cok değişik değil mi aslında her saniye deprem oluyor sadece bazı anlarda şiddeti yükselip düşüyor hani biz diyoruz ya deprem oldu diye en başından beri oluyo zaten şu anda olmakta dkdkkd
Evet 2029'a kadar bekleniyor diyorlar belki 2 saat sonra belki 2 ay sonra belki 2 yıl sonra hiç belli olmaz biz önlemimizi almalıyız kader diyip geçilmemeli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evet tuhaf bence de
0.1 büyüklük 2.5 kat demek, deprem bölgesinde olan hikâyeleri okursan fazla kurcalamazsin belki
valla hic okuyamam psikolojim bozuluyor görünce uzak kalmaya calisiyorum
En iyisi böyle bir baslik acmakda psikolojik olmalı
öyle bi düşündüm aklıma geldi sormak istedim dkkdk
Kolayı gelsin 😂
Celal Şengör arıyor şu an açmıyorsun galiba hshffa
kskcdkdkkdk tabii
Anlamaya çalışmak istiyorum 😅
Aslında depremler hiç durmuyor sadece 1 şiddetinde olduğu için biz hissetmiyoruz yoksa Dünya hep hareket halinde değil midir?
Evet öyle denebilir Türkiye’de şu an en çok gergin yer hala Maraş malatya Antep bölgesi nadiren diğer yerler sarsılıyor
Evet fay hattı geçiyor tehlikeli bölge maraş
Dün oluşmadı bu fay ellerinde bilgi var bunlara rağmen devam edildi depreme dayanıksız tüketim
İzalasyon sistemi şart
Aman izalasyon deme duymaktan bıktım. Ülkece onarım diyelim. Ayrıca bir deprem daha bekleniyor orada. Acele olmalılar.
İstanbul'da'da bekleniyor yapı denetim şart işte boşuna demiyolar deprem öldürmez bina öldürür diye
Deprem zaten gayet doğal bir afet nasıl kar, yağmur yağıyorsa deprem olması da gerekir önlem alması gereken bizleriz
Tamamen katılıyorum. Oturduğum semtte yıkılacak bina sayısının hesabı yok. İstanbul depremi 7 yıl içinde olacak üstelik.
Evet 2029'a kadar bekleniyor diyorlar belki 2 saat sonra belki 2 ay sonra belki 2 yıl sonra hiç belli olmaz biz önlemimizi almalıyız kader diyip geçilmemeli
Zaten Türkiye'de 8'in üstünde deprem olması imkansız öyle bir fay hattı yok ama 7 bile İstanbul'u dümdüz eder korkunç bir şey
Evet. Sen İstanbul’da mısın ya da deprem olacak bir yerde misin
Muğladayım biz de hissederiz gibi görünüyor depremin şiddetine bağlı
Sen yine bizden daha iyi durumdasın
Tuhaf
Hayati bayat
İlginç