s. m) şöyle buyurdu:
“Güneş batıp gece karanlığı bastığında, yahut akşamladığınız zaman, çocuklarınızı dışarı çıkmaktan men ediniz. Çünkü, şeytanlar o sırada etrafa dağılırlar, faaliyete geçerler. Geceden bir saat / biraz zaman geçtikten sonra, çocukların eve gelmelerini sağlayın ve kapıları kapatın / kilitleyin ve Allah’ın adını anın. Çünkü, şeytan kapalı bir kapıyı açmaz. Su kırbalarının ağzını bağlayın ve Allah’ın adını anın. Yiyecek kaplarınızı -küçük bir örtüyle de olsa- örtün ve Allah’ın adını zikredin. Ve çıralarınızı / lambalarınızı söndürün.” (Buharî, Eşribe, 22).
Tedbiren bile yanlış, bay veya bayan ol farketmiyor. sen bilirsin.60 Yorumla Kötü gözle bakılır mı (?) , bence bakılır. Yani mantık çerçevesi içinde konuşalım. Düşün ki, gecenin saat 3'ün de, bir kız tek başına ya da arkadaşlarıyla ister iyi niyetli ister kötü niyetli hiç fark etmez, geziyorsa kötü düşünülür. Şimdi sen ya da bir başkası, örümcek kafa yorumlarıyla dadanırsınız. Dadanmayın kardeşim. Ben bile erkek başıma gecenin saat 2'sinde yoldan geçmeye çekiniyorum. Yani bir kızın o saatte yolda olmasını doğru karşılamam. Dans etmek, müzik dinlemek mi istiyosun? Aç bilgisayarından, telefonundan bir müzik dans et. Hem o saatte gittiğin yerdeki erkeklerde senin ya da yanındaki arkadaşların hakkında çok farklı bişey düşünmeyecektir.
EİC seçtiğin arkadaş nutuğu atmış ama yüzeysel konuşarak atmış. Kendisine "ben olsam, benim aklımdan ne geçer diye" sormuş mu acaba? Cevabı gayet açık. Sormamış. Sorsaydı, sana o saatte kızın dışarıda ne işi var (?) derdi... Kendi karısı, kendi kızı olsa gönderir miydi (?) GÖNDERMEZDİ...
Aklınca entellektüel, medeniyet kokan geniş düşünceli bir arkadaş :) Ama entellektüelliği ve medeniyeti sadece tanımadığı bayanlara...
Arkadaşlar, burada soru soran her arkadaş, nihayetinde bir işe koyulmadan önce son fikirleri almak için soruyor. Lütfen, aklınızın inkar ettiği şeyi, başkalarına yap diye yazmayın...23 Yorumla
Soran+1 yılDüşünce tarzını beğenmedim ama en azından terbiyesizce değil medenice düşüncelerini dile getirmişsin bundan ötürü teşekkür ediyorum. Gecenin 3 ünde yollarda gezmek tabiki bir bayan için güvenli değil ama arabası olan bir bayan için geçerli değil.. Ben arabama binerim arkadaşlarımın yanına giderim dans ederiz, eğleniriz ve tekrar arabamla evime dönerim amaç arkadaşlarınla eğlenmek burda.
