Arkadaşlar abi olarak mı yoksa hoşlantı mı lütfen tamamını okuyacak arkadaşlar bakabilir mi?

Merhaba, eski çalıştığım iş yerinde birisi vardı. Muhafazakar birisi normalde hiçbir kadına el uzatmaz haram diye ama ben işe başladığım gün kendi gelip elini uzattı tokalaşmak için.

Uzun tırnak ve Oje yasaktı, benim için dedi ki ona yakışıyor kullansın.
Sürekli güzel olduğumu vurguluyor, sürekli.
bakışlarını yakalıyorum, Benimle iletişime geçiyor sürekli, espriler vs vs.

Fazla değer veriyor, saçlarımı boyattım 4 kere çok güzel olmuş dedi, üstüne diğerlerinin yanında saçları çok güzel olmamış ya? Dedi.

Yavru ceylan gibi şuna bak ya şu gülüşe bak bitiyorum falan dedi.

Bir çocuk vardı gece onunla motorla gidecektik, hayır olmaz ben bırakırım seni ama yine de sen bilirsin dedi. Muhafazakar olduğu için günah olarak mı düşündü yoksa kıskançlık mı? Anlamadım.
Tayt giymiştim, camdan yansımasını gördüm ve kalçamı süzüyordu, göğüs dekolteli bir şey giydim bakıyordu 😂.

Gece dışarı çıkacağım dediğim zaman, ısrarcı tavırla olmaz diyordu. En son işten çıkarken masaya oturduk teslim ediyordu Bana ve şey dedi sürekli çok güzelsin, çok başarılısın. Özel hayatıma kaydırdı konuyu hep açık giyinme falan ben kapattıkça o açtı.

Ama ben bu olayı kuzenine söyledikten 3-5 gün sonra bana abicim ve kardeşim dedi üst üste. Bilerek blöf müydü yoksa gerçekten böyle mi düşünüyor anlamadım. Kafam çok karıştı.

Arkadaşlar abi olarak mı yoksa hoşlantı mı lütfen tamamını okuyacak arkadaşlar bakabilir mi?