Musallat yaşıyorum 5 senedir ve bıktım artık bunlarla uğraşmaktan, kabus görmekten. Ama bunları yaktırırsam (öldürürsem) yakınları intikam için gelebilirlermiş. Bilen var mı durumu
- İnanmayan yazmasın lütfen
- İnanmayan yazmasın lütfen
Cinler kesinlikle yaptığınız günahlar vesilesi ile ruhsat alır ve allahın izniyle size musallat olur. Ayeti kerimede geçtiği gibi bize inanmayanlara bir şeytan musallat ederiz ve onu helaka sürükler. o yüzden tövbe edip af dilemeniz lazım gelir bolca eüzü çekip aynı hatalara düşmeyin unutmayınki her günahın ayrı musallat vardır adak iftira şirk ana baba hakkı gıybet yalan ayrı musallatları vardır yani sıcak su döktüm, incirin dibine bevlettim bana aşık oldu böyle şeyler batıldır gerçek sebebi gizlemek tesirler kurtulmak için tevbe şarttır unutmayın şeytanı eriten tevbedir tevbe ettim Estağfurullah Ya gaffar diyerek tevbe edin kaynak,*YouTube erol tangut yazın var orda
Allaha sığın yeter.
Kardesim sayık dıye bir arkadas yorum yapmış lutfen onun dediklerini yap. Şirk adak isyan beddua zekat faiz den gıybetten her turlu gun ah muhasebesi yap soyundan herkese helal et bunlardan gelen şeytandan sana sıgınırım allahım de tebessüm ettim estağfurullah ya gaffar dıye tekrarla bu duaların oku kendine olucak sekilde ailene akrabalarına ettir. Tebessüm et bol bol felak nas ayetel kursu sahadet et kurtulursun insallah tebessüm ettikten son kabul oldum dıye supheye etme kabul olur de kalben İnan sıkıntıdan kurtulursun.
Ya ben anlamiorum sen musallatin ne olduğunu biliomusun onlar öyle rüyada flan korkutmakla işde arada hissedip korkmanla musallat olmazlar.. Musallat olsalardi sana ya ölüydün ya da kayıp.. Bak canım bnde yasadm yıllarca sana taksiyem her korktuğunda hissettiğinde nas ve felak surelerini oku seni bu dualar kurtarır.. Hocaya git oku üflet başka bisey yapmzsn zaten
Cevap
12Cevap
bütün cinlerin şeyhi bir insandır. ondan da çok korkarlar. Abdulkadir Geylani hz. lerine dua et, ismini an.. bir de cidden yaşıyorsan böyle şeyler mutlaka doktora git. kendi başına kafayı sıyırırsın
musallat yasıyorsan smdi sana bir tevbe vericem ac ellerini yap ve ne hissettigini yaz bana
tamam
aç ellerini bu tevbeyi yap onlar eriyecek azab görecekler.. korkma bişey olmaz sana bana ne hissettigini yaz
Allah'ım kurandan yüz cevirip onu anlamaktan uzak kaldıgım icin, insanları cekistirip alay ettigim onları kınadıgım ve hor görüp kibre girdiğim icin gıybet dedikodu yaptıgım için ve zinaya ickiye faize bidatlara uydugum icin anne baba hukukuna riayet etmediğim için Allah'ım! senden uzaklastıgım icin sana sirk kostugum icin ve tevhide ters her hareketim icin sana tevbe ediyorum Allah'ım sen sahit ol ki bir daha asla bunları yapmayacagım Allah'ım sen merhamet edensin bagıslayansın beni bagısla cok pismanım ya hay bana yeni hayatlar ver isledigim günahlardan dolayı beni huzuruna cıkmaktan alıkoyan ve huzurundayken sana huşu içinde ibadet etmeme engel olan tüm günahlarımdan tevbe ediyorum senden baska ilah yoktur! Allah'ım sen sahit ol ki Eşhedü en lâ ilâhe illallah ve eşhedü enne Muhammeden abdûhü ve resûlü. ben müminlerdenim.. Beni affet Estagfirullah ya gaffar estagfirullah ya settar estagfirullah ya tevvab vucudumu kötü enerji ve vesveselerden arındır ya kuddüs. Sensin tek yüce olan!
ağırlık çöktü başım dönüyo hafiften ama çok ağırlık çöktü başımı kaldıramıyorum şu an
aç ellerini şöyle söyle engel oluyor sana pislik !! Allah'ım şeytanın hile ve tuzaklarından sana sıgınıyorum ya kuddüs. duyacagın sekilde 3 sefer söyle düzelir
yaptın mı kardeşim?
