Kişilik & Karakter Sende ergenlik fotonuza bakip bu nedir yaww diyormusunuz 😬 ? TANRİninKİRBACİ34 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Acama 10 sene sonrada simdiki halimize bakip bu ne diyecek miyiz? Güncellemeler+1 yıl Sende yazmışım sizde olacakti 😬 Sende ergenlik fotonuza bakip bu nedir yaww diyormusunuz 😬 ? Cevapla Nedir Soruları Fotoğraf Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Evet diyorum 0 0 Yorumla
Vildrov Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Ergenlik fotoğraflarım güzeldi. Hiç öyle bir şey demedim doğrusu. 0 0 Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Evet, evrimin böylesi🙄😂 0 1 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl Hani bakim 😂 Yorumla
daisy___ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 390 cevap paylaştı. Dedik ve evet 10 sene sonra da diyeceğiz 0 1 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl O zaman yaslandikca guzellesecegiz 😬 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Fotoğraf çekilmeyi bilmeyen halimle 😂 0 5 Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl Hocam ben cozdum haberin yokmus gibi duracakmissin 😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Hahahah ya hafta sonu arkadaşım selfie çekti bir sürü, ardından şaka amaçlı bir şey yapmak için çaktırmadan ben çektim. Çektiği selfielerden daha güzel çıktı 😂😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl Ama fotoğraf çekilmeyi bilmek de önemli ya. Bazı fotoğraflarıma bakıyorum çok donuk çıkmışım kasmışım 😂😂 anısı var diye silemiyorum da Yorumla TANRİninKİRBACİ34 +1 yıl Bu doğru bak pp de benimde haberim yoktu yersen 😂 Yorumla u Aybuke6 +1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet diyorum
Ergenlik fotoğraflarım güzeldi. Hiç öyle bir şey demedim doğrusu.
Evet, evrimin böylesi🙄😂
Hani bakim 😂
ben geçen seneki halime bile bakıp şaşırıyorum :)
Dedik ve evet 10 sene sonra da diyeceğiz
O zaman yaslandikca guzellesecegiz 😬
Fotoğraf çekilmeyi bilmeyen halimle 😂
Hocam ben cozdum haberin yokmus gibi duracakmissin 😂
Hahahah ya hafta sonu arkadaşım selfie çekti bir sürü, ardından şaka amaçlı bir şey yapmak için çaktırmadan ben çektim. Çektiği selfielerden daha güzel çıktı 😂😂
Ama fotoğraf çekilmeyi bilmek de önemli ya. Bazı fotoğraflarıma bakıyorum çok donuk çıkmışım kasmışım 😂😂 anısı var diye silemiyorum da
Bu doğru bak pp de benimde haberim yoktu yersen 😂
😂😂
Gozlerim kaniyor hatta :d