Abiler nasıl davranır kardeşlerine? sever misiniz kardeşlerinizi?
Cevabın nedir?
İki kız kardeşim var ikizler. 7ye gidiyorlar yaş bilmem hep mesafeli olmuşumdur çünkü bense 20 diyelim. Canımdan çok severim onları. Bir gün biri akşam vakti beni tanımadan kardeşlerim hakkında konuştu onlarla aynı yaşlarda çocuğu yakaladığım gibi lamba direğine astım. Basketbol oynuyorlar kulüpte yani yaşlarına göre de büyük duruyorlar ama elleri ağır diğer çocuklar kaç defa bana şikayet etti dövüyorlar diye ama umursamam. Amaa kardeşlerim abi bu rahatsız ediyor desin koşa koşa giderim sevgilimle sinemadayken çıkıp gittim bir kere. Hiç sevgimi belli edemedim çekindim. Ne bir yere gezmeye ne de sinemaya vs hiç. Bayramda gidemedim yanlarına çok üzüldüm 3. veya 4. günü aradılar abi seni çok özledik dediler ya telefonu kapattım hemen saçmalamayın deyip ama kapatınca iki damla yaş süzüldü. Sevgimi belli etmemek için uzak durdum. Bundan sonra yazları da göremicem en azından okul bitene kadar. Can atıyorum onları görmek için ama gidince yine aynı tavır abim şunu getir vs vs araya mesafe koyuyorum çünkü onlar bana benim onlara alıştığım gibi alışsınlar istemiyorum. Ne anneleriyim ne babaları ama ikisi de canımdan parça. Ağladıklarında benim içim parçalanıyor. Hele seni özledik dediklerinde.. Abi olmak kardeşlerinin olması güzel bir duygu ama yaşayamıyorum diyorum keşke olmasaydı da aklım onlarda kalmasaydı..
111 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir abisiniz yazınızdan belli :) Aslında doğru bir karar bağlılık konusunda ama sıkı sıkı sarmak duyguyu belli etmekte başka bir duygu oluyor..
Soran+1 yılHaklısınız :)
Soran+1 yılAyy canım benim yaa.. Tabiki öyle :)
Soran+1 yıl:( :(
Soran+1 yılKeşke sormasaydım üzülüyorsunuz ama bende merak ettim abiler nasıl davranır kardeşlerine.. benim içinde zor yaşamıyor abim :(
Soran+1 yılYok problem değil duygunuzu yazdınız öğrenmiş oldum
En İyi Cevaplar
Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yillik yazisi istedi ve sunlari yazdim
Okursan az çok anlarsın
https://i.hizliresim.com/Z1o47Z.jpg214 Yorumla
Soran+1 yılHarika bir yazı ağlayarak okudum çok duygusal yaaaa bende istiyorum ama olmuyor yazamıyor.. Çok şanslı bir kardeş.. Harika bir abisi var.. Çok teşekkür ediyorum fotoğraf için :)
- +1 yıl
okurken gözlerim doldu inşallah birbirinize hep böyle destek olursunuz
Soran+1 yılhangimize teşekkür ettin bilmiyorum.. Hayalperest gibi yorum yazanları böyle birşekilde sevmiyorum yani siz bana yazıyorsunuz o hemen dalıyor..
Sizde benim gibi duygusalsınız.. Nasıl ağlamamış demekki bizim gibi duygusal değil :)
Soran+1 yılRica ederim :)
aslında dalga geçer gibi söylemezseniz o da duygusunu belli eder heralde :)
Ben duygumu saklamam yaa ağlayıveririm bazen tutamam :)
O duyguya özlemim çok var bide
Soran+1 yılyok ben öyle düşünmem güçsüz gibi felan.. ben ağlarımda benim için sıkıntı yok güçsüz gibi de düşünmem.. her insanların yaşadıkları biraz acıdır ayakta kalmaya çalışırım çabalarım kendimi güçlü gibi görmüşsem başkasnın düşünceleri umrumda olmaz :)
Soran+1 yılYaşamıyor
Soran+1 yılSağolun
bende öyle yapıyorum
Soran+1 yılRica ederim :)
- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılAbi de dozunda güzel be. 7 tane olunca;
Toplu mesaj kullanmaya alışıyorsun.
Telefonun organın oluyor
Elektro şok cihazı ve biber gazı işten bile değil
Adam gibi dayak atmayı öğreniyorsun
Küfür haznesinin genişliğine değinmiyorum bile
Üstelik abiniz yakışıklıysa bugün Ebru yarın Pelin öbürsü gün Melis diyerek erkeklerin ne halt olduğunu/olabileceğini öğrenyorsun
'Hadi be abim yap şunuda' diyerek her haltı yaptırırlar sana
Arada sırada utana sıkıla kızlar hakkında soru sorarlar. Ama gidip erkekler hakkında bilgi almak istesen falakaya bile yatabilirsin
Başka bir abiniz ilahiyat okumuşsa size makyajın ne kadar günah olduğundan saatlerce bahsedebilir.
