Bir insanı en çok hangisi öldürür?
Hep bu acıyı çekip saatlerce göz yaşlarını tutmak öldürür
Hep saatlerce ağlamak öldürür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hep bu acıyı çekip saatlerce göz yaşlarını tutmak öldürür. yani insan içinde ki açıları susturmayı denedikçe üzgün olur ve hayatında mutsuz olur. yani göz yaşı dökmek faydalı olsa da bunun hep aynı acı için olması ve uzun sürmesi nedeniyle daha kötü oluyor insan
Teşekkürler
Acıyı çekip göz yaşını tutman öldürür ama üstüne gitmezsen sonuç alamazsın ki kötü sonuç alsan bile yasını tutarsın ve en azından denedim bu oldu dersin diğer türlü kendine zarar vermiş olursun buda ruhunu öldürür
Fiziki zarar her türlü toplanır o sorun değil ama psikoloji zor
Psikoloji insanın işletim sistemidir psikoloji çökerse tüm vücut çöker
By@djxeon
Kendimden tespit yaparak buldum bu cümleyi.
Evet ileri seviye ciddi zarar verir vücuda önemli olan nokta bu zaten bu noktaya gelmeden kendini kontrol edebilmen
Kısaca psikolojini yönlendirme yaparsan uçurumdan u dönüşü yaparsın
Aksi taktirde zor fiziki ve ruhsal
Ruhsal anlamda diyorum ya zaten ruhsal sağlık önce gelir sonra fiziki
Ruhsal sağlığın yerinde olduğu zaman fiziki anlamda sadeece dış etkenler kalır ona da bir şey yapamazsın zaten
Hep bu acıyı çekip saatlerce göz yaşlarını tutmak öldürür
Yani
Kesinlikle ve kesinlikle bir insanı Hep bu acıyı çekip saatlerce göz yaşlarını tutmak öldürür zaten dertlerini ve sıkıntılarını içine atmak kadar kötü bir şey yoktur
😊😊😊
Cevap
3Cevap
Acıyı çekip , bastirmak dışariya karsi uygun şekilde yansitmamak hem davranışsal hem de iletisimsel olarak insanı öldürür. Yani gözyaşlarını tutmak öldürür insanı yavaş yavaş. Gozyasi burada sembolik sanırım. Duygularimizi bastırmak, kendimize itiraf edememek ve onları yaşayamayip başkalarına da gerektiği şekilde yansitmamak kendimize saygıyı dolaylı yoldan kaybetmemize ve de çok yıpranmamıza sebep olacaktır. Bunları yapmak yani gorseldeki sembolik ifade ile saatlerce ağlamak bize yarar sağlar aksine. Cunku içimizde biriken olumsuz enerjiyi dışarı yansıtarak rahatliyoruz.
İçinde tuttuğun ağlamamak , söylemediğin şeyler zamanla, kimseye anlatamadığın, içini dökemediğin için seni intihara bile sürükleyebilir...
Bu bu tam olarak bu acı çekmek
Ağlayın açılırsınız iyi gelir
irem bu sorular benim cok gözümü isiriyor
Acı çekerek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?