Diğer Mavi boncuk takisina ölürüm türkiyem ne demek? Agliyagiz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mavi boncuk ne demek(Heybe? O ne demek)?Aklima nazar boncugu geliyo Mavi boncuk takisina ölürüm türkiyem ne demek? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Diğer konusunda 9,2b cevap paylaştı. Bugün buna mı taktın 😅 0 16 Yorumla Agliyagiz +1 yıl Evett hahaha Yorumla Agliyagiz +1 yıl Bdie bunaBu mont hanım hanımcık mı? Yoksa rüküş mü gösterir? ↗ Yorumla Zindanadasi +1 yıl Boyun kaç Yorumla Agliyagiz +1 yıl 165 Yorumla Zindanadasi +1 yıl Alma Yorumla Agliyagiz +1 yıl Niye Yorumla Zindanadasi +1 yıl Uzun kızlara daha iyi durur bebeğim Yorumla Agliyagiz +1 yıl Bende uzunum tatlim ama Yorumla Zindanadasi +1 yıl Bana inanmıyorum musun bebeğim Yorumla Agliyagiz +1 yıl Ben kisamiyimki Yorumla Zindanadasi +1 yıl Yandık şimdi buna takarsın 😅 yok bebeğim değilsin. Sen alacaksan al boş ver beni. Yorumla Agliyagiz +1 yıl Vahshaah almak istiyol stokta yok bugun taktigim. seyi gordun mu Yorumla Agliyagiz +1 yıl Sessiz olmak suç mu? Öğretmen bile bizi rencide ediyorsa, vay halimize? Üzüldüm? ↗ Yorumla Zindanadasi +1 yıl Şansa bak. Yorum attım ona bak istersen. Yorumla Agliyagiz +1 yıl tamam tesadufen mi atton Yorumla Zindanadasi +1 yıl Günaydın bebek sen dedin diye attım Yorumla
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl 3 kenarı denizlerle çevrili olduğu icin olmasın 0 3 Yorumla Agliyagiz +1 yıl Aaaaa ama takışına diyor Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl 3 tarafıni denizlerle çevrili ya öyle anlatmış bence Yorumla Agliyagiz +1 yıl Bu mont hanım hanımcık mı? Yoksa rüküş mü gösterir? ↗Masil sence Yorumla
gökhan323ss Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl bilmiyor musun 0 6 Yorumla Agliyagiz +1 yıl Hayir Yorumla gökhan323ss +1 yıl heybe eskiden atların üzerinde iki taraflı torpa olurdu yiyecek koymak için eski türk filmlerinde de görmüşündur attan inince omzuna koyarlar 0 Yorumla Agliyagiz +1 yıl Heee omu heybeOna neden ölünsün kiMavi boncuk ne peki Yorumla gökhan323ss +1 yıl nazar boncuğu takarlar bizim millet her yere o Yorumla Agliyagiz +1 yıl Tesekkur edeim Yorumla Agliyagiz +1 yıl Bu mont hanım hanımcık mı? Yoksa rüküş mü gösterir? ↗Nasinsence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bugün buna mı taktın 😅
Evett hahaha
Bdie buna
Bu mont hanım hanımcık mı? Yoksa rüküş mü gösterir? ↗
Boyun kaç
165
Alma
Niye
Uzun kızlara daha iyi durur bebeğim
Bende uzunum tatlim ama
Bana inanmıyorum musun bebeğim
Ben kisamiyimki
Yandık şimdi buna takarsın 😅 yok bebeğim değilsin. Sen alacaksan al boş ver beni.
Vahshaah almak istiyol stokta yok bugun taktigim. seyi gordun mu
Sessiz olmak suç mu? Öğretmen bile bizi rencide ediyorsa, vay halimize? Üzüldüm? ↗
Şansa bak. Yorum attım ona bak istersen.
tamam tesadufen mi atton
Günaydın bebek sen dedin diye attım
3 kenarı denizlerle çevrili olduğu icin olmasın
Aaaaa ama takışına diyor
3 tarafıni denizlerle çevrili ya öyle anlatmış bence
Masil sence
bilmiyor musun
Hayir
heybe eskiden atların üzerinde iki taraflı torpa olurdu yiyecek koymak için eski türk filmlerinde de görmüşündur attan inince omzuna koyarlar 0
Heee omu heybe
Ona neden ölünsün ki
Mavi boncuk ne peki
nazar boncuğu takarlar bizim millet her yere o
Tesekkur edeim
Nasinsence