Ramazan Uykum gelmiyor bu saatte uyumayan var mı? zülfiye_asln_ Takip Et Xper 5 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Uykusu olmayan var mı suan😅😇 Uykum gelmiyor bu saatte uyumayan var mı? Cevapla 12 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Pellegry Takip Et Xper 1 Yaş: 25 6 ay Ben. Merhaba ben 25 yaşındayım sence nasıl bir yüzüm (tipim) var profil fotoğrafıma bakıp yorumlar mısın beni eleştiriye açığım. 0 3 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Yoo yakisıklisın ama insanin iç güzeligi ünemli Yorumla Pellegry 6 ay Nasıl bir tipim var Yorumla zülfiye_asln_ Yeni 6 ay Bilmemki nasıl anlatayım😆 Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 6 ay Yatakda yan dönüyorum 0 23 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Neden😅😅😅 Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay Ninni söylesene 😅 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Ahahhaha koptum çocukmusun😅😅😅 Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay Haha seni yanında öyle his bence 😅😅 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Olabilir 😅 Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay Uyudun kaldın mı 😅 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Uydum akşam😅 Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay İnanayım mı🤗 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Inan😆😆 Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay Sarılalım o zaman 🤗 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Burdan yazma😅 Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay Tamam 😅 Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay Nereden yazicam uyuz 😅 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Sen biliyorsun 😅😅😅 Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay Yazdım 😅😅😅 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Hayır yazmadın Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay yazdım gitmedi Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Napim😅 Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay kapıyı aç :) Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Açık zaten salkmısin Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay gönderilmiyor diye maalesef Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Bended😆😆😆😆 Yorumla GözümKIIZarıyor 6 ay peki bklm :) Yorumla
ZihniParlakgeridöndü Takip Et Guru Yaş: 25 6 ay Bu saatte uyunur mu be 0 13 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Uyumazmı😅😅😅 Yorumla ZihniParlakgeridöndü 6 ay Yooo Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Sende beli uyumamışsın😅 Yorumla ZihniParlakgeridöndü 6 ay Tabikide hayır 😂 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Uyumadıgını görebiliyorum 😅 Yorumla ZihniParlakgeridöndü 6 ay Cidden mi nasıl ya 😂 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Konuşuyorsun yaa ondan😅 Yorumla ZihniParlakgeridöndü 6 ay Oha sen yoksa sen kahin misin? Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Evt😅😅 Yorumla ZihniParlakgeridöndü 6 ay Ohaaa ilk kez kahin gördüm Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Normal 😅😅 Yorumla ZihniParlakgeridöndü 6 ay Neyse 😂 iyi geceler Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Sanada Yorumla
Gizli Üye (30-35) 6 ay Seni düşünmekten gözüme uyku girmedi bebeğim 🤣 0 5 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Neden uyu bence😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Sen dusunulmeyecek kız mısın 😀 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Ahahhah🤣😅😅😅😅😅 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Takip atsana Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Neden Yorumla
Heyyoheyyo1 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Meeeee 0 5 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Meewe derken😅😅😅 Yorumla Heyyoheyyo1 6 ay Ben yani Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Sen niye uyumadın😅😅 Yorumla Heyyoheyyo1 6 ay Uykum yok depremzedeyim ben Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay 😅😅😅 Yorumla