Akşam ezanında müezzin minareden inmeden evde olursunuz
Aklıma gelenlerin sonuncusu olarak en ufak bir eteğinizde, şortunuzda, abarttığınız bir makyajda 'oros*u mu olcan l*n başımıza?' sözüyle karşı karşıya kalabilirsiniz.43 Yorumla
Soran+1 yılGüzel detaylı bir şekilde yazmışsınız olumlu yanlarıda var abi sevgisi çok güzel bişey
- +1 yıl
Tabii ki sinir olduğunuz ya da gıcıklık yapan birini 'Bana asıldı' diye dövdürebilirsin :D
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılencrypted-tbn0.gstatic.com/images
Benim niye abim yok yaa :(
Anca bööle bakıyoz işte =//26 Yorumla
Soran+1 yılKızların yazıları çok güzel abileri düşünüyor onları bizde okyoz işte :(
- +1 yıl
Seninde mi abin yok kanka?
Soran+1 yılYaşamıyor
- +1 yıl
Bu daha kötü bir durum. Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılSağol canım
- +1 yıl
Benim abim varda noluyor hiç Bi zaman abi sevgisi görmedim hep ya beni aşağıladı ya bana vurdu güzel biseyini görmedim
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
203Cevap
+1 yılSevmek?
Evde döverim kötü davranırım nereye gidilecekse yollarım ne yapılacaksa yaptırırım.
Ama kılına zarar gelse ilk ben atlarım biri canını sıksa canından can alırım.
Kız olana pek karısmam sadece makyaj yaptırtmam kıyafetlerini daha alırken ben seçerim bir yere yollamam dershane önünde okul önünde beklerim çıkışını kimseyle konuşturmam bütün arkadaşlarını tanırım telefonunu sürekli kontrol ederim sosyal medyada benim açtığım hesapla benim kontrolümdeyken kullanmasına izin veririm sınıfından her yıl birini seçer düzenli olarak döverim onun korkusundan kimse yaklaşmaz zaten. Şimdi düşündümde az bir şey karışıyorum galiba12 Yorumla
Soran+1 yılsizin gibi abileri haklı buluyorum :) çok karışmak felan iyidir bence
Bende abiyim Allaha şükür 2 erkek 1de kız kardeşim var erkekleri tokatlamışlığım vardır ama kız kardeşime asla olmadı çayımı yaptırır gömleğimi ütülettirir küllükçü yapar canımın çektiği yemeği isterim ama konu ne olursa olsun mutlaka haberimin olmasını isterim kavgada ederim ( şaka olarak) dizime yatırıp onunla sohbetde ederim
13 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel özellikle dizinize yatırmadınız benim hayalimdi başımı onun dizine koyup sohbet etmek ağlamak
küllükçü yazmışsınız o ne demek :)
Soran+1 yılAma sağlığa zararlı
Akşam 5 den sonra dışarı cıkamaz
Çıkarsa zaten beni arar
biber gazını ve elektro şok aletini ben aldım
6 senedir tekvando dersi alıyor
bir keresınde kaşımı + dudağımı patlatmıştı sonra korkudan bayılmıştı :D227 Yorumla- +1 yıl
neyy
Soran+1 yılBnce güzel yapıyorsunuz çnkü kötü insanlarda var :)
:D bayılmış mıydııı- +1 yıl
kaşını dudagını patlıyo sonra nasıl bayılıyo niye bayılıyo anlamadım :D
- +1 yıl
@waykay tımam :D:DD
Diğer konusunda 11,3b cevap paylaştı. kardeş ne için vardır :
1. canın sıkıldığında dövmek için
2. getir götür işlerini yaptırmak için.2916 Yorumla
Soran+1 yılaaaaa olmadı şimdi :D
- +1 yıl
Vay vicsansiz:/
- +1 yıl
Inşallah uzun bir tatil değildir. Acidim kardeşine :/
- +1 yıl
:)) baştan öyle olduğunu söylesene:)
Kendini yazmışsın yazik sana:/
Çocukluğum aklima geldi:/ ama dayak yemek yerine ben doverdim ablamlari;) - +1 yıl
:)) iyki gücü yetmemis. Yoksa dayaklarin çocuğu olacakmissin ;)
- +1 yıl
Ankaradan Hakkariye baya yol var ama :))
Kendimle gurur duyuydum şuan.7 yas büyük ablami bile doverdim. Tabi evin küçüğüyum diye kimse bana kiyamazdi ya neyse :))
Diğer konusunda 635 cevap paylaştı. 1 fiske dahi vurmadım kardeşime hala çok severim ona su bile getiririm. ama ölsem bir bardak su vermez. bana laf sokar bağırır. dediğimi yapmaz. kulak ardı eder... 2 vursam benle kavga eder oda bana vurur kısacası dövmediğime çok pişmanım.. 20 yasında ben 17 yasındada o...
