Diğer Bilime inanıyormusunuz? Goodgirl0034 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bilime inanırım, hayatımızı kolaylaştıran yenilikler sunar. Bilime inanıyormusunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Cioranın_Saçı Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Biraz bilime inanan bir toplum olsaydık depremde bu kadar acı çekmeyecektik. Allah ölenlere rahmet eylesin. 1 1 Yorumla Goodgirl0034 +1 yıl Amin🤲 Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 748 cevap paylaştı. Bilime inanmıyorum zira inanmak doğruluğundan emin olunmayan şeyler için kullanılır. Ben bilimin doğruyu söylediğini biliyorum. 1 0 Yorumla
SadrazamPower Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kullandığmız internet, telefon bile bilim sayesinde. 1 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Bilimden ayrılırsak ne olacağını zaten yakın zamanda acı şekilde gördük. 1 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. İnanmıyorum. Atom yalan, Ainsthein yalan, dünya karedir ve öküzün boynuzunda durur. 0 13 Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Pis münafık dünya düzdür Yorumla UluGökKurt +1 yıl Düz olsa öküzün boynuzunda nasıl duracak? Dengeyi sağlayamaz öküz. Yıkılırız kafirella! Biraz mantık ya! Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Allah knows Yorumla UluGökKurt +1 yıl +60 yaş Müslüman cevabı. Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Hayin kimin uşağısın sen yunan tohumu! Hurafe uydurma dünya düzdür ve 502 ile yapıştırılmıştır tavana Yorumla UluGökKurt +1 yıl Japon yapıştırıcısı lobisi olarak seni Dünyanın ucundan aşağı atmaya geliyoruz bekle sen! Fedöcü, 502 lobisi seni! Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Shiroyamanın çocukları sizi gelin lan sizin 502'niz varsa bizimde imanımız var! Yorumla UluGökKurt +1 yıl Ümit Özdağ Japon sayılır hatırlatırım, bizden o. Sizi sabun yaparız sabun! Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Aha nasyonal sosyaliste bağladı münafıkyus hitler sevici Yorumla UluGökKurt +1 yıl Banlancaz dur Hitler falan diyoruz. İkimizde uçmağa varıcaz. Münafıklığın bi dursun artık. Bölücülük yapma fatansı, Yorumla UluGökKurt +1 yıl Fatansız* Yorumla _MelisYıldız_ +1 yıl Ben fantasız sen kolasız omadı gider gazoz alırızz :D Yorumla UluGökKurt +1 yıl Fanta değil o cahilliğini yine gizleyemedin. Sarı kula o. Ama gazoz da olur kalk gidelim. Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. ben icardi ye inanıyorum :) 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Diğer konusunda 24,6b cevap paylaştı. Kanıtlanmış şeyleri doğru bulurum 1 0 Yorumla
zeynep3000 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 347 cevap paylaştı. Tabiki ya 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Diğer konusunda 2,5b cevap paylaştı. Tabiki 1 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. İnanıyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Biraz bilime inanan bir toplum olsaydık depremde bu kadar acı çekmeyecektik. Allah ölenlere rahmet eylesin.
Amin🤲
Bilime inanmıyorum zira inanmak doğruluğundan emin olunmayan şeyler için kullanılır. Ben bilimin doğruyu söylediğini biliyorum.
Kullandığmız internet, telefon bile bilim sayesinde.
Bilimden ayrılırsak ne olacağını zaten yakın zamanda acı şekilde gördük.
Bilime inanmayıp kime inanacağız bademci tarikatlara mı? :D
İnanmıyorum. Atom yalan, Ainsthein yalan, dünya karedir ve öküzün boynuzunda durur.
Pis münafık dünya düzdür
Düz olsa öküzün boynuzunda nasıl duracak? Dengeyi sağlayamaz öküz. Yıkılırız kafirella! Biraz mantık ya!
Allah knows
+60 yaş Müslüman cevabı.
Hayin kimin uşağısın sen yunan tohumu! Hurafe uydurma dünya düzdür ve 502 ile yapıştırılmıştır tavana
Japon yapıştırıcısı lobisi olarak seni Dünyanın ucundan aşağı atmaya geliyoruz bekle sen! Fedöcü, 502 lobisi seni!
Shiroyamanın çocukları sizi gelin lan sizin 502'niz varsa bizimde imanımız var!
Ümit Özdağ Japon sayılır hatırlatırım, bizden o. Sizi sabun yaparız sabun!
Aha nasyonal sosyaliste bağladı münafıkyus hitler sevici
Banlancaz dur Hitler falan diyoruz. İkimizde uçmağa varıcaz. Münafıklığın bi dursun artık. Bölücülük yapma fatansı,
Fatansız*
Ben fantasız sen kolasız omadı gider gazoz alırızz :D
Fanta değil o cahilliğini yine gizleyemedin. Sarı kula o. Ama gazoz da olur kalk gidelim.
ben icardi ye inanıyorum :)
Kanıtlanmış şeyleri doğru bulurum
Tabiki ya
Tabiki
İnanıyorum
Kesinlikle