Daniskasılen Takip Et Xper 5 Yaş: 28 6 ay İyi geceler beyler ben iptalim 0 5 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Neden😅😅 Yorumla Daniskasılen 6 ay Şaka şaka yakışıkliliktan uyuyamıyorum Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Ne alaka😅😅😅 Yorumla Daniskasılen 6 ay Onu bunu boş ver napıcam biliyomusun , catal kaşık takımını alıp şangur şangur sizin evin önüne yurucem hee unutmadan semaver sırtta tam kafaları yemelik. Baban pompalıyla çıkar herhalde Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Ahahhh😅😅😅 Yorumla
_Mavi_Gökyüzü_ Takip Et Xper 3 Yaş: 21 6 ay Benim var ama sahuru beklicem 0 13 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Yinemi sen😅😅😅 Yorumla _Mavi_Gökyüzü_ 6 ay Yas yas yas gıleyyyy Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Newwww😅 Yorumla _Mavi_Gökyüzü_ 6 ay Çekici olan kızlar. Bırakın o çekici. Size sesleniyorum. Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Ne diyon yine yaa😅 Yorumla _Mavi_Gökyüzü_ 6 ay Kemal kaptan sesleniyor. Çıkarın beni bu kaptan. Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Neden noldu😅😅 Yorumla _Mavi_Gökyüzü_ 6 ay Bilemiyorum.:) kader :) Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay 😅😅😅😅😅 Yorumla _Mavi_Gökyüzü_ 6 ay Şarkısıda var. Kader utansin ah utansin :) Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Kim benmi utanacam😅😅 Yorumla _Mavi_Gökyüzü_ 6 ay Yok. Kader utancakm Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Anladım Yorumla
Meraklıpanda01 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% 6 ay Konuşalım mı 0 1 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Neden Yorumla
yasinnn22 Takip Et Master Yaş: 27 6 ay uykum var uyucam 0 3 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Uyu😅😅😅 Yorumla yasinnn22 6 ay Ooo uyuyali yil oldu sana gunaydin, 4 saat sonra işten cikcam jdjdi Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Günaydın Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Hahaha uyuyup napcan 0 3 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay Bilmemki😅 Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yaşın kaç😂 Yorumla zülfiye_asln_ 6 ay burada söyleyemem 😅😅 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Ben. Merhaba ben 25 yaşındayım sence nasıl bir yüzüm (tipim) var profil fotoğrafıma bakıp yorumlar mısın beni eleştiriye açığım.
Yoo yakisıklisın ama insanin iç güzeligi ünemli
Nasıl bir tipim var
Bilmemki nasıl anlatayım😆
Yatakda yan dönüyorum
Neden😅😅😅
Ninni söylesene 😅
Ahahhaha koptum çocukmusun😅😅😅
Haha seni yanında öyle his bence 😅😅
Olabilir 😅
Uyudun kaldın mı 😅
Uydum akşam😅
İnanayım mı🤗
Inan😆😆
Sarılalım o zaman 🤗
Burdan yazma😅
Tamam 😅
Nereden yazicam uyuz 😅
Sen biliyorsun 😅😅😅
Yazdım 😅😅😅
Hayır yazmadın
yazdım gitmedi
Napim😅
kapıyı aç :)
Açık zaten salkmısin
gönderilmiyor diye maalesef
Bended😆😆😆😆
peki bklm :)
Bu saatte uyunur mu be
Uyumazmı😅😅😅
Yooo
Sende beli uyumamışsın😅
Tabikide hayır 😂
Uyumadıgını görebiliyorum 😅
Cidden mi nasıl ya 😂
Konuşuyorsun yaa ondan😅
Oha sen yoksa sen kahin misin?
Evt😅😅
Ohaaa ilk kez kahin gördüm
Normal 😅😅
Neyse 😂 iyi geceler
Sanada
Seni düşünmekten gözüme uyku girmedi bebeğim 🤣
Neden uyu bence😅😅😅
Sen dusunulmeyecek kız mısın 😀
Ahahhah🤣😅😅😅😅😅
Takip atsana
Neden
Var. Yatakta mısın şu an?
Meeeee
Meewe derken😅😅😅
Ben yani
Sen niye uyumadın😅😅
Uykum yok depremzedeyim ben
😅😅😅
İyi geceler beyler ben iptalim
Neden😅😅
Şaka şaka yakışıkliliktan uyuyamıyorum
Ne alaka😅😅😅
Onu bunu boş ver napıcam biliyomusun , catal kaşık takımını alıp şangur şangur sizin evin önüne yurucem hee unutmadan semaver sırtta tam kafaları yemelik. Baban pompalıyla çıkar herhalde
Ahahhh😅😅😅
Benim var ama sahuru beklicem
Yinemi sen😅😅😅
Yas yas yas gıleyyyy
Newwww😅
Çekici olan kızlar. Bırakın o çekici. Size sesleniyorum.
Ne diyon yine yaa😅
Kemal kaptan sesleniyor. Çıkarın beni bu kaptan.
Neden noldu😅😅
Bilemiyorum.:) kader :)
😅😅😅😅😅
Şarkısıda var. Kader utansin ah utansin :)
Kim benmi utanacam😅😅
Yok. Kader utancakm
Anladım
Konuşalım mı
Neden
uykum var uyucam
Uyu😅😅😅
Ooo uyuyali yil oldu sana gunaydin, 4 saat sonra işten cikcam jdjdi
Günaydın
😊 yok ki
Hahaha uyuyup napcan
Bilmemki😅