113 Yorumla
Soran+1 yılbence sözünü geçir kardeşine.. su niye götürüyorsun götürme
Soran+1 yılHiç hiç kendinzi ezdirmeyin ''kalk hadi'' diyin.. belki böyle gider büyüdükçe söylenin kızın ona
Soran+1 yılHaklısın bu saatten sonra.. Seni çok özler.. Aynen ararda bulamaz seni
Soran+1 yılAnladım.. Buarada o söz güzelmiş
Soran+1 yılEvet öyle ama yaşamıyor abim.. İyi geceler
Soran+1 yılSağolun.. Abimle ilgili detaya girmek istemiyorum
Soran+1 yılEvet takdiri ilahi.. Sağolun
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBemin erkek kardeşim var, eve gelir gelmez hemen birbirimize çemkiririz, o benim enseye bende onun enseye şaplağı indiririm.. l*n itoğulu itin çocuğu arpan fazla geliyorum derim, o da bana derim.. Kardeşim sen iyi azdın ay sonu gelsin göstereceğim der. Kardeşimi çok severim çok kavga ederim. Allah razı olsun annem ile onun hakkını ödeyemem gerçekten :( Her zaman benden daha iyi işi olsun diye dua etmişimdir. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzel bir dua :)
- +1 yıl
Bir de hatun bulsak tam olacakta, bir türlü denk getiremedik.. Soruyu soran arkadaşım kardeşim için dua eder misiniz?
Soran+1 yılTabi ki :))
benim yetiştiğim çevre şu şekildir:
güldürürüm, gül demem
döverim, döverim demem
bana sigara al derim, iç demem
sevgilisini eleştiririm, sevme demem
adam ol derim, aynen benim gibi demem
kaşlarımı çatarım, çat demem
utan derim, utandırmam
sev derim, seviyorum demem
tehlikelidir derim, bulaşma demem
korurum, korkma demem
kork derim, korkutmam
ağlama derim, ağlatmam
canımı feda ederim, üzül demem
canımı feda ederim, özle demem
canımı feda ederim, elveda demem
canımı feda ederim de, canım sana fedadır demem.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkardeşler her zaman aptaldır, çünkü ilerde ne ile karşılaşacaklarını bilmezler ama abiler yaşadığı için onlara yol göstermeye çalışır fakat bu denyolar bir türlü anlamaz ve abilerine sürekli düşman davranırlar, benim kardeşimde dahil olduğu gibi, fakat öyle dengesiz abilerde vardır ki benim abim gibi daha 6-7 yaşındaki çocuğa (o ben oluyorum) r harfini net bir şekilde söylemesi için üst üste tokatlar atar, bide çocuk ağlıyo diye bidaha tokatlardı...
15 Yorumla
Soran+1 yılBnde öyle düşünüyorum.. Abiler daha tecrübelidir yol gösterir bu benim düşüncem.. Abim olmadığı için ya da yaşamadığı için desem daha doğru olur.. Ama abi sevgisi özeldir kalpte bence :)
:( üzüldüm ama tokat olayında
Cevap sahibi+1 yılyok ya üzülme aile arasında konuştukça, bu anıları hatırladıkça gülmekten ağrılar giriyor karnımıza :)... abin vefat mı etti? çok üzüldüm :( ya şöyle söyleyeyim biz 7 kardeşiz 5 erkek 2 kız olmak üzere ben 6 numarayım ama ileriye dönük bir planım varsa da bu elimden geldiğince fazla çocuk yapmak, çünkü gerçekten abi, abla, kardeş sevgisi çok öte, çok farklı bir durum..
Soran+1 yılNe kadaaar güzeeel :) sevindim adınıza..
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkürler :)
Soran+1 yılrica ederiiiiim :)
Severler ama bu sevgi yaş farkı açıldıkça daha da artar yaşları çok yakın abi kardeş pek iyi geçinemezler. Her ne olursa olsun abiler, kardeşlerini koruma altına almak için ne gerekirse yaparlar onları kanatları altında tutmaya çalışırlar asla ve asla birbirlerine küsemezler biliyorlar ki birbirlerinden başka kimse onları düşünmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzel ve detaylı yazmışsıınız :) bunları okumak çok hoş
+1 yıl14 yaşında kız kardeşim var biz baba sevgisi görmedik sadece para verirdi sorunlarımızla ilgilenmezdi. Bunun eksikliğini çekmesin diye bir baba gibi ilgilenirim onunla. 😊
21 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar güzeeeeeel :)
Anne babayı göz önünde bulundurunca birgün onlara bişey olsa abi kardeşini düşünür ayrılsalar, hayatlarını kaybetseler şahsen bende öyle kendimi ne kadar geliştirirsem o kadar iyi bakmam gereken bir kardeşim var. Ailem bugün var belki yarın sadece yanında ben olacağım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkancık eşek gibi değilsen iyi davranırım kardeşim aynen bir kancık eşek dağınık ben böyle pis bir kardeş görmedim ha bide kız kilotlu çorabı öyle pis kokarkı kokusunu yedi sokak öteden alırsın maloşu düzgünce doktara git söktür mantarını dedim yok yok
113 Yorumla
Soran+1 yıluyarsanız belki daha dikkatli olur
Cevap sahibi+1 yılbir psikolog sosyolog olarak en kibar yöntemle denedim cidden
Soran+1 yılyaşı küçük mü
Cevap sahibi+1 yılhayır üniversiteye gidecek yaşta kazık kadar kız
Soran+1 yılbüyükmüş
ne yapmak gerekiyor bilmiyorum ki... anneniz felan bişey demiyor mu
Cevap sahibi+1 yılbalık baştan kokar ben en baştan beri evdekilere durumu söylüyordum ama artık evle alakam yaşam olarak var başka bir bağım kalmadı odama girmezler felan onlarla ortak hayatım olmaz falan artık onlardan yontsan birşey çıkmaz
Soran+1 yılAnladım haklısınız..
Keşke güzel bir kardeş bağı olsaydı :(
Cevap sahibi+1 yılsadece acil durumlarda malesef
Cevap sahibi+1 yılsöyleyecek çok şey var ama neyse
Soran+1 yılsöyleyin siz nasıl isterseniz
Cevap sahibi+1 yılbelki uygun zamanda özel olarak yazarım
Soran+1 yılPeki :)
Hiç sevmiyorum çok 1bne birisi kendisi arasam açmaz telefonu arabayı çalıyor evin önünden sürekli para harcıyor arada döverim ama kendine gelemedi hala
315 Yorumla
Soran+1 yılYaşı küçükse cahilliğine verin ilerde çok güler haline :)
Soran+1 yılBoşver küçük hala.. Sen hiç sevmiyorum yazdın ama O da seni seviyodur bence :)
Soran+1 yıll*n diye konuşmazsanız seviirim
demek ki işi var ama seni aç bırakmamalıydı ben sana gönderirim yemek :)
Soran+1 yılBirazda açlıktan olsa gerek öyle hitap etmişsiniz ;) Rica ederim ne yemeği istersiniz :) aç kalmayın
Soran+1 yıl:) Bende öğrenciyim ama..
eti nerden bulayım :D Sulu yemek olabilir
Soran+1 yılGerçekten mi şaşırdım
çorba hemen gönderiyorum kapıyı aç..
kardeşine verme seni aç bırakmış.. yalnızca bir tek sana :) :D
Soran+1 yıl:) ooooy ooy kıyamam
Soran+1 yılyok berbat durum değil bence :) sadece karnın aç okadar :)
+1 yılçok severim ama kız kardeş zor oluyor gözüm üzerinde hep küçükkende ayak işlerimi yapardı garibim yapmazsa birazcık döverdim :))) şaka şaka kızardım :))
11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılevlendi gitti kardeşim ne arar ne sorar ama cok özlerim hep küçükken yaptıklarımız gelir aklıma
815 Yorumla
Soran+1 yılhasret bir durum :(
- +1 yıl
evet
Soran+1 yıl:(
yanına git o da sni özlemiştir- +1 yıl
Calsiyom hem evli o bu ay cocuklari pkursa belki ozleseydi arardi hanimiyla mutlu olsunlarda
Soran+1 yılAnladım :(
aynen mutlu olsunlarda- +1 yıl
Oyle
- +1 yıl
Noldu
Soran+1 yılüzüldüm hasret felaan çekiyorsunuz
- +1 yıl
Nabalim kardesim bile once evlendi gitti baska sehre
Soran+1 yılAnladım
görüşür buluşursunuz İnşallah :)- +1 yıl
Bakalim
Soran+1 yılİyi olumlu düşünün :)
- +1 yıl
Kiyamam ya, insallah tez bir zamanda kardesinle yine bulusursun :)
- +1 yıl
@Bilmezsendeolur daha bayramda gittiler zaten yarisini kayinpederlede geciriyo
+1 yılAbilerin kardeşleri candır ya.
kardeşinle büyüdüysen hele o daha bir anlam katar.51 Yorumla
Soran+1 yılBencede :)
Eşek kadar kız oldu ama hala onunla uğraşmayı seviyorum. Canım sıkılınca gider saçını çekerim, hafif sertlikte vururum dövüşürüz :D
21 Yorumla
Soran+1 yılÇoooook güzel ya :)
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yıl2 abim var ve hicbir sekilde kısıtlamazlar sevgilime bile ses cıkarmazlar diye dusunuyorum zaten onceden anlatırdım sunla boyle konustuk bunla boyle oldu falan diye. Aramız inanılmaz iyidir moralimin bozuk oldugunu sezdiklerindeki sebeklikleri ve cabaları paha bicilemez. Tabii her seye ragmen kız kardes isterdim onun yeri apayrıdır 😄
10 Yorumla bazen kızıyorum bazen gel l*n buraya diyorum gecen abe gözüm telfonunda kaldı ya dedi al l*n senin olsun dedim :) valalh abilik bambaşka bişey allah herkese abilik nasip etsn ve kardeşlerimde seviyorum
22 Yorumla
Soran+1 yılAmiiin :)
İki abi vardı basımda biri evlendi gitti o çok karışırdı her seyime ama evlendikten sonra değişti tabii karısına karşı öyle değil ne yaparlarsa kardeslere yaparlar diğerinin umrunda değilim karışmaz ama ikisi de dünya tatlısı Allah ıma şükürler olsun iyi ki varlar can onlar Allah uzun ömürler versin
10 Yorumla
+1 yılBenim kız kardeşim var cok severiz birbirlerimizi ama beni hep hayal kırıklıgına ugrattı. Hem beni kandırdı yanılttı. Ne isriyorsa maddi ve manevi vermeye çalıltım sadece beni yanıltmasını istedim. Artık ona güvenmiyorum ve ne yaparsa yapsın kabulüm. Kendini ispatlayana kadar da güvenmicem.
