Falcı bana sizin çatı ayrılmış, dedi. "Çatı ayrılmak" ne demek?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ona sorsaydın ya sanki soru başına mı para alıyor bana göre çatının ayrılması demek evlerin ayrılması bağların kopması gibi bişey
Allah Allah nasıl aklıma gelmez yaa sormak 😅😅😅 Sence sormamış olabilir miyim? Sordum tabiki ama net, düzgün bir cevap alamadım çünkü o ortam gereği ve falcının tuhaf hali bunu getirdi
Yani ayrılık zamanı yaklaşmış yani yollar ayrılmak üzere
Ben evli değilim, ailem de boşanmadı ve araları iyi. O öyle diyince ben de direk öyle anladım ve hayır annem babam boşanmadı ve araları iyi dedim. Acaba boşanmamiş olabilir ama kopukluk mu var diyor? Bide ben öyle diyince direk hayır onu demiyorum dedi. Bide aile bağlarımız çok zayıf evet de dedim ama o bunları kastetmiyormuş gibi hayır onu demiyorum diyip bisiyler söyledi ama. hic anlamadım. Bir yere bakıyor, tuhaf bir ortam hızlı sessiz konuşuyor falan 😅 3 kere falan da sordum yani. Artık ona rağmen anlamayınca bir daha sormanın anlamı yok diye bıraktım. Ben de dedim herhalde halk arasında kullanılan yaygın bir kavram da ben anlamaism
Fal gibi saçma bir seye inanan var mı halen
Kahveye bakmıyor ki , cinleri söylüyor 👀
Cinleri söylüyor? :D hahaha ulan ya :D gelecegi ve olacağı bilen yalnızca Allah tır. Falci yda Cinler değil.
Geleceği elbette öyle onlar da geleceği söylemiyor ki geçmişi söylüyor gidişatını tahmin ediyor. Öyle baba laflar etmiyor şöyle Olcan böyle olcam diye. En fazla mesela şey dedi, sende devletle ilişki görüyorum memur olacak gibisin hayırlı görünüyor senin için bı dedi. Evet ben de memurluk başvurularını bekliyordum zaten sınava vs girdim
Yanlış yoldasin dostum. Fal bizim dinimizde yok. Memur olacak gibisin diye söylemesi de gelecek hakkında değil mi. Sen bilirsin ama yanlış yoldasin aç ellerini dua et hayırlısıni iste niye fal gibi saçma bir seye inanıyorsun
Yaa tabiki orası öyle. Hala daha şu an bile vicdanım sızlıyor gerçekten. Hayatımda ilk defa gittim. Ben İzmir'de doğdum büyüdüm, doğduğumdan beri bu adamın adını o kadar çok duydum ki herkes gitmiş herkes methediyoe anlata anlata bitiremiyor kaldı ki konudu açılınca ben direk fala inanmak ne yaa sacmalaik deneme rağmen anlatıyordu şunu bildi bunu bildi. En son dayanamadım ben bile gittim😓
Yanlış yapmışsın. Yaratilandan değil yaratandan iste.
Bişey istediğim yok ki. Sadece çok meraktan gittim. Herkes öyle bir anlatıyor ki. Sormak istediğim bile pek bir şey yoktu
Kaç para verdin peki
100 liracık🙃 Para sorun değil, ben sadece günahından dolayı çok düşündüm gitmek istemedim falan. Ama ortamı da öyle bir anlatıyorlar ki atmosfer bile farklı yani. Falcının yürüyüşü bile farklı 😅😅😅 gözleri bir noktaya dalıyor bir şeyler işitmiş gibi oluyor ve hakketten çok şey bildi
Ama günün en can alıcı noktası neydi biliyor musun? 😅😅 Seans sonunda fincanımı bana yılatması 🤣🤣🤣 Herkese seans sonunda fincanın suyla çalkala lavabonun içine bırak diyor 😆
Hahahaah :D
Günaha girmissin zaten falcilik iyi birsey değil. Cinler vs bilmiyorum ama o insanin yeri kesinlikle cehennem.
Ailenin dağılması..
Ben de öyle anladım dedim ki hayır annem babam boşanmadı birlikte yaşıyorlar ve araları normal, iyi