Tamda bu saatlerde gram uyku girmiyor gözüme ya Marmaray depremi olursa çok şiddetli olursa ailem nasıl uyandırip enkazdan kaldırırım kafamda hepsi dönüyor boynumun borcu gibi hissediyorum uyumuyim deprem olursa ailemi uyandırarsj bjraz olsun koruyim diyorum tabi herşeyi rabbim bilir biz kul olarak sadece tahminde bulunuruz ama bu saatlerde içim çok kötü hissediyo içimi bir korku sarıyo rabbim hepimizi bağışlasın felaketlerden bizi korusun Amin..
1 haftadır aynı şekildeyim, hem üzülüyorum hemde korkuyorum. İstanbul hepimizin cehennemi olacak sanırım, 1 ay sonra bunları da unutacağız ama deprem bir gün kendini hatırlatacak. Umarım kaçabilen kaçar, ben şimdiden olmayacak planları kurmaya başladım
O ünlü fenomenler, oyuncular, şarkıcılar esenlerde yaşamıyor onlara bir şey olmaz. Olan sana bana olur her zamanki gibi, nefes almak için camı açıyorum burnumun dibinde yine binalar var. Bu ülkede rahat nefes almak bile haram bize
2 ay sonra ben gidiyorum ama kışın köyde de devamlı yaşanmıyor işte, çarşıya inmek zor, kar yağdı mı yollar kapanıyor. En iyisi ülkenin depremden az etkilenecek yerlerine gitmek ve bir düzen kurmak ama o da zor işte. Elimizi nereye atsak b*ku tutuyoruz