10 Yorumlabıkere fedakar olucaksın... kızıcaksın ama bellı etmıyceksın herseye de langurlungur konusmuycaksın hatasın gordunmu gozune bakıcaksın o kıvırmaya baslar zaaten baslar anlatmaya kendıne bısey alıyorsan onun tarzını bılırsın ona gore begenıcegı bıtane alıcaksın... bı bılezık baa bı yuzzuk saa demıyceksın... mesela kardesım benden buyuk gosterırı ama karıkaturlu olan herseyı sever kendıme ne alırsam onunda begenebılecegı bıse mutlaka alırım
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKardeş candan ötedir sen ne diyorsun onun bir isteği için yapmayacağım şey yoktur o da beni üzmez hiç sağolsun gül gibi geçinir gideriz. Hele bazen gece 2 gibi beni uyandırıp hadi abi biryerlere gidip birşyler yiyelim demesi yok mu uyku tatlı gelse de kıramam onu
10 Yorumla Abiler kardeşlerine gelecek her türlü zararı önceden haberi olur tabi bu arkadaşlık yönünden o yüzden seni uyarır bu kişile arkadaşlık yapma diye ama çoğu kız bunu umursamaz arkadaşlık eder abisinden saklı bir şekilde.
10 Yorumla- Diğer konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılseviyorum da onlar beni sevmiyor ^_^ Ama eve gelirken pasta alırsak çikolata alırsak dünyanın en iyi abisi oluyorum :D
21 Yorumla
Benim abim var nasıl davrandığını anlatsam olur mu?
16 Yorumla
Soran+1 yılOlur tabiki :)
- +1 yıl
Abim beni sever ben onun başbelası kardeşiyim kardeş işte napıcan atılmıyo der :)) sevdiğini belli eder abiden çok ablam gibi pek çok konuyu konuşurum yani tabiki sınırlar olur ama mesela yolda gideriz benim koluma girer kolunu omzuma atar fln.. canım bişy istiyosa söylerim muhtemelen alır, bazen çok sinir bozucu oluyor ama yinede diğer abiler gibi sert değil hiç bir zaman bana asla sevgilin olmıcak vs demedi hiç bir zaman şöyle olcan gibilerinden sınır koymadı ama anlatır yani sevgilin olucaksada söyle kim olduğunu biliyim der ya da kızlar şöyle hatalar yapabiliyolar dikkatli ol gibisinden uyarılarda bulunur kararı bana bırakır bende hiç bir zaman sevgili peşind ekoşan biri olmadım zaten 1 kez aşık oldum oda olmadı hepsi bu böyle eve gelince bana ne aldın diye ona doğru koşarım sözde abime sarılıcam ama resmen elindeki çantaya koşarım :) öyle genel olarak iyidir
Soran+1 yılNe güzeeeel bende abimi böyle iyi insan hayal ederim :) abinin kıymetini biiil çok iyi bir abin var
Soran+1 yılBencede :)
Deselerki vucudundan tek bir damla aksa seni öldürür deseler kardeşime o an için kan lazim olsa ve benim kanim tutsa olecegimi bilsem seve seve veririm canim feda ona
111 Yorumla
Soran+1 yılwooooow harikaa :)
Soran+1 yılBende eminim :) çnkü harika bir abisiniz belli
Soran+1 yılRica ederim.. Şanslı bir kardeş :)
Soran+1 yılEvet öyle :) abiler tecrübelidir yol göstericidir
Soran+1 yılBilirim tabiii onun sevgisini alamasamda.. Onun yeri kalbimde özeldir :)
Soran+1 yılBnmde abim yaşasaydı ve evlilik felan bende kıskançlık krizleri olurdu bnde baya baya kıskanırdım :) bnmki daha çok olurdu heralde
günde 5 vakit döverim hizmetçilik yapıtırırım felan filan :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahaaaaa
Kız ve Erkek kardeşim var :) Kız taekwondo ya gönderiyorum 4 yıldır + Biber gazı :) Çok sahiplenici yapım var :) Sıkıyorum bazen anlıyorum.. Playstation filanda oynarız :) Erkeklede dövüşüyoruz Bodye p**evenk gidio iyi oluyo güreşiyoruz filan :D Abilik güzel keşke benimde abim olsa
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılabimle aramda 13 yaş fark var ben 18 o 31 evli artık aynı evde yasamıyoruz yaniii eskisi gibi olmuyor ama genede korumacılık hat safada korumacılıgı yüzünden cok kavga ediyoruz ben biraz daha küçükkken cebinde kaldıgı 3-4 lirayı verirdi cok mutlu olurdum oyle yanii
20 Yorumlaseverler tabi arkadaşınla dostunla kavga edersin belki bidaha konuşmak istemezsin ama kardeşinle ne kadar kavga edersen et 5 dakka sonra unutur can ciğer olursun gene kardeş önemlidir kardeş candır
20 Yorumla
+1 yılCok severim kendisini, bazen sevgimden duvardan duvara ucurdugum gorulmustur :D
211 Yorumla
Soran+1 yıl:D ahahahahaa
- +1 yıl
Yokta aslinda cogu zaman uyuz eder beni ama kiyamam. Bu ilkbahar da cok kotu dovmustum ama hepimizi endiselendirdigi icin. Arabayi sabah 8 de kacirmisti (ehliyeti yok) gece 12 de buldum bunu disarida etrafinda arkadaslari ile. Ben bu saatr kadar nerdesin dedim oda bana abi sakin ol dedi. Acayop sinir oldum dovdum meraklanmistik.