Dedigine tamamen katiliyorum, ne yazik ki ulkemizde cogu konu gibi bu duruma karsi da bir onyargi var, oraya gitmen, eglenmen, dans etmen ve arkadaslarinla vakit gecirmen cok normal. Sadece bu duruma gore pesin hukum vererek seni ve bu sekilde davranan herkesi belirli bir kefeye koymak bana cok sacma geliyor. Fakat maalesef insanlarin cogu bilincli ya da bilincsiz olarak bu ve benzeri durumlara olumsuz bakiyorlar. Bence yaptigin sey cok normal ama ne yazik ki insanlarin buyuk bir kismi yaptigin seyi, tam olarak ne yaptigini algilamaya bile calismadan ve seni tanimadan hukum verme egilimindeler.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
+1 yılAyda 1 daha degerli daha eglenceli olur bence ayrica yurt disinda bu kdr doymamis ve egitimsiz erkek yok cunku dolayisiyla eglenmek isteyen karsi cinslerimizinde huzursuzluk gibi bir problemi yok ama dediklericgibi burasi Türkiye ilk dedigim gecerli bence tabii
21 Yorumla
Soran+1 yılçok doğru
Müzik & Etkinlik konusunda 454 cevap paylaştı. sanki bu soru yönlendirme yapmak için sorulmuş gibi. benim ya da bir başkasının ne düşündügü degil beraberçıktıgın erkeklerin nedüşündüğü önemli. iki gündür televizyonlarda bir olay görüyorsun. hatta bir bayan arkadaş o görüntüleri tv lerden önce buraya koymuştu. siğara bir tanden bir şey olmazla, alkolde biryudum biradan birşey olamazla başlar. hatta bazı şeylere karşı çıkmaya çalıştıgın zaman en çok tahrik ve tahrip edici çümle şudur.. ay sen hala annenin kuzusumusun. annen altına bez baglasın. bu kızım biraz büyü artık sözleri bir silah gibi kullanılır. kızlar veye erkekler için kurulmuş tehlikeli bir tuzaktır. sonrasını anlatmamı istermisin. senin mahalle baskısı dediğin şey kızları koruma çabasından başka bir şey degildir. burada hep okuyorsun örnegin iki senelik sevgilimle her türlü şeyi yaşadık şimdi beni terk etti. unutamıyorum. aglıyorum. falan sen tercihini onagöre yap.
01 Yorumla
Soran+1 yılSevgilisi ile birşeyler yaşayan gündüzde yaşar arkadaşım ne alakası var? Elbette aileler kızlarını koruyacak ama çocuklarını belli bir yaşa terbiye vererek, oturup kalkmayı öğreterek getirirlerse o çocuk dünyanın öbür ucundada olsa kendini korur gece arkadaşlarıylada çıkar çünkü arkadaşlarını kendine göre seçmiştir. Düzgün güvenilir dostların varsa gece eğlenmekte sakınca yoktur diye düşünüyorum
kötü gözle bakılmasının nedeni tanımamısıdır. bizim ailemizden örf adetlerimizden öğrendiğimize göre kızlar o saatelerde evinde olur. çünkü gecenin şerrri gündüzünkinden kat ve kat daha fazladır. bu sebebden kızların geceleri tek başına dışarı çıkarılmasına izin verilmez. kötü gözle bakılmasının diğer sebebi öyle yerlere gidenlerin çoğu görürki ordaki kızların içince kafayı bulup ne saçmalıklar yaptıklarını bilirler. oraya gelen tanımadığı biri olduğunda da ister istemez onu da öyle sanarlar. düşün mesela sen erkek olsan çok iyi tanıdığın bir kız oraya gelse sence kötü gözle bakarmısın?
02 Yorumla
Soran+1 yılKötü gözle bakmam şahsen erkek olsam. Evet gece dışarı güvenli değil tabiki ama örneğin biz okuldan arkadaş grubumuzla gidiyoruz ve aynı şekilde dağıtmadan dönüyoruz bu tarz takılan çok insan var. Gece klübü diyince neden akla seks, alkol, sapkınlık geliyor yani? Neden eğlence dans gelmiyor? Yurt dışında insanlar dansa giderek deşarj oluyor
- +1 yıl
ben yorumumu sen güncelleme yapmadan önce yapmıştım. ve verdiğin detaylar kadarıyla yorum yapmıştım. güncellemende içki tüketmediğini yazmışsın. arkdaşlarla grup olarak gidip eğlenip dönersen tabiki sorun yok. orada muhakkak bir içecek içeceksin. gelir bir erkek sana alkolsuz diye bir meyve suyu verir. içine de atar bir ilaç uyuşturucu vs. o zaman alkol içmemende bir fayda etmez. kısacası sana şunu diyim malesef ülkemizde uyuşturucu girmeyen gece kulübü bar disko falan kaldığını sanmıyorum. malesef ülkemizde byle yerler pislik kötülük yuvası kusura bakmayın.
