Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncell
10 sene önce de abim kullandı ve şu an saçlarında baya bir seyrelme var önleri falan açıldı... bu iacı yıllar önce kullanıp saçı seyrelen ya da dökülen var mı. sizde ki yan etkileri neler oldu?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Genel olarak yan etkileri oluyor Cilt kuruluğu gibi
Ben kullandım zor oluyor bilgin olsun
Bunun dışında kullandığın süre boyunca peki sende çarpıntı ve baş dönmesi yaptı mı? bende bunlar olduğu için soruyorum?
Hiç olmadı dudaklarım acaip derecede kuruyordu. Hafta bir deri atıyordum. Günde 30 miligram kullanıyordum
eskiye göre hafif bir seyrelme açılma var mı peki saçlarda?
10 sene önce de abim kullandı ve şu an saçlarında baya bir seyrelme var önleri falan açıldı...
yook olmadı bende ellerimde kuruluk yaptı. ilacı en son 3 yıl önce klullandım. hala da ellerimde kuruluk var bakım kremi sürüyorum sürekli
sen mi kullanıyorsun şu anda?
Cilt kuruluğu yaşadım
Billy59B Bunun dışında kullandığın süre boyunca peki sende çarpıntı ve baş dönmesi yaptı mı? bende bunlar olduğu için soruyorum?
Gizli ÜyeBunun dışında kullandığın süre boyunca peki sende çarpıntı ve baş dönmesi yaptı mı? bende bunlar olduğu için soruyorum?
8 ay kullandım çarpıntı baş donmesi falan yasamadim ama kilo almistim ve dudaklarim dahil her yerim felaket kuruyordu onun disinda pek bir sey yasamadim
Gizli üye Bende ergenlikte 7 ay kadar kullanmıştım bende sersemlik yapmıştı böyle kafa dumanlı gibi. Sizde oldu mu böyle bir şey?