Evin ayak islerini ben yaparim, ona birakmiyorum ve birakmiyorlar. Ayni fabrikada calisiriz ve sef bazen beraber calistigimiz da biriniz su bolume gitsin dedigi oldu. Daha zorsa ben giderim derim hep, insan kiyamiyor kardesine. Harclik veririm arasira, soforlugunu yaparim. Ne bilim yani insanin abisi olmali ya. Benim neden yok?
Soran+1 yılVaaaaaaoooovv harika bir abisinizzz :)
iyi yapmışsınız dövmekle..- +1 yıl
Tesekkurler, yapacak bisey yok mecburen :p
Soran+1 yılRica ederiiiiiiiiiiiiiim :) aynen katılıyorum size
- +1 yıl
Yorumlari okudum biraz. Abin vefat ettigini ogrendim. Allah rahmet eylesin, basin sagolsun..
Soran+1 yılDostlar sağolsun sağolun
- +1 yıl
:(:(
Soran+1 yıl:( :( üzülmeyin takdiiri ilahi.. ben şöyle düşünüyorum bu dünyada olsaydı güvensiz olması ihtimaldi biraz ama o Allah'ın yanında güvende
- +1 yıl
Haklisin.. Mekani cennet olsun
Soran+1 yılSağolun
+1 yılIyi bir kardeşim olsa severdim. Ben normal uyumluyum severim kardeş. Ama benimki cadoloz.
15 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) çooook tatlı bir yazııı..
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim canım benim :) neden tatlı geldiki :)
Soran+1 yılRica ederim cadoloz yazdınız tatlı geldi bana :)
- +1 yıl
:)))))
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde kızkardeşim var ama o beni dövüyor:)))))))))))))))))))))
annem bile der onun erkek senin kadın olman lazım diye:)))11 Yorumla
+1 yılhem severim
hem uyarırım
hem kanat gererim
hem başında beklerim
hem onu korur kollarım
hem döverim.32 Yorumlabaya var :) denetımcı gıbı hıssedıyorum kendımı. koruyorum kolluyorum sevıyorum. doverımde ama bu sevgımın coklugundan
131 Yorumla
Soran+1 yıldövmenin sevginin çokluğundan mı yanlış mı anladım yoksa :)
Soran+1 yıltamam anladım şimdi :)
Soran+1 yılyiyemedim çnkü yaşamıyor
Soran+1 yıldayak atsa bile razıyım oderece özlem hasret var
Soran+1 yılSağolun.. Nasıl yani sorunuzu anlayamadım
Soran+1 yılHiç görmedim ama çok ama çoook görmek isterim
Soran+1 yılNasıl kiii
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılevet biliyorumda ne diyeceğini merak ettim.. Ne saçmalıcak acaba diye içimden dedim ayrıca :)
Soran+1 yılhayır saçmalamadınız ama böyle cevap vereceğini bilseydim saçmalamaz derdim :)
Soran+1 yıl:D ahahahaaa
Soran+1 yıldunyanın gecıcı zevklerınden kendını bıraz soyutlamalısın yazdınız bu doğru cümle olabilir ama abimi nasıl görebilirim ki oyüzden birazcık gülverdimmm :)
Soran+1 yılÇok özür dilerim yanlış anlamışım haklısınız
Soran+1 yılÇok istiyorum rüyada görmeyi ama göremedim hala
Soran+1 yılHedefimdeydi zaten
Soran+1 yılTamam :)
Teşekkür ederim cevaplarınız için vakit ayırdığınız için :)
Soran+1 yılTabiki faydanız oldu :)
+1 yılKardeş sevilir tabiki. O büyüdüğünde alışverişler ona devroldu. Şaka bir yana kardeş, ne kadar üçkağıtçılık yapıp suçu bana attıysa da candır.
