AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
205Cevap
Severim ama aradaki saygiyi korumak icin her zaman mesafeli olurum.
Biri erkek biri kız olmak üzere iki kardeşimle arkadaş gibiyiz çok şükür.
Kardeşlerimi çok severim onlarda sağolsun beni severler
biz, sevmiyorum deyip birbirimize deli olan abi-kardeşiz.
sorunlar yaşadık ama hala samimiyetten zerre kaybetmedik :)
Cay yap kahve yap küllügü getir yemek hazirlaaa bunlari soylemekten baska aradaa para verrir o kaa :)
Benim kız kardeşim var ve aramız çok ama çok iyidir.
Hep bir abim olsun istemişimdir korusun kollasın beni kızsın sevsin her an yanımda o olsun istemişimdir ama olmadı :( ablam var ama bir abi değil :(
Tabiiki kardeşimi cok severim ama uzaktan ona hissettirmeden. o gelip sevdiğini söyler ama erkeğiz ya biz söylemeyiz. o gelir öper biz opmeyiz biz delikanlıyiz ya. evet severiz ama uzaktan belli etmeden severiz...
ben öyle düşünmüyorum yok erkek adam sevdiğini belli etmez yok erkek adam şöyle böyle yapar.. o sevginin manası kalmıyor
Sevgi belli edince mi sevgi oluyor ki?
bnce öyle ben sevdiğim insanın belli etmesini isterim sımsıkı sarılıp sevmek mi yoksa sevgiyi içinde tutmak mı? ilerde ölüm olursa pişman olunur keşke sımsıkı sarılıp öpmek vs.
Olmuyo işte ya içinden geliyo insanın sarılıp öpmek sarılıp bir daha bırakmamak ama olmuyor duruyorsun ama gerçekten çok seviyorsun
Nasıl bir fesatlık varsa içimde bu soruyu 'Abi onlar da bakireler mi?' diye okudum ilk. Hay Allah benim böla vörmiş benden çocii almiiiş. . s
:D aahahhahhahaaaaa
Gülme be yatacak yerim yok öteki tarfta. :(
orasını bilemem de.. öyle düşüncelerden uzak durun :(
Ama rahat durmuyorki kerata. :(
durmasını söyleyin sizde :D şaka bir yanada
düşünmemeye çalışın başka işlerle meşgul olun
Keşke söylemekle olsa. Şaka bir yana sol ele devam hadi çüzz. :(
peki :(
keşke abim olsaymış ama öyle kısıtlayan tiplerden değil arkadaş gibi olanlardan
tabiki severim kardesimi her ne kadar sinir etsede arada :)
Babaları benim desem yeterli olurmu :D ölürüm 2 sinede :D
kardeşim daha 3 yaşında otoriter yaklaşmanı öneririm severim ama asla belli etmem
can sıkıntısına bire birdir. gel git höt l*n sus en son PAaAaT ve sessizlik
:))
çok severim abilik bazen zor geçsede hatada yapsak iyi ki bir kardeşim var ve ben abiyim
:)) ne kadar güzeeel iyiki demeniz ayrı bir güzellik kattı
abimle PlayStation filan oynuyorum :D beraber film bakarız :D bana harçlık verir.. ama çook kıskanç :(
Pes mi oynuyon sen
hayir onu oynamayi sevmiyom biz abimle Zombie öldürüyoz :D
Seni Sevdigi İcin Kıyamadıgı icin İlin adamının gelip seni üzmesinden korkuyodur.
abim var kucukken o kadar cok sey yasadik ki o benim tek arkadasimdi onu cok ozluyorum su an sehirdisinda
Biz anlaşamıyoruz ya. bir kere üzerinde cam şişe kırmıştım. bir kere de koluna makas sokmuştum Küçüklükten beri hep kavga hep dövüş 😂 Umarim ileride düzeliriz
Umarıııııım :)
Ne kadar anlaşamasak da uyuz etsede dayak yesede çok severim her gece öperim ğstünü örter sonra uyurum
Of keşke abim olsaydi ama yok :( abim olsaydi arabayı kullanırdım onunla yarışma felan yapardım abimin arkadaslarla eğlenirdim her zaman yardimcim olurdu ama yok :(
Bence o tamamen kendine bağlı bir ablam var onu çok çok severim ama bir kız kardeşim var bana olan davranışıyla gerçekten beni kendinden soğutmayı becerdi beni çok sevdiğini söyler özür felan diler ama gerçekten beni kendinden resmen soğuttu... ama yine de kardeştir sevilir tabiki
Kıskanırım ama başka erkeklerden değil onun ülke ülke gezmesini://
Amerika'dayım burnumda tütüyo canımın dibi ilk aşkım benim. Kardeş sevilmez mi ya..
seviyorum fıstığımı.. şimdi öss ye çalışıyor diye fazla üstüne gitmiyorum özlemişim zaten
benim kardsem var 3 yasında cok gec geldi simdi basladım dövmeye :D
dövmeyin yaaaaaa.. eminim dövmüyorsunuz biliyorum :)
walal bak simdi basladı bana vurmaya yılanın basınıı kücükken ezcen :D
öyle yapmayın ben sinirlensem bile kıyamam :)
onun vurması sevgisini gösteriyor çocuk napsın sana daha :D
ben ole sevgiyi sevmem sus diynce susmasını bilcek. d
Öyle çocuk var mıdır ki :)
var tabi kücükken uysal yetisdircen ama ilerde ne olur bilmiyom :D
:D :D
Arada çok iyi anlaşırım abimle arada bana sert davrandığı zamanlar oluyor bende üste çıktığım için baya kavga oluyor ama şiddet yok küçükken döverdi şimdi kendini tutuyor falan öyle bazen keşke ablam olsaydı diyorum bazen de iyi ki abim var falan
yaş gurubuna göre küçükken kavga edersin ezersin senden küçük ya... ama zamanla büyüdüğün için artık kavga biter bir baba gibi davranmaya başlarsın
Cogu abi belli etmez sevdigini ama kardesi olsun ablasi olsun cok sever bence. Sahip cikmak ister, onu benimser.
O benim prensesim mürvetini mutluluğunu gördüm ama halen daha yokluğunu hissediyorum kaç yaşına gelirse gelsin halen gözümde ufak bir çocuk sanki
1 yas kucuk kiz kardesim var severim belli etmem şimarmasin
abim ablamla bile o kadar samimi degilim
arkadaş gibi olmalıdırlar. ben öyleyim. arkadaş gibi davrandığım için bana son derece saygılılar. 2 tane var benden birer yaş küçükler. ikisindende allah razı olsun :)
2 tane kız kardeşim var. Aramızda espiriler olur. Küçüklüklerinde severdim şimdi büyüdüler.
Abi dedin geldim dee en küçük benim la evde yaş 28 abilik nedir bilmiyorum keşke olsaydım :(
Yakınsa yaşlar çok kavgalı gürültülü olur ama severiz :D
Küçükken sürekli kavga dövüş ama büyüdükten sonra anlıyorsun aslında ne kadar sevdiğini
Kardeş candır... Kardeş bambaşkadır... Ara ara kızsanızda kardeş işte ya
Benim kız kardeşim var. Ayıptır söylemesi abisinin gülüdür. Saçının teline dünyayı yakarım. Bugüne kadar hiç yanlışını da görmedim. Görsem gebertirim çünkü.
Abim yok, iyikide yok, abileri sevmem, ablalar candır ama ablamda yok :( tek çocuğum ben bence bu hepsinden güzel :)
Senin düşüncen mutluysan problem yok :)
benim abim hep sarılıyo bana kollarının arasına alıyo skştırıyo beni ya hiç rahat bırakmıyo hiç :D
dikkat et
niye
cok sey duyup okuyoruz
Allahını kitabını bilmeyenlerden ne bekliyosun çok şükür benim ailem inançlarına saygılıdır. yorumlarını kendine sakla
Git su getir çay koy bakkala git masaj yap anlıycağın kardeşimi çok seviyorum çok :)
Belli :)
Canım sıkıldığında dövdüğümü yazmayı unutmuşum :) @dark_choco
Abimi şimdi neden bu kadar çok sevdiğimi anlıyorum:/
Kimi zaman yakınındaki uzağın olur , kimi zaman uzağındaki yakının kardeş böyle bişey...
benim kız kardeşim var çoğu zaman tom ve jeryy gibiyiz ama yinede onu çok ama çok seviyorum :)
İki kiz kardeşim var ikisinide çok seviyorum ama küçük kardeşim ayrı bir tatlı onu daha çok seviyorum
Nasıl davranacak sevgiyle davranır kardeş demek candır hepsi yalan hikaye olurda kardeş her zaman kardeştir
Tek Bir Şey Söyleyeceğim
Kardeş Gönül Aynasıdır Bakmasını Bilene.
Kardeşimi Seviyorum Abisi Olduğum İçinde Laik Biri Olmaya Çalışıyorum.
kardeş sevilmez mi ya kardeş candır can her ne kadarda anlaşmazlıklar yaşansa bile kardeşsiz bir hayat olamaz diye düşünüyorum
Kardes candir hem stres topu hem ivir zivir isleri halleder seni ugrastirmaz tek avantaji var buyugunden dha cok sevilir onun disinda ezik sayilir :)
Benim abimm bitanedirrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben onu çok seviyorum o da beni seviyordur heralde çook özledm onuu
kim sevmez aynı kanından canını, lakin hep bir pişmanlık vardır kalbimizde
keşke daha faydalı iyi bir abi olabilseydim
kişiye göre değişkenlik gösterebilecek bir cevap olucaktır tüm abiler için :)
Severim aramızda 5 yaş var iyi anlaşırız genelde yol gösteririp koruyup kollarım
Ben çok sevgi dolu davranırım taaki benim sinirlerimi bozmadığı sürece. ^^
Ewt severiz tabiki ama bazen kızmak gerekiyo abi kardeş mesafesi korumak lazım
Bol bol kavga yapardık yarım saat gectikden sonrada sarilir barisirdik
Her hareketinle ona örnek olmalısın. Kardeş bu sevilmezmi?
Kardes bu ya nasil anlatilir hangi kelime yeter hangi cumle nasil kurulurki
Var abim biraz Fırlama biri ama Abi işte :DD KAvga ederiz genelde çok zevkli oluyor dsafsadasf
canımı düşünmeden verebilecegim bir kız kardeşe sahibim.
Canım o benim, kardeşim arkadaşım dostum evimizin neşesi cokk severim kardesimi
Kardeslerime karşı tavrım serttir. Ama icten ice severim hmde cok. d
Ben çok severim2 tane var kardeşim biri kız 7 biri erkek 9 yaslarında bazen oyun oynadıgım olur :) çocuklugumu onlarla yasarım yasayamadıklarımı..
abi candır benım ufagımda var surekl para ıster kerata :)
:) küçük müüüü
14 yasında lıseye gdyo benım kucugum yanı 9 yas
aayyy çok şeker :)