Uzun bir aradan sonra Günaydın keyifler nasıl KScanlar... Depremzedelere geçmiş olsun , Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum..

#emre00 ®
Uzun bir aradan sonra Günaydın keyifler nasıl KScanlar... Depremzedelere geçmiş olsun , Ölenlere Allahtan rahmet diliyorum..

#emre00 ®
Günaydın.
şu an bir şey yapmıyorum. sabah çok geç uyandım çünkü gece uyuyamadım. zaten son günler oldukça geç uyuyorum. bunların dışında geç uyuduğum için de bugün geç uyandım. sabah kahve içiyorum genel olarak rutinim bu şekilde. bazı günler spor yapıyorum. bazen de direk sosyal medyada geziniyorum. şu an için bir şey yapmıyorum. öğle saatini bekliyorum. birde yine şarkı dinliyorum ve sitede takılmaya devam ediyorum. bugün yine benim için sıkıcı başladı zaten hava da soğuk çıkmıyorum pek fazla dışarıya.
Günaydın annemmmmm
Şu an yolda yürürken senin soruna cevap yazıyorum.
Spor salonunu açmaya gidiyorum. Biraz spor sonra eve gelip duş alıp dovme yaptırmaya pardon dovmeme rotus yaptirmaya gidecegim. Ama biliyorum li Yıldıray rahat durmayıp koluma bir kaç ekleme daha yapacaktır.
Akşamda bir arkadaşımla buluşup kafa dağıtacağız.
Bugün yoğunum.
Teşekkürler annem.
Salonu açtım, birazdan üyeler gelir. Bende yavaş yavaş sporumu yaparım.
Günaydınlar , müzik dinliyorum
Günaydın, çalışıyorum
Kolaysa başına gelsin 🙄
Sus, şikayet etme 😅
ediyor muyum¿ aaa yoo etmiyormuşum 😒
Teşekkürler efenim ✌️
Cevap
1Cevap
Günaydın ve batıyor geç gördüm 🤷😅 iyiyiz erken uyanmanın yaşam kalitesini nasıl bu denli düşürdüğünü düşünüyorum. Çok uykum var hala
Günaydın Emre.
Soğuk ve yağmurlu Sakarya sabahından herkese Günaydın. İyi haftalar olsun inşallah
İşe gitmeye çalışıyorum. :)
Tünaydin çalışıyorum bugünüme şükürler olsun.
Günaydın gün aymaz olaydı sabah cehennemine yanıyorum
Günaydın, kahve içtim birazdan da spor yapıcam.
Temizlik iş güç.
Çalışmaya devam. Günaydın.
Sabah kahveminicip ise cikicam
Staj alışmıştık yatmaya
Gunaydin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?