11 Yorumla
Soran+1 yılvaaay :) abiler böyle sever işte
telefon yasak erkeklerle konuşmak yasak dışarıda gezmek yasak evde kız arkadaşlarıyla otururken annem olacak internet yasak desem varya inanmayın
19 Yorumla
Soran+1 yılHııımmmm :D
Soran+1 yıl:) Hakkını savunması çok iyi bncede iyi birşekilde yetiştirmişsiniz abim yaşasaydı bende kıskanırdım baya baya hemde... kıskanç bir insan olduğm için
Soran+1 yılSağolun
Vaaaay kızkardeşin iyi yapmış ben olsam bir tanesiyle yetinmezdim :)
Soran+1 yılçekiceğin var :D
Abim yok bazen aklıma gelir abim olsa nasıl olurdu acab diye sanırım beni babamdan sınra koruyacak hayatımda ki güvendiğim ikinci adam olurdu ne güzel olurdu ya :(
10 YorumlaDiğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. valla severim 2 tane kardeşim var ne kadar kavgada etsek asla kötü durumda olmalarını istemem... ne isterlerse yaparım gerçi fazla kıymet bilmiyorlar ama olsun
10 YorumlaKardeşime her ne kadar sorumsuzlukları yüzünden kızmış olsam da onu her zaman bir emanet olarak görürüm fakat bir tanecik kız kardeşim olsaydı daha iyi olurdu sanki :) malum annemiz ile her şeyi paylaşamıyoruz.
10 YorumlaDiğer konusunda 494 cevap paylaştı. arada severim arada döverim en son telefonunu sakladım işte
19 Yorumla
Soran+1 yılNiye sakladınız?
Soran+1 yıliyi yapmışsınız :)
Soran+1 yıl:D sizde yapın ozman
Soran+1 yılçok mu küçük.. niye yapmıyor
Soran+1 yılbiraz küçükmüş cahilliğine verin.. biraz kızsanız iyi olur
+1 yılben en küçüğüm ama çektiren ben oldum. yeri gelince şamarlanmalı yeri gelince sevilmeli. ama arada mesafe olmalı.
115 Yorumla
Soran+1 yılMesafe olmamalı bence
- +1 yıl
ben koyarım ve benim yanıma gelenler biraz korkarak gelirler. ipler bende olmalı. en küçüğüm ama...
Soran+1 yılkorkarak gelmek mi yoksa içten gülümseyerek gelmek mi? ipleri hakimiyeti almak hiç önmli bir şey değil
ben düşüncemi yazdım- +1 yıl
niye korkunca içten olmuyorlar mı her şeyi isterken istiyorlar amma. gelirken zaten gülerek geliyorlar ama korkmaları gerektiğini biliyorla.
Soran+1 yılkorkunca içten olmaz bir insan
herşeyi isteyebilir önemli olan seni sevip senden istemesi- +1 yıl
aaaaaaaaa çookkk sever beni etrafımdakiler bile. ya hiç konuşmazlar beni sevmeyenler ya da bir ömür giderler. sevgi dediğin işte korkuda olsa insanın özünü severler. mizacım serttir ama sahte değildir.
Soran+1 yılAslında insanlar çeşit çeşittir bazıları sert bazıları sert olmayı yeri gelince yapar :) sende sert bir insansın..
- +1 yıl
ben insan olayım özüm sözüm bir olsun da varsın millet korksun varsın kimsem olmasın. ben güler eğlenirim de ama sözler keskin ve nettir, direk söylerim ve millet bundan hoşlanmaz. sertlik buysa evet sert ve sinirliyimdir. kimsenin kötülüğünü istemem yumuşak dille de anlatamam.
Soran+1 yılbende direk söylerim :) güzel anlattınız kendinizi tanımış oldum :)
- +1 yıl
teşekkürler ama biraz kötü tanıttım galiba :)))
Soran+1 yılRica ederim :) yok kötü tanıtmadınız
- +1 yıl
eyvallah demek ki sert mizaç sevgisiz anlamına gelmezmiş...
Soran+1 yılAynen sert mizaç sevgisiz anlamına gelmez bununla birlikte içlerindekini bilirim içleri yumuşaktırlar :)
- +1 yıl
eyvallah :)
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAbi olmak bambaşka kardeşinin arkasında her durumda sapasağlam bir desteksin :)
Keşke benimde benden büyük bir abim olsaydı :)10 Yorumla Abi değilim ama tek yumurta ikizim var hep beraberiz abi kardeş gibi değil sanki aynıyız diyebilirim birisi ona gelip ters kelime etse ondan önce ben o kişiyi haşat ederim öyle söyliyim :D
10 YorumlaBenden küçük 3 tane var güzel bişey herşeyi ilk gelip sana anlatması taktik alması filan. arada parayla evin anahtarını istemese daha iyi olcakta neyse artık
30 Yorumla- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılSeverim. Kardeş sevilmez mi. Kardeş diye elin bilmem kimlerini bağrımıza basıyoruz. Öz kardeşimizi mi sevmiyeceğiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe abi nede bir kardeş olma şansım oldu.
