Diğer Bu zorlu zamanlarda en çok ihtiyacımız ne var? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Dua kardeşlerim bolca dua elinizden geldiğince yardımınızı esirgemeyin gücünüz yoksa dua edelim bizi anca dua kurtarır🥰 Bu zorlu zamanlarda en çok ihtiyacımız ne var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Ya İslam ile yükselir ya İnkâr ile çürürsün bu yol mezarda bitmiyor gittiğinde görürsün ( Necip Fazıl Kısakürek) Bu sitedeki inkârcılar da dahil olmak üzere tüm inkârcıları ahirette görmeyi o kadar çok istiyorum ki onun için bol bol dua ediyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bolca duaya ihtiyacımız var. Ve bize de duanızda yer ayırırsanız çok memnun oluruz.😊 0 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Birbirimize destek olmaya ihtiyacımız var 0 0 Yorumla
pskogr Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl Aynen dua kurtarıcak seni 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Beni deıl bizi. Yorumla