Diğer Siz olsanız budurumda napardınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Birisi var ayakkabımın içine sürekli cam parçaları ve permatik koyuyo zarar vermeye çalışıyor kimin yaptığını biliyorum Güncellemeler1 yıl Arkadaşlar sadece jilet ve cam parçalarıda değil toplu iğne sancak heryolu deniyo Siz olsanız budurumda napardınız? Cevapla Ayakkabı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bir komşunun evladı ayakkabımın içine taş atıyordu tıraş ettim en son 0 19 Yorumla Soran 1 yıl Ne yaptin Yorumla Semih6934 1 yıl Tuttum yakasından kaldırdım fazla ileri gitseydim babasıyla mahkemelik olurdum ama senin durum aşırı zor yani şikayet etmen lazım Yorumla Soran 1 yıl Cam parçaları bide canıma kastetiyo Yorumla Soran 1 yıl Yakalayamıyorumda videosunu çekim ne yapacağımı şaşırdım Yorumla Semih6934 1 yıl Cam parçalarından ayrı permatik bir batarsa yürüyemez hâle gelirsin mazallah Yorumla Semih6934 1 yıl Dediğim gibi polise şikayet etmek lazım Yorumla Soran 1 yıl Onun olduğunu nasıl ıspat edicem kameramı taktırım Yorumla Semih6934 1 yıl Varsa eğer dürbünden telefonun kamerasını denk getirip çekmek iyi olur ama tabi ne kadar iyi çeker bilemiyorum ben o şekilde çekmiştim Yorumla Soran 1 yıl Sana yapan kişi neden yapıyormuş peki Yorumla Semih6934 1 yıl Çocuk oldu olası serseri bir varlıktı hatta önceden bizim arabayı çizmişti ben de o gün bugündür uslu durmasını söylüyorum diye böyle sinsilikler yapıyor Yorumla Soran 1 yıl Sana yapan küçük biri belli bana yapan 38 yaşında kadın tam bi o evlâdı yani Yorumla Semih6934 1 yıl Küçük ama zaten onun da anası babası aynı böyle biri maalesef Yorumla Soran 1 yıl Ben bi halledebilsem ne yapacağımı nasıl ispat edeceğimi şaşırdım ama sonu çok kötü olucak Yorumla Semih6934 1 yıl İnşallah halledersin Yorumla Soran 1 yıl Ama o permatiği gün gelicek onun gtne sokucam Yorumla Semih6934 1 yıl İşini yasal yolla hallet diyeceğim de işte bu ülkede imkansız... Yorumla Soran 1 yıl Ahh ahh sorma ya... Dur bakalım nefret ediyorum Yorumla Semih6934 1 yıl Herkes ettiğini çeker buna inanıyorum şahsen bence sen de biraz sabret bakalım Yorumla Soran 1 yıl Jilet batmaması için hep ayakkabılarımı kontrol ediyorum Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Onu yakalarsan videoya falan al polise ver cana kast etmekten falan yargılanır belki. 0 10 Yorumla Soran 1 yıl Yakalayamıyorum bi türlü Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl İnsanlar ne kadar haset kötü ya Yorumla Soran 1 yıl Bukadarı fazla Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl Evet fazla gerçekten tam bir oe Yorumla Soran 1 yıl Sen olsan napardın Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl Yakalarsam önce videoya almaya çalışırdım sonra videoya alsam da almasam da döverdim Yorumla Soran 1 yıl Ben muhatap olmak istemiyorum çünkü yüzüne bakmıyorum midem bulanıyor Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl Kim olduğunu biliyor musun? Yorumla Soran 1 yıl Evet biliyorum Yorumla metropoltilkisiii 1 yıl Ailene söyle sen bir şey yapmiyorsan ya da yakalamaya çalış yani sessiz kalma. Yorumla
HayalsizDasporav Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. O cam ve permatiklerle onu tras ederdim ama öyle böyle degil. 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Evet iki erkek arasında olsa bunlar kan çıkar o kesin.. Ben napsam diye düşünüyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ayakkabıyı içeri almak daha mantıklı 0 4 Yorumla Soran 1 yıl O kolay alırım daha ne kadar yapmaya devam edicek amacı ne nereye kadar devam edicek kanmı akıtmaya çalışıyor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Elinde kanıt olmadan bir şey yapamazsın maalesef Yorumla Soran 1 yıl Kanıt için bíşeyler hazırlıyorum zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İnşallah yakalarsın umduğun gibi Yorumla
nisaisteyaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 19 1 yıl Döv polise şikayet et 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Karşılaşıyorum yüzüne bakmıyorum midem bulanıyor Allahından bulsun.. Kamera taktırcam Yorumla
Gülümse001 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kim yapıyo 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Eskiden çok samimi olduğum aynı apartmanda olduğum arkadaşım Yorumla
Tavsiyealankız Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Gider yüzüne atardim 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Karşılaşıyoruz yüzüme bakmadan geçiyor Yorumla
Alanyalıbirgenc Takip Et Xper 3 Yaş: 29 1 yıl Psikopat birisi herhalde 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle permatik ve cam parçaları nedir ya bide kafaya bak ayakkabının içine Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl İçeri al ayakkabıyı 0 1 Yorumla Soran 1 yıl İçeri alırım okolay nereye kadar bunu yapmaya devam edecek onu merak ediyorum ya da nezaman durucak.. Benden kan akmasını bekliyor galiba Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bir komşunun evladı ayakkabımın içine taş atıyordu tıraş ettim en son
Ne yaptin
Tuttum yakasından kaldırdım fazla ileri gitseydim babasıyla mahkemelik olurdum ama senin durum aşırı zor yani şikayet etmen lazım
Cam parçaları bide canıma kastetiyo
Yakalayamıyorumda videosunu çekim ne yapacağımı şaşırdım
Cam parçalarından ayrı permatik bir batarsa yürüyemez hâle gelirsin mazallah
Dediğim gibi polise şikayet etmek lazım
Onun olduğunu nasıl ıspat edicem kameramı taktırım
Varsa eğer dürbünden telefonun kamerasını denk getirip çekmek iyi olur ama tabi ne kadar iyi çeker bilemiyorum ben o şekilde çekmiştim
Sana yapan kişi neden yapıyormuş peki
Çocuk oldu olası serseri bir varlıktı hatta önceden bizim arabayı çizmişti ben de o gün bugündür uslu durmasını söylüyorum diye böyle sinsilikler yapıyor
Sana yapan küçük biri belli bana yapan 38 yaşında kadın tam bi o evlâdı yani
Küçük ama zaten onun da anası babası aynı böyle biri maalesef
Ben bi halledebilsem ne yapacağımı nasıl ispat edeceğimi şaşırdım ama sonu çok kötü olucak
İnşallah halledersin
Ama o permatiği gün gelicek onun gtne sokucam
İşini yasal yolla hallet diyeceğim de işte bu ülkede imkansız...
Ahh ahh sorma ya... Dur bakalım nefret ediyorum
Herkes ettiğini çeker buna inanıyorum şahsen bence sen de biraz sabret bakalım
Jilet batmaması için hep ayakkabılarımı kontrol ediyorum
Onu yakalarsan videoya falan al polise ver cana kast etmekten falan yargılanır belki.
Yakalayamıyorum bi türlü
İnsanlar ne kadar haset kötü ya
Bukadarı fazla
Evet fazla gerçekten tam bir oe
Sen olsan napardın
Yakalarsam önce videoya almaya çalışırdım sonra videoya alsam da almasam da döverdim
Ben muhatap olmak istemiyorum çünkü yüzüne bakmıyorum midem bulanıyor
Kim olduğunu biliyor musun?
Evet biliyorum
Ailene söyle sen bir şey yapmiyorsan ya da yakalamaya çalış yani sessiz kalma.
O cam ve permatiklerle onu tras ederdim ama öyle böyle degil.
Evet iki erkek arasında olsa bunlar kan çıkar o kesin.. Ben napsam diye düşünüyorum
Ayakkabıyı içeri almak daha mantıklı
O kolay alırım daha ne kadar yapmaya devam edicek amacı ne nereye kadar devam edicek kanmı akıtmaya çalışıyor
Elinde kanıt olmadan bir şey yapamazsın maalesef
Kanıt için bíşeyler hazırlıyorum zaten
İnşallah yakalarsın umduğun gibi
Döv polise şikayet et
Karşılaşıyorum yüzüne bakmıyorum midem bulanıyor Allahından bulsun.. Kamera taktırcam
Kim yapıyo
Eskiden çok samimi olduğum aynı apartmanda olduğum arkadaşım
Gider yüzüne atardim
Karşılaşıyoruz yüzüme bakmadan geçiyor
Psikopat birisi herhalde
Aynen öyle permatik ve cam parçaları nedir ya bide kafaya bak ayakkabının içine
İçeri al ayakkabıyı
İçeri alırım okolay nereye kadar bunu yapmaya devam edecek onu merak ediyorum ya da nezaman durucak.. Benden kan akmasını bekliyor galiba