ablacım sen daha yeni yeni giriosun ortamlara daha nelerini göreceksin. bir kaç sene sonra bak bakalım o hiç yapmaz dediğin arkdaşlar nasıl bulaşıo ordaki pisliklere. şimdi dediklerim sana gerçek gelmicek ama bir kaç seneye göreceksindir. heleki üniversite ortamında.
o iş kullanmıyorumla olmaz arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye bir laf var ortamda eksik kalmamak için bir bakmışısın sende kullanmaya başlamışsın ya da bir kereden bişey olmaz la başlar o işler onlara ayak uyduracağına onlar sana uysun eğlenmek dans etmek se istedğin yer de edebilirsin bence soruna gelince evet bacım dışarı çıkana kötü gözle bakılır Polatın anlattığı bir kayıkçı fıkrası vardı aç izle anlarsın ne dmeek istediğimi ha benim iradem sağlam bozulmam milletin lafını kaale almam diyosan başka bir konu ama burada bize söz ver ilk içki ya da sigara kullanışında o ortamı bırakacağına
00 YorumlaSon derece normal, bir erkek gece çıkabilor da kız niye çıkamasın? Bakma sen yobazların dediklerine, İzmir rahat bir yerdir, ne istersen yap.
Git istersen beğendiğin erkekle birlikte ol, kime ne? bu senin en doğal hakkın.
Hayat güzel, istediğin gibi yaşa, kimseyi ciddeye alma. Sadece magandalarla aynı ortamlara takılma, onlar seni mal zannederler, entellektüel erkeklerle takıl, hem çol şey öğrenirsin hem mutlu olursun.20 Yorumlagece dışarı çıkmak masum hareketler eşliğinde kabul edilebilir bence ama işi cıvıtmak dozu kaçırmak sözkonusuysa bir bayan için gece çıkmak yanlıştır yani gece neler döndüğünü çok iyi biliyoruz bazı ortamlar herşeye müsait ve ben bayanları yakıştırmıyorum öyle yerlere
10 YorumlaGece dışarı çıkan "kiz"... Yahu bir erkek gece dışarı cikabiliyorsa ve bu insanlar tarafından normal karsilaniyorsa, bir kızın çıkması neden anormal karşılanıyor? Ruhun cinsiyeti yoktur, herkes özgürdur. Dışarı çıkıp cikmamayi, onu yapıp bunu yapmamayi "bacak arasindaki" Penis ya da vajina belirlemez.
20 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 1,6b cevap paylaştı. Erkeklerin ne düşünecegini az çok biliyorsundur
Ne kadar sen eglenmeye gitsen bile gece saatlerine kadar dışarda olman başka düşüncelere yol açar
Tabii ki de eglenmek hakkiniz ama bence insanlar ne düşünürden çok eğlenmene bak...32 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın yalnızca toplumdaki görüşleri merak ettim
Farklı bir düşünce arayışı içinde olmazdım. Aşağıda senin namusuna laf edenlere de iki çift lafım var güzeş ışığı günahı örtmez namussuzluğu önce yakınınızda arayın. Her neyse s. ktir et onları. Öte yandan ben tedirgin oluyorum açıkçası siz bayanlar için çünkü dışarısı son zamanlarda çok tehlikeli
20 Yorumla
+1 yılMahalle baskısından şikayetçisin ama mahalle baskısının alası bi' soru bu. Kendi durumunu açıklamalar , yok ben şöyleyim böyleyimler... Soru mademki ''toplumdaki ön yargıları ve görüşleri ölçme''yi amaçlayan bi' soru o halde niye açıklamalar yapıyorsun. Eğer benim ve diğerlerinin fikrini önemsemiyorsan önemsemiyorsundur, nettir bu konu, takılmazsın.