Ama bir kardeşim olsa sanırım beni sever ve değer verirdi.13 Yorumla
Soran+1 yılSanırım :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
Evet çok severim her istediklerini alırım birde ayda 1.100 tl Koleji ödeme yapıyorum kardeşlerim canım benm
10 Yorumla
+1 yılBenim abim beni büyüten kişi. İkimizde birbirimize çok bağlıyız. Kavga etsek de beş dakika sonra barışırız kıyamayız birbirimize hiç. Ahh ahh nasıl da özledim abimi şimdi anlatınca.
10 YorumlaBelki aramızdaki yaş farkının çokluğundandır, bilemiyorum ama bizim aramız gayet iyi kardeşimle. En değerli varlığım o.
10 YorumlaHer biri bambaşka kardeşlerimin. Başımdan eksik etmesin yaradan.
11 Yorumla
Soran+1 yılAmiiin :)
+1 yılValla abi değilim :D ama abim var iyiki. Hem arkadaş, hem kardes. Yeri gelir kızar, yeri gelir karşısına alır dertlesiriz. Abim olması bana bir güvende veriyor koruyup kollayacagini biliyorum.. Evlendi ve hala iletişimimiz çok iyi.
10 Yorumlaçok severim ama sevgimi belli edemem biraz otorite şart :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucukken kiskandigim icin cok doverdim ama bacaksiz simdi cok buyudu o beni dovuyor kiz haliyle :D
117 Yorumla
kıyamam yaaa :)
Cevap sahibi+1 yılYillarca dovus kurslarina yollarsam boyle olur :D boynuz kulagi gecti cok kolay dovuyoe artik beni :D
Soran+1 yılfark ettimde abiler kardeşlerini dövüş kurslarına yolluyor yorumlara baktımda bir çoğu öyle.
aynen boynuz kulağı geçmiş :D
ama dövdürmeyin kendinizi :)
Cevap sahibi+1 yılciddi dövüşmeyiz zaten ciddi olunca el kaldırmaz ama şakalaştığımızda falan hep yeniyor beni :D ama bu durum çok hoşuma gidiyor karşısında duracak erkek yok be :D
Soran+1 yılvaaaaaaay bee :D
Cevap sahibi+1 yılzorlandığı zamanlarda bel altıma vurup hile yapıyor ama onu çok sevdiğimden kural koymuyorum ona her şey serbest :D
Soran+1 yılbence herşeyi serbest etmeyin kuralda koyun :)
Cevap sahibi+1 yılya bazen kitliyorum bunu kurtulamıyo mecbur alttan bir tane geçirip yeniyo ama kural koyarsam ben yenerim üzülürüm sonra haha :)
Soran+1 yılsiz bilirsiniiiiiiz :)
Cevap sahibi+1 yılbaşka bir kız orama vursa kemiklerini kırarım ama o vurunca inan zerre kızmıyorum ya ona her şey serbest. canım o benim :)
Soran+1 yılanladım
bazen keşke sormasaydım diye düşünüyorm :(
Cevap sahibi+1 yılcanım ya üzülme herkesin abisi olacak diye bir şey yok :) ablan falan da mı yok?
Soran+1 yılacıncak bişey yok.. Abim yok diye bişey demedim Yaşamıyor
Cevap sahibi+1 yılbuna söyleyecek bir lafım yok çok içten üzgünüm. bilmediğim için güldüm ettim kusura bakma konuyu kapatalım o halde.
Soran+1 yılÜzülmeyin takdiri ilahi.. Abim Allah'ın yanında güvende
ne kusuru estağfurullah bilmiyordunuz
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim anlayışınız için, iyi akşamlar diliyorum.
Soran+1 yılRica ederim bnde iyi akşamlar diliyorum
bu soruyu sormandaki sebebi öğrenebilir miyim? alay etmek için değil cidden merak ettim. abin var mı ve çok mu özledin? :)
13 Yorumla
Soran+1 yılAbim yaşamıyor.. Evet çok özlüyorum yokluğunu ve sevgisini.. Ben merak ediyorum abiler ne yapar ne derler kardeşlerine nasıl davranırlar.. Bide günümüzdeki abi kardeş ilişkisini merak ettiğimden dolayı sordumm
Soran+1 yılProblem değil :(
bakkala o gider
yemeği o yapar
etrafı o toplar
bende yatarım :D
şaka bir yana kardeşim canımdır bir tanemdir. elimde büyüdü sonuçta kıyamam l*n :D20 Yorumla
+1 yılbenim abim galiba dunyanin en iyi abisi guzel anlasiyoruz seytan kulagina kursun
10 YorumlaDiğer konusunda 392 cevap paylaştı. Canım sıkıldığında guzel bir alternatif benim icin haha askıliga asmışligim var ee sonucta kapitalist sistem :))
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAllahım yorumları okudumda ne özendim ya keşke abim olsaydı çok güzel bir şey bence :)
10 Yorumla - Devamını Gör (191)
Devamını Gör(236)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem