Ya şu dönemde okadar saçma canım şeyler paylaşan insanlar varki Whats App instagram Facebook bi çok sosyal mediya.
Neyse biride bana anatalyada ev kiralayn emlakçı karı. Kendimce bi google dan liste bulmuş paylaşmış.
Türkiyede deprem bölgesi olmayan yerler diye.. halbuki Bi başka sayfa Antalya deprem bölgesi diyor. Herkes farklı şeyler söyleyebiliyor.
Tabi bu listenin içinde bi çok il yazılı Antalyada var, eee Antalyalı liste paylaşacaktı çünkü işine geleni paylaşıyor Antalyada ev kiralayan olmaz satış yapamam korkusuyla herhalde ay sinir oldum karıya ya. Bişey ler yazasım geldiya zor tuttum kendimi engelledim. Beyin yoksunu bişey.
Evin Dayanıklığı Depreme yüzde yüz dayanıklılığı yoksa ne kiraya nede satışa çıkmaması gerekir bunlar konuşulması gerek heryerde artık.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Antalya da da deprem riski var ama risk az
Evet deprem uzmanıyım başka sorun var mı?
Antalyada da deprem riski var lakin en az risk olan yerlerden biri
Nedsen biliyosun deprem uzmanimisin ya risk var mı var sonuc olarak her sehirde ev ler depreme dayanikli olmali oturdugum binada ruzgar varken ev ucacak saniyorum okadar kalitesiz bi yapisi varki belli ediyor kendini. ve hatayda kim derdiki bukadar buyuk olacagini depremin kahramanmaras diye bilmisler ama bizim komsu sehir sallansa Allah korusun bizede gelmeyecegi ne malum. Önlem alinmali bisey yaziyorum sende araya girip engel olma
Fayın geçtiği yer başka yapının sağlamlığı başka deprem bölgesinde gördük binalar hep çürük. Engel olmuyorum bir şeye sordu sordun cevaplıyorum keyfine göre cevapmı vermeliydim. Ayrıca antalyalıyım ben 1-2 kemal etmek hakkımdır antalya için
Hurmadaki evlerin bi çoğuda çürük madem antalyalısın bilmen gerekir bunu. Benim oturduğum binada gçen bi büyük yağmur vardi hatirlarsan balkonumdan yağmurda biraz bi parça taş koptu dustuyse buyuk bi depremde neolur dusunemiyorum. Allah korusun. Fay hattı geçmiyor diosun ama komsu illerde gecti diyelim buyuk bi deprem oldu burasi nin etkilenmeyeceği ne malum. Artık surda burada olmaz larla değilde. Toprak uygunmu evin yapilisina. Yapilacak evler ve suanki olan binalar depreme dayaniklimi diye bakilmasi gerekir. Resmen yazdigim iyi seylerede soyleyecek bişeyleriniz var ya yaşın 41 ama bana düşüncen çocukça. Emlakçı kadını anlatıyorum malum o cebini düşünüyor. Banada burayı kiraya verirken hiçbi sorunu yok demişti bi sürü sorunu cikti yagmurda salonuma cokca miktar su girdi. Böyle birinden ne bekleniyorsa artık.
Antalya yıkılmaz demedimki antalyalılarıda övmedim. Merkes olarak en az riskli yer olduğunu söyleniyor antalyayı savunmuyorum. Antalyaya çok bayılsaydım orada yaşardım
Saçını basıni yolaydin ya
Whats apptan ulaşabilsem yolardım ya okadar sinir keriz bi kadın
Beni de cagir ben tutarim sen yolarsin :)