Şimdi eksileyin.12 Yorumla
Soran+1 yılSeni biri eksilemiş lakin ben değilim :) Açıklama yapma gereği duyuyorum bazı yorumlara evet gizli kullanıcıyım beni kimse tanımıyor ama tek tek cevap vermem gerekebiliyor bazı yanlışları düzeltmek için. Ben şöyleyim böyleyim dediğim herşeyde doğru burada yapmak istediğim benim gibi kişilerinde olduğu kendimi övmek değil ismim bile görünmüyor elime birşey geçmez
- +1 yıl
Eksi umurumda mı sanki...
Olay şu , yanlışları niye düzeltmeye çalışıyorsun ki, ne yanlışını ve neye göre belirlenmiş bi' yanlışı...;ben cevabı verirken senin kendini övmenle ilgili hiçbi' şeyden bahsetmedim , bunu kastetmedim. Sözün özü şu ;madem mahalle baskısından şikayetçisin ama soruyu soruş tarzın ve detayında verdiğin bilgiler zaten mahalle baskısından istemeden de olsa etkilendiğini gösteriyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kendini bildikce sinirlarini bildikce git ve kötü gözlen bakanlarada aldiris etme insanin niyeti önemlidir ne niyetlen ne yaptigi kimisi evde oturur yapmadigi pis*ik kalmaz ama insanlarin gözünde yinede o evde oturan kiz iyidir
Baskalarinin düsüncelerini bosver senin hayatin ve senin kararlarin
nasilki her evde oturan veya basörtülü kiz/bayan düzgün ve temiz olmuyorsa her discoya giden kizinda niyeti kötü degilldir12 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılEğlenmek herkesin hakkı kim nerde nasıl isterse eğlenebilir. El alemin ne dediği umrunuzda olmasın
41 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle düşünüyorum
İstanbul'da yeniyim ve şu an öyle bir arkadaşım yok. Ve gerçekten eksikliğini hissediyorum.
Bence candır.
Kötü gözle bakanlara aldırmamak gerek. Sen kendini bildikten sonra kim ne derse desin, yapılan ayıp bişey değil, cıkıp usulünce eğlenmek.
Kimin ne dediği önemli değil gerçekten, hayatınızı içinizden geldiği gibi yaşayın.
Umarım yakında böyle bir arkadaşla tanışırım bu arada.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende izmirliyim iyi bir aile terbiyem vardır ama asla gece cıkarken beni kısıtlamadı ailem 18 yasımda olmama ragmen arkadaş cevremde boyle ve kötü gözle bakanınada rastlamadım acıkcası herkes sınırını bilirse kimseye kötü gozle bakılmaz zaten
21 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle herşey kişide bitiyor. Genelleme yapmamak lazım
+1 yılBir erkeğin gece dışarı çıkmasıyla aynı olduğunu düşünüyorum. Genç değil miyiz be günümüzü gün edicez tabiki de.
41 Yorumla
Soran+1 yılTabikide öyle
hic hos bulmuyorum, bir kiza yakismaz bence... arada bir gidip bir yerde oturabilir insan arkadaslariyla ama öyle kulübleri falan sevmiyorum.. hayatimda hic gitmedim ben :/ allah izin verirse artik esimle giderim öyle yerlere, yaninda bir erkek olmasi sart.
17 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılYurt dışıyla toplumumuzu karşılaştırman tuhaf olmuş biraz. Bir erkekle bir kızın arkadaş bile olmasına daha tam alışamayan toplum gece dışarı çıkan kıza nasıl alışsın. Benim görüşüm kızın niyetidir. Gece kluplerine gece gidilir. Erkeğin olduğu kadar kadının da hakkıdır. Burada kimin gittiği değil niye gittiği önemlidir yani niyetine göre yargılarım.
10 Yorumla - Müzik & Etkinlik konusunda 516 cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir düşünçem yok olamaz da.
Gece dışarı çıkan kişinin de elalem ne der düşünçesi olmaz,
İnsan kendini bildiği sürece yaşamın için de olur.
Kendini bilmeyen yaşamın dışın da kalır yaşamın içindekilere bakar,
Hani bir söz varya kedi uzanamadığı cigere mundar der aynen o misali gerçekleştirir.
#GibiGibi10 Yorumla
+1 yılegem bambaşkadır... çıkılır neden çıkılmasın.. düzgün bir kıyafet giyildikten sonra ve düzgün bir mekana gittikten sonra niye kötü gözle bakalım ki eğlenmek herkesin hakkı. tabi orada davranışında önemli...
12 Yorumla
Soran+1 yılElbette..
- +1 yıl
Bak rahatına cankız :)
+1 yılüzülüyorum hallerine. onları koruyan bir düzen yok. rahat değiller erkekler gibi ve özgürlükleri ellerinden bile isteye alınıyor ve verilmiyor gibi. bizim elimizde onlara bu özgürlüğü sağlamak. yapmıyoruz ve haksızlık ediyoruz. haklarının yendiğini düşünüyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYanında biber gazı bulundur da. Ne olur , ne olmaz...
62 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
- +1 yıl
hahaha. haklı.
Öncelikle insan kendini iyi vd doğru şeylerlekendini o yönde durmalı deilmi bunun yanında her şeyden tutam tutam yani kendini eğitmeni vede kendisiyle barışık olmalı buna hayat tarzda diyebiliriz. Gece dışarı çıkmak kötü değil ama yalnız olmamakla beraber bu nasıl diyim ülkemizde örnek vereyim. işe görev bakımından vede insanların uyuduğu vakit olduğu insanların dışarıda kötülükleri e karşı olmak diyebilirim dostum. saygilarimla. ..
00 YorumlaOna bakarsan yurt dışında 18 yaşına gelen kızların seks yapması da normal. Sen niye kendini yurt dışına göre endeksliyosun ne eğitim nede ekonomik düzeyimiz nede kültürümüz aynı. Ki neden yurtdışının işine yarayan kısmını çekip alıyosun :) Neden İran, Suriye veya Afganistan değil :) bunlarda club bile yasak :))),
Neyse cevabım çıkabilir nolcak :D25 Yorumla
Soran+1 yılBen safkan Türküm araplarla hiçbir şekilde kıyaslamam içten içe hepsi bize düşman ve yobazlar. Çağdaş olan ülkelerle kıyaslamayı tercih ediyorum. Türkiyede gelişmiş, medeni bir ülke olsun istiyorum. Çok fazla yurt dışına çıktım ve orda insanlar Türklerin at üzerinde seyehat ettiğini, istanbulun köy olduğunu sanıyorlar. Yani senin o ülkeler hakkında düşündüklerini onlar Türkiye hakkında düşünüyor halbuki sandıkları kadar berbat bir durumda değiliz
- +1 yıl
Valla ben ayda bir çıkan biriyim hiç de öyle sanan görmedim :) Hatta daha 2 hafta oldu tamam barbar kaba olduğumuzu düşünüyolar ama at vs yok çünkü kendi bilim adamları da türk veya doktorları türkiyeyi şerihatın bir parçası olarak muhafazakar görüyorlar bunun sebebi de en tepemizdeki onun dısında haklısın bir kız da bir erkek gibi dısarı rahat cıkabilmeli ama bunun için önce milletin kadına bakış açısını değiştirmek lazım clube gittiğinde her kıza yatağa atma düşüncesiyle bakıp kendi sevgilisi kardeşi çıkmak istediğinde sen *rospumusun diyen zihniyetlerle olmaz bu bide işin kadın boyutu var kadın dışarı çıktığında sınırını bilcek gözünü birinin yatağında açmıycak ki bişeyler değişsin
Soran+1 yılKesinlikle çok doğru. Bilemiyorum değişir mi ya da değişirse biz görür müyüz :) Ama artık birşeyleri aşmamız gerekiyor kadınların her hareketine "or*spu" sıfatı takan bir millet olmamalıyız. Bunun anlamını bilmeden her önüne gelene aynı sıfatı takmak çok çirkin
Soran+1 yılEvet insanlar düzgünce eğlense bu tarz şeyler olmayabilir. Bir kot bir tişört giyip çıksalar çok daha doğal olur
+1 yılyurtdısı bizi ilgilendirmez kötü gözle bakarım bigün sarhoş olarak birinin koynunda uyanma ihtimalin youksek
197 Yorumla
Soran+1 yılalkol ve sigara kullanmıyorum yalnızca arkadaşlarımla eğlenmeye gidiyorum
- +1 yıl
Sen bu bilinçle bunun sağlayıcısı olursun kardeşm.