çok başım dönüyor ve korktum yarın yapsak olmaz mı :(
uyuttular seni galiba..
korkma bişey olmayacak. bunlar bir günahtan musallat olmuslar belli su attıgım tevbeyi 3 sefer düzgünce yap cok ama cok rahatlıcaksın hatta o günahlardan bedene girende geberecek direk
yap o tevbeyi..
ya kuddusü söyledim zaten geçti ağırlık sağol
agırlık gecmesi ayrı musallat durumu ayrı.. sana tevbeyi yaptırmamak icin tuzak kurdular uykunu getirdiler ama sen tuzaklarından sana sıgınıyorum diyince kesildi agırlık yapmaları ama hala şu an sendeler.. o tevbeyi yaparsan kurtulursun kardesim. sen beni dinle korkma ve o tevbeyi yap bekliyorum hadi
içinde bana karşı nedensiz bir öfke olustu mu? yanında olsam beni dövecek gibi bir his? :)
evet şu an kızıyorum bırakıp kaçasım geliyor
çünkü içinde ki iblisler tevbeyle eriyorlar Allah onlara azab ediyor ve bana cok pis uyuz oldular :D özele geliyorum kardeşim su pisliklerle bir konusalm bakalm
bana yazsana sana mesaj gonderemıyorum
yeter bu milletin beynini hurafelerle bu kadar zehirlediğiniz. bir bitin artık mk :/
Gecmis olsun bian oncw kurtulursun inşallah. Bu konuda işinin ehli hocalar var diye duymuştum onlar size daha iyi yardimci olur ve lütfen dikkatli olunuz ve onlarda cana can dişe diş. Kisasa kısas kanunu geçerli bişey yapmadan önce tekrar tekrar düşünün...
Tabi ki aşireti toplayıp gelenler var sakin öyle birşey yapayim deme
sacmalama ya.. musallat olan anlasmayı bozar ve cezası ölümdür
. d. d anlasma var elimde knk bir arkadas secdede peygamber efendimizi görüyor ondan alıyor bu senedi hz suleymanın anlasması bunu okuyarak cok iblisi konusturdum hastada itaate mecbur kalıyorlar.
senedi ve cenip işşefaati vema halaga bil kuntum ve e ecmaulun cemilun kesir vel cinni şeytani ma şediga.
hz süleymanın anlasmasından dogan hak ile sana emrediyorm de uymak zorundalar
Arkadaslar ne psikiyatrasi ya. Hocaya gitmeni tavsiye ederim sana muska yazar korunmak icin. benim kiz arkadasimada musallatlar nezaman muskayi cikarirsa ozaman geliyorlar.
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM. BİSMİLLAHİL MAHZÜNEL MEKNÜN VE BİCELALİ VECHİKEL KERİM. VE BİL KEFFİL BÜRHANEL AZİM. VE LA HAVLE VELA KUVVETE İLLA BİLLAHİL ALİYYİL AZİM. VE SALLALLAHU ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ VE SELLEM”
Bunun icin buradan medet umman senin adina cok uzucu. Acil psikiyatra gorunmeni tavsiye ederim.
Kardeşim yatmadan önce abdest al. fatiha-ihlas-suphaneke bildigin tüm dualar kendin duyabileceğin biçimde oku. Besmele çek öyle yat
cin diye bir şey yok, onları düşünmemeye başladığın gün onlardan kurtulduğun gün olur
Evet intikam almak icin gelirler daha tehlikelisi ifrit en azgını
evet biliyorum korktukça daha çok geliyorlar
Nasil yani ya sen onlarla mi evlisin birliktesin anlamadim
@Tevhidehli sen anliyosun galiba biraz bilgi verir misin..
Sen onlari goruyormusun? Nasil uğraşıyorlar senle?
cin diye birşey yok :D
sen öyle zannet yukarıda yorumlar ne peki iyi oku o yorumları? ve şu an ozeli görsen napardın acaba gerci yine inanmazdn
kendını bı okut uflet derım
Onlari hayal gucunle öldürmenin yolunu bul
Uykumu bitirdin sabaha kadar uyumam daha...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar