Siyahini istiyordum ama asla yok stoga girmiyor. Stoga girse alacam ama mumkunu yok asla girmiyor. Bu nasil? Beyaz? Neyle kombinleyebilirim? Sicak tutarmi?
Kizin giydigi beden S. Cuval gibi.. xs alirim ben

22üm.
Siyahini istiyordum ama asla yok stoga girmiyor. Stoga girse alacam ama mumkunu yok asla girmiyor. Bu nasil? Beyaz? Neyle kombinleyebilirim? Sicak tutarmi?
Kizin giydigi beden S. Cuval gibi.. xs alirim ben

22üm.
Aslında hanım hanımcık ya da rüküş diye bir şey söylemek doğru olmaz Ama bana biraz bol geldi çok fazla iş kadını gibi özellikle 40 yaş üstü kadınların giymesi gereken bir stil fazla sportif değil gibi gözüküyor
40 yaş üstü değil eski zamanda bu doğru olabilir ama artık bu tarz montları genç kızlar da giyiyor ve çok güzel duruyor
Oversize değil direkt yanlış beden olarak görünüyor. Omuz kısmı vs. çok kötü. Oversize görüntüsü böyle olmaz, o tarz kıyafetlerde S bedeninde bile o bol hava olur. Bu direkt modele bol gelmiş, hava falan yok.
O yuzden xs alim diyom
Cevap
19Cevap
Bence kötü görünüyor * beğendiysen al
Bu tarz kabanlar da boy çok önemli yoksa Kerimcan Durmaz’ın dediği gibi bu nasıl bir boy bu nasıl mont gibi oluyor 😅😅 Yakışana güzel yani 💕
Hahhahaha koptum 165 boyum canım ne diyosun olur mu
Botu 5-7 cm topuklu kullanırsan olur ama düz tabanda olmaz gibi
Een kacsin 170öi
176
Ama bu tarz kabanlar kullanılmıyorum :)
Kiz niye cok yakisir
Ne giyiyosun
Daha spor montlar tercih ediyorum bel ya da crop boy şişme-kanguru montlar seviyorum bide çok kadınsı geliyor bana ya
Yani olgun mu geliyor
Evet biraz öyle birazda kadın kadın yani dişil enerji ahsjsjsjjs
asko kusko olur iste jfjdjd seviyorum öylee
bunu al o zaman tüm aşkolar bunu giyiyor 😂 hem düz taban ayakkabı veya sporda kombinlenebilir
🤙🤙
Link atılmıyor ☹️
Yaa neden ki
Bence çok tatlı çok güzel sıradan elbiselerden daha farklı zaten seninde onlardan farkın olur çok tatlı olur bu
Tsklerrr
Buna benzer aldım dün geldi de aynı Nasreddin Hocanın ye kürküm ye fıkrası gibi hissettim. Nasıl o kabanla burger yerim bilmiyorum
Geri mi vercen guzel degil mi
Çok güzel vermem
Bence ya kahverengi ya da gri almalısın ama gri alsan daha iyi olur her şeyin altına uyar ama beyaz uymaz her üstün altına
Niye uymasinki beyazla siyah herseye uyar
Bunların daha zarif gösterenleri var bu daha çok dağa koyunları otlakmak için çobanın üstüne giydiği bir kaban benziyor 😂😂
Ya hayır deme öyle dün bu renk kaban aldım 🥺
Benim aldığımı atacağım ona da yorum yap
@kırgınsevgili banada at kiz
bence çok güzel günlük hayat için soruyorsan boğazlı kazaklar veya gömlek ile skinny jean ile kombinleyebilrsin
Çok güzel. Hangi marka bu ben de böyle bir şey arıyorum
H&m
Teşekkürler
Çağla Şikel değilsen zor, kaldiramazsin. Yürüyen kaban gibi dolaşırsin ortalıkta
Çaglayim
Bunun sıcak tutacağıni düşünmüyorum yinede sen bilirsin
Kiyeki
Bilmem mont değil zaten o kaban
Bundan kötüsü üzerine çuval geçirirsen mümkün olabilir
Nasil ya kotumu
Xs alcam en kucuk beden
Oversize ama en kucuk bedeni alrm
Tarzına uymuyorsa babannenin kabanıyla markete çıkmış gibi düşündürür
Bazıları mont giymiyor. Mont insanı giyiyor gibi oluyor
Bence rüküş mankenin üzerinde durduğu gibide durmuyor asla
Beğenmeyenlerin çoğu stilden anlamayan bebiş. Rengi güzel inan bende de var her şeyle kombinlersin bakma kimseye gri de güzel tabiki ama krem de her şeyle gidiyor 😌 al dene beğenmezsen iade boş ver
Tsk ederin kuzu haklisin bide bayagi uygun fiyatli ben normalde siyah alcaktim ama hic stoga girmiyor bende beyaz alayim dedim
Link atsana sevgilime alacağım. Her şeyle gider bu içine full siyah giysen de olur.(boğaziçi moda tasarımı okuyorum)
Ay gercektenmi yani modadan anliyosun dimi
H&mde var bu
Beyaz kaban hoş olur bi çok şeyle de giyilir kombinlenir ama bunun duruşu kalıbı hoş değil
Neden
Hayır mont gayet tarz ama tabi sende nasıl durucak denemek lazım
bence hanim hanimciktan cok ingilizce de "chic" olarak adlandırdıgımız tarza uygun
chic style diye aratırsaniz anlatmaya calistigim sey
Çok güzel ama inanın temizlenmesi zor kirlenmesi kolay olacaktır en ufak leke dahi olsa görünecektir. Yıkama koşullarına bakmanızı tavsiye ederim
Makinada yikaniyomus
Biraz babanne babannecik gibi geldi
Nie
Yaslı andırdı
Kaban aslında güzel ama fazla kaba duruyor
Nasil kaba
Yani duruşu büyük duruyor vücudu saranları seviyorum ben
Hanım hanımcık gösterir
Bornoz gibi gözüküyor sanki skskssksksks
Biraz büyük görünüyor sadece onun dışında guzel
Düzgün normal bir kaban bence alabilirsin
Kadın montu gymemis mont kadını gymis gbi 😅