- +1 yıl
iyide öyle bir sevgilim olsa gözüm hep arkada kalır gece gece bişeymi gelir acaba basına diye
Soran+1 yılSevgilinle birlikte gidersin sende
- +1 yıl
oda olur annem izin vermez :D
- +1 yıl
@haydigelraks herkesi kendin sanma ve uza
+1 yılben gece dışarı çıkmam fakat çıkanlar için de bişey diyemem , kendine dikkat edebiliyorsa ve ailesi de karışmıyorsa bana hiç laf düşmez
30 Yorumlaalkol sigara kullansan ne fark edecek ki? kullanmayanlar iyi kullananlarsa kötü mü diyelim mesela?
kullanıp kendisini bilenler, kendisi koruyabilenler de var... üstelik bir şekilde tatsız bir akşam istenmeyen şekilde bitse bunun kötülüğü kadına mı kalır? erkek suçsuz mu olur? sadece iki kadeh içki içen kadın kötülüğü mü hak eder?01 Yorumla
Soran+1 yılben sadece cluba alkol almak için değil eğlenmek için gittiğimi belirttim
- Müzik & Etkinlik konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkaları gider gider beni ilgilendirmez ben gitmem mesela.. üniversite ders çalışma yeri bar bar gezme yeri değil.. gece kızlar için çok uygun bir zaman vakti değil bu devirde.
50 Yorumla
+1 yılcanım bak şimdi dediklerinde haklısın evet dans etmeye gidilir. bak eğer yaşın büyük olsa sıkıntı olmaz ama sen daha üni yeni başladım yazmışsın. orada üni yeni gelenler av seklinde bakılır. yeni ile gidip hemen öyle yerlere gitmen baştan hata. senin iyiliğin için yazdım. bence bir iki yıl geçsin derim. sebebini de yazdım. sen bilirsin tabi.
02 Yorumla- +1 yıl
Hayatimda belki 400 den fazla kez gittim sapasaglamim bakireyim %100. Siz oraları ne saniyorsunuz ya. Canlı müzikli kafe gibi dusun herkes kendi geliyor. Herkes kendiyle dönüyor. ickilerde pahali zaten bira 15 tl. 1 gece boyunca 1 bira icip kalkilir. Ögrencibunlar
- +1 yıl
ahaha orayı bana mi anlatiyon :))) merak etme bende çok gittim. eglendim hala daha giderim. ama sen böyle sacma fikirlerini burada paylasma. kız üni yeni başlar baslamaz orda. bir bildiğim var ki öyle dedim. hala daha fikrimin arkasindayim. bana anlatma canli muzikli kafe diye betimlemis bide :)
bu ülkede anormal karşılanıyor. Ve burası yine cinsel açlığın afrikası oldugundan gece libidolar tavan yaptıgından tacize maruz kalabilirsin. Ama avrupa ülkelerinde böyle bir şey olmaz
10 YorumlaSoran suç sende. Neden bir sürü primatın yaşadığı ülkede bu soruyu soruyorsun. Gizliye alıp salladıkça sallamışlar. :@
34 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların hala yobaz kalıp kalmadığını merak ediyorum ve insanlar sadece tanımadıklarını acımasızca eleştirip haklarında "kaşar, ortam kızı" tarzı şeyler düşünüyorlar müslümanlıktan dem vurup yargılamak onlara göre doğru bir davranış. sanırım asla gelişemiycez bu konularda
+1 yılgece ne yapiliyorsa isteyen gunduzde yapar. bu kadar basit.
30 Yorumla
+1 yılAilemi ziyarete gittiğimde konser tarzı şeyler olursa ya hep berber ya da yanımda kuzenlerimle gidebiliyorum.
İstanbul'da da babamın işletenlerini tanıdığı 1-2 mekana gidebiliyorum, tabi taaaa karşıda oturan kuzenlerimi ikna edebilirsem o da:))
Yemek+müzik tarzı mekanlar ama bar, disko gibi yerlere hiç gitmedim zaten ilgim de yok :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen hoş gözle karşılamıyorum , kız arkadaşım , eş adayım olacak kızın barlarda orda burda takılmasına deli olurum , 8 ile 19 arasında gezsin ben cıkarayım gece gezmelerine , elalemin yanında güvende olması ona göre güvende olmak , sevgiliye gene risk çünkü o da bir el çocuğu ona asılmadıgı ne malum anlıcanız o bu uzar gider , hoş karşılayamayız bunu içmeden oturdum olayı telefonda kesinlikle inandırıcı olmucaktır ki mesele de içip içmemekten çok o ortama girmesi
00 Yorumlaneden kızların dışarı çıkmama yasagı mı var düzgün giyinip düzgün bir mekanda oturduktan sonra kimseye laf düşmez ki. Kızların da çok düzgün olmasını bekliyosanız önce kendinizden başlayın namus kızlara has bişe değil çünkü
40 YorumlaRahat, geniş, kendine güvenen, özgür, medeni kız olduğunu düşünüyorum.
20 Yorumlakendini kimlerle kıyasladığına bakılırsa bence senin bunları sorun yapmaman gerekiyor. kendin gibi davran , başkalarından da anlayış bekleme. herkesin yaşam tarzı farklıdır.
10 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 437 cevap paylaştı. arkadaşları olan, eğlenmeyi bilen, hayata pozitif bakan sosyal kızlar olduklarını düşünüyorum..
not: her gece çıkıp, meyhaneye giden kızları kastetmiyorum
not: alkol sigara da içebilirsin görüşümü değişmez.. insan kendini bildiği sürece zararı yok00 Yorumlamesela hiç bir kız gece dışarı çıkmazsa hiç bir erkek bir mekanda eğlenemez çünkü damsız giriş yasak :) o yüzden gece dışarı çıkabilen kızlar candır... kötü anlamda söylemedim :))) bir sürü arkadaşım var ve hepsine burdan selam olsun :)
10 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılNerede ne giymesini, nasıl davranmasını bilen bir kadın, her yerde hanımefendi görünebilir diye düşünüyorum.
30 Yorumla Kötü gözle bakarsınız tabiki ama clube kız tavlamak için gidersiniz sözüm o kötü gözle bakanlara. Düzgün birini bul otur dizinin başında kızarkadaşının. Clube git kız tavlamaya birde kötü gözle bak sen önce gitde bir aynaya bak. İnsanız insanın içinde orospuluk varda clube gerek yok dışardada çok.
10 YorumlaKızlar da eğlenmeli. Erkekler istediğini yapsin kızlar evde otursun. Olur mu öyle şey eşitlik olmalı kızlar da istediğini yapar kimse de bisey diyemez kardeşim.
10 YorumlaBence kotu gozle bakilmamali arkadaslariyla veya sevgilisiyle falan cikabilir heleki İzmir gibi bir yerdeeee kac kere genc olucaksin ki bir daha
20 Yorumla- Müzik & Etkinlik konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBir çok insan gibi dışarı çıkıp hava almak istiyorlar. Ama burası Türkiye be ablacım. Geçen gece kız arkadaşlarımla dışarı çıktık ve gerçekten erkekliğimden utandım..
