Soğuk olan kardeş ve ilişkisi lütfen açıklamayı okuyup yazar mısınız?

Arkadaşlar benim bir abim var. Düzgün doğru dürüst bir insan. Aramızda 10-13 yaş farkı var. Bana küçüklüğümden beri çok ilgisizdi böyle ilgilenmezdi , konuşmazdı , temas etmezdi görmezden gelirdi diyebilirim. Kızardı , kimi zaman terslerdi. Eleştirileri vs de vardı. Böyle olunca benim ona olan sevgim karşılıksız kaldi. Şimdi arkadaşlar inanin onunla konuşamıyorum onunla muhabbet edemiyorum. Onun olduğu ortamda mutluluğum kaçıyor , sosyalleşemiyorum , konuşmak dahi istemiyorum. Öyle bir travma yaptı bana. Hem onu hemde eşini hemde çocuğunu. Onların yanında çocuklarını bile sevmek ilgi göstermek istemiyorum. Normalde çok aşırı derecede sempatik güler yüzlü çok komik ve eğlenceli biriyim. Kendimi çok çabuk sevdiririm. Böyle olunca da içlerinden geçiyor bu bizimle niye konuşmuyor ilgi göstermiyor? İşte baskasiyla gülerken konuşurken görüyor içinden diyor niye bana karşı böyle degil. Bir kardeş ilişkisi böyle olmamali. Sırf bu yüzden evden gideceğim eve gelince çok bunaliyorum. Zannediyor beni ki kendi işlerini yapamayan konuşamayan birisi bilmiyor ki sadee ona karşı öyleyim.

Soğuk olan kardeş ve ilişkisi lütfen açıklamayı okuyup yazar mısınız?