Şu dönemde sizinde takintilariniz fazla artmiş. Ozellikle Titizlik konusunda. Ve ani igrenç şeyleri kafaya takiyor ve rahatsiz oluyorsunuz. Kendinizi Ci. sellik ve haram gibi konularda kisitlamak isteginiz artmiş
Sosyal medyayla Ilgili çok rahatsizsiniz. Ozelliklede Digerlerinin yaşam tarzi ve goruşleri hakkinda rahatsizliginiz artmiş. Akrabalarla iletişiminizi çok koparmişsiniz. Ikili ilişkileriniz çok yipranmiş ozelliklede ( karşi cins digil zannetdigim
Dişilik Ve almakla ilgili en çok kafa yordugunuz dönem. Dengesiz ruh halinizde çok fazla. insanlari aniden silme ve ya ekleme gibi takintilariniz artmiş.
Geçmişte takili digilsiniz zaten. Ruhsal dalgalanmalariniz çok fazla. Ve su siralar spor ve ya saglikli yeni alişkanliklar edinmek uzere kafa yoruyorsunuz.
Eril enerji Maskulenlikle ilgili dengesizlikleriniz var. Şu siralar gizemli ve dişil biriyle birliktelik kurmanin hayalini kuruyorsunuz. Sevgisiz C. sellikden en tat almadiginiz dönem
Bence de kız haklı, foto? Ben ücretli sandım detayı okumadım. Özelden falan atıyoruz sandım. Ulu orta foto atmam rezil olurum biri çıkar tanıyan falan shdhdhd Kalsın teşekkürler
Şu siralar otoriteyle ve ya Babayla (otorite anneyse) sorununuz var. Beklentinizin çok fazla olduğu bir karşi cins var. Şu an egitim almiyor iseniz bile Şu siralar dil ogrenme, kurs gibi seyleri kafaya taktiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Evet isterdim bakabilirsiniz
Geleceğimi kimsenin hayal gücüne bırakmam. Kendim yönlendiririm. Sağol kardeş gerek yok
Ne zaman öleceğimi söylermisin :) daha ne kadar çekeceğim
kısaca insanları kandırıyorsun yani. Yok kalsın
Şu dönemde sizinde takintilariniz fazla artmiş. Ozellikle Titizlik konusunda. Ve ani igrenç şeyleri kafaya takiyor ve rahatsiz oluyorsunuz. Kendinizi Ci. sellik ve haram gibi konularda kisitlamak isteginiz artmiş
Kısıtlama mı imkanım olsa hemen mk dini inancımda yok 😂
🤣🤣🤣
Falcı ve bilge olarak ediyorum olur yap bakalım
Sosyal medyayla Ilgili çok rahatsizsiniz. Ozelliklede Digerlerinin yaşam tarzi ve goruşleri hakkinda rahatsizliginiz artmiş. Akrabalarla iletişiminizi çok koparmişsiniz. Ikili ilişkileriniz çok yipranmiş ozelliklede ( karşi cins digil zannetdigim
lezbiyen diyosun yani
eril dişil enerjide dengesizligin çok fazla. ama lez. oldugunuzu kastetmedim
Eşncinselm ve bu hiç analiz değil
Yüzümün yarısı görünüyor olmaz mi?
Dişilik Ve almakla ilgili en çok kafa yordugunuz dönem. Dengesiz ruh halinizde çok fazla. insanlari aniden silme ve ya ekleme gibi takintilariniz artmiş.
Ooo hem de çok fazla doğru bildin valla
Bu enerjiden okuduklarim. Yuzunuzu gordugumde daha fazlasini soyleye bilirim. gelecegi bilmiyorum ama .
Teşekkür ederim 😇
Ciddi degilsen benimkini nasıl bildin
Ona bende şaşkinim.🤣🤣gercekten oylemiydi hepsi?
Evet yemin ederim hatta arkadaşlıktan çıkardığım kişiler benle konuşmayı kestiler neyse wn azından benim ki tuttu😂😂😂
Keşke bu kadar Kendimi kuçuk duşurmeseymişim🤣 🌸
Geçmişi çok şeapmasak😀
Geçmişte takili digilsiniz zaten. Ruhsal dalgalanmalariniz çok fazla. Ve su siralar spor ve ya saglikli yeni alişkanliklar edinmek uzere kafa yoruyorsunuz.
E balık burcuyum dalgalanmalar normal
Merak ettim 🤔
Foto?
Fotonuza dedin pp yani net şekilde yüzünüzü koyun demedin ki 🤔
Yuzunze bakamadan soyleyememki...
o zaman merak etmiyorum 😂
Tabiki verebilirsibn dinliyorum
Fotom yok profide ama bi dene yinede 😂
İsterim ama fotoğrafımı buradan paylaşmak istemiyorum nasıl olacak?
Pekala
Çok mu yoğunsun devamı gelmedi:)
Lütfen
Yuzunuzu gormem lazim. 🙏
Buyur
Eril enerji Maskulenlikle ilgili dengesizlikleriniz var. Şu siralar gizemli ve dişil biriyle birliktelik kurmanin hayalini kuruyorsunuz. Sevgisiz C. sellikden en tat almadiginiz dönem
Maskulen ne oluyor
Eril
Anlamadım ama sağol
Bak.
Foto?
Kız haklı foto?
Bence de kız haklı, foto?
Ben ücretli sandım detayı okumadım. Özelden falan atıyoruz sandım. Ulu orta foto atmam rezil olurum biri çıkar tanıyan falan shdhdhd
Kalsın teşekkürler
İstersen bana atabilirsin istediğin yerden😂😂😂
Sende mi falcısın?
Yoo ama sana bakiyimmm😂😂😂
Gözlerine yazık gözlerine.
Olur
Onu herkes yapıyo
Hadi bakalım
ücretsiz mi :D
Bak bakalım neler çıkacak
Bak bakim neler göreceksin
tamam isterim
Olur yap
Şu siralar otoriteyle ve ya Babayla (otorite anneyse) sorununuz var. Beklentinizin çok fazla olduğu bir karşi cins var. Şu an egitim almiyor iseniz bile Şu siralar dil ogrenme, kurs gibi seyleri kafaya taktiniz
Ver hadi