iş yerindeki hiçkimseden hoşlanmıyorum, ofiste miyim şişli etfal morgunda mıyım belli değil. hepsi sıkıcı evli çocuklu tipler, benim kafa dengim kimse yok, üstelik hepsiyle sorun yaşadım, çnkü hiçbirinden hoşlanmıyorum, sıkıntıdan patlıycam, iştir fazla takmiyim dedim ama artık benim tüm enerjimi götürdüğünü hissediyorum işimden de çok memnunum çok rahat, ne yapacağım bilemiyorum. lütfen kimse işten ayrıl başka iş bak demesin ben de bunu düşündüm herhalde, işten çıkmicam dediğim gibi böyle rahat yer bulamam. bana bir fikir :(((
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bence sakin olun ve olumlu düşünün
thanks bro
Evli çocuklu olmasıyla senin gerginlik yaşamanın ne alakası var? Çekemeyen bir tip misin? İşini yap dön. Sanki hepimiz kankalarımızla çalışıyoruz.
çoluk çocuğa karışmış içleri geçmiş ununu elemiş eleğini asmış keko tipler çnkü o alakam var. aynen onların ölü ruhunu çekemiyom ya müthiş tespit
yazdıklarına bakarak yapabileceğin şey,8 saat çalışıp çıkıp gitmek başka bir şansın yok gibi. ((
saol çok büyük fikir verdin
git elemanlarla kaynaş demekten daha iyiydi aslında ((
onlarla hayatta konuşmam allahın içi geçmiş mal sürüsü çakallar hepsi hepsinin aw
evet bu konuda hem fikir olduk.. dediğim gibi yazdıklarına bakarak öyle söyledim, en mantıklısı işe geldiğinde günaydın giderken iyi akşamlar dersin.. hayatına akarsın..
günaydın ve yi akşamlar demeyecek kdr kötü ortam, hepsine negatif yayıyorum, beni sevmiyolar çnkü onlarla konuşmuyorum, içimden hiç gelmiyo ya, offf nerden düştüm bu içi geçmiş moruklara
kıskanıyorlar seni demek.. thehe gereksizler de geç o zaman.. boş zamanının oluyorsa ne bilim telefona bak kitap oku.. kop oradan.
tenks
rica..
iş çıkışı arkadaşlarla buluşacaksın artık başka türlü olmaz
arkadaşlarımın ben aw hepsi bi yerde biri çocuk doğurur biri Ankara'ya taşınır birinin derdi bambaşka ooofff offf
yeni birileriyle tanışıp arkadaş olacaksın başka çare yok
anca aynı ortamda sürekli bir arada olduğun insanlardan yeni arkadaş edinebiliyorsun, diğer türlüsü sağlıklı ve sağlam olmuyor. çok dertliyim cidden ya neyse saol öneriler için bu arada
rahat ol kasma kendini hiç belli olmaz o :) rica ederim
telefonu elinden düşürme bence oradakilere bağımlı değilsin sonuçta
telefonla napabilir insan en fazla, mal gibi full storylere mi bakıcam grzklı olmk için
mal gibi story izleme yazış.
ikisi aynı şey mal gibi kimle yazışayım boş boş işler
Ya çok kötü bir durum o sanal da olsa arkadaş edin
sanal arkadaşı napim, no more unreal life, no more fake friend
Tek ilgimi çeken ne iş yaptığın
yönetici asistanıyım ne alaka ya
Çok rahat iş oldugu için merak ettim
ya sus yaa
pc'de takıl ya çekilmez o ortam
öneri var mı program video vs herhangi bir içerik?
disney+ falan kullanabilirsin dizi falan izlersin family guy tavsiye ederim
ok thx
ricalar