20 Yorumla kimse kimsenin namus bekçiliğini yapacak değil ama benim kadınım olacak kişi çıkamaz..
40 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 642 cevap paylaştı. ben sevmiyorum gece çıkmasını ama bunu suç olarak kızlara yükleyemeyiz neden mi erkekler taciz tecavüz olaylarına karısmasa olaylar olmasa bu tür sonuçlarda ortaya çıkmazdı kızlarda rahat rahat çıkardı kimsede kötü gözle bakmazdı
20 YorumlaBende İzmirden yasiyorum ve İzmir acik bir sehir senin hakkinda kotu düşünceler olacagini sanmiyorum Tabi sen kendini kaybetmezsen
20 YorumlaYo gayet olagan benim gozumde. Turk insani ters bakar adi ustunde turk insani iste yapcak bisi yok kadini ezmek turk insaninin ilk gorevi masallah
20 Yorumla
+1 yılİzmirde gayet normal birşey ama tutucu illerde yaparsan fişlerler. Ksk de gece 5-6 da mını eteklı kadın goruorm sokakta 2-3 gunde bir. kötü de düşünmüyorum yani gece dolaşması, açık giyinmesi karakterini etkılemez.
02 Yorumla- +1 yıl
O kadını biliyorum , ona tecavüz edip öldürmüşler.
- +1 yıl
Sen yanlıs yere geldin kanka
+1 yılHer insanın kendi özgürlüğü vardır ne yapmak istiyorsan onu yap sana kötü gözle bakanlarda olacaktır illaki ama iyi gözle bakan sevecektir!
10 YorumlaBende yurtdışında yaşıyorum ama asla gitmem öyle yerlere en fazla 11 e kadar kahve içmeye gidebiliyorum :D ( yazık bana ya ) ama tabiki tercih meselesi hoşuna gidiyorsa devam et :) Eğlen kurtlarını Dök.
10 YorumlaMüzik & Etkinlik konusunda 908 cevap paylaştı. Kendini bildikten snra srun yok, bizde arkadaşlarla her hafta çıkardık sabah 4 lere kadar yer içer gezerdik, bir çok kız arkadaşlarımız da vardı hiç öyle düşünmedik.
10 Yorumla
+1 yılBaşkalarını niye u kadar düşünüyorsunuz ki? Paşa gönlün ne isterse onu yap.
32 Yorumla- +1 yıl
Senin canın sağolsun :)
+1 yılSosyal ve eğlenceli bir kız olarak düşünürüm :) hayattan zevk almasını bilen.
41 Yorumlagazi kadınlara mı gidiyosunuz :D İzmir insanı öyle düşünmez kışın iğne atsan yere düşmez orda herkes gidiyo eğlenmeye :D
10 Yorumlakendını bıldıkten sonra sıkıntı olacagını dusunmuyorum...
11 Yorumla
Soran+1 yılevet tüm mesele kendini bilmek
+1 yılAkşam Ve Gece Dışarı Gece Klübüne Vs Giden Bayana Hiç Bir Zaman Kötü Demem Diyenleri de Anlayamıyorum Zaten Gece Dışarı Çıkan Kız Kötü Olacak Diye Bir Dünya mı Var Ya
00 Yorumla
+1 yılSırf insanlar biryerlerle gidiyor, gece dışarıya çıkıyorlar ya da yurtdışın da böyle birşeyin olması seni kışkırtıyor diyr yapmamalısın. Kendin istiyorsan yapmalısın.
02 Yorumla
Soran+1 yılordaki medeniyetin daha farklı olduğunu vurgulamaya çalıştım özentilikten değil
- +1 yıl
Her medeniyet aynı olmak zorunda değil. Zaten kafana takmasan medeniyetleri kıyaslamaz, bu soruyuda burada sormazsın. Anlatmak istediğim sen özgürsün.
- Devamını Gör (194)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat