Mükellef olduğun şeyi yap, lakin beklentilerini da hayatın sana sunduklarının üstünde tutma. Evet belki ömrün boyunca bile kendi işini yapamayabilirsin, ama bu senin kendi tercihin olmadıktan sonra işe yaramaz hissini yaşaman yersiz..
Bu hayatta gördüğüm istisnasız herkes belli başlı sorunları yaşıyor kimsenin hayatı mükemmel değil çevremiz ailemiz ya da hayatımız mükemmel değil olmayacaktır da bana sorarsan çokmu hayattan zevk alıyorsun diye öylesine yaşıyorum en iyi cevap olur sana vereceğim bazen ailem çevrem bazen çok az da olsa iyi olmaya çalışıyorum başkada şansım yok
Hergun yeni bir umut başlangıçtir insanların dönem dönem iyi kötü zamanları olur her şey aynı şekilde gitmez salma kendini dipsiz kuyulardan çıkmak zordur
Gün boyu asik keyifsizdin malum depremden dolayı bak ilde defa içten güldüm en son yazdığina cidden içinde güzel bir enerji pozitif anlamda ya çevrendeki insanlar bu enerjiyi baskılamis ya da yaşadığın bir şey zeki birisinde
Kariyer, sosyal statü, ilgi alanı ve hayatına dair sempatik bir amaç idealize etmen gerek... sosyal medya ve telefondna mümkün mertebe uzak durup bir alanda uzmanlaşmak gerek.
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Hayata küsmüş gibi amaçsızca yaşamaktan nasıl kurtulurum?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Anlamlı ve faydalı olacağın işinde potansiyelini gerçekleştir.
İş bulamıyorum mezunum üni sosyal hizmetten
Kendini işe şartlama
Ne yapabilirim lütfen bana yardımcı ol burada böyle çare aramaktan bıktım usandım
Mükellef olduğun şeyi yap, lakin beklentilerini da hayatın sana sunduklarının üstünde tutma. Evet belki ömrün boyunca bile kendi işini yapamayabilirsin, ama bu senin kendi tercihin olmadıktan sonra işe yaramaz hissini yaşaman yersiz..
Anladım
Konuşmak ister misin
Olur
Ekleyebilirsin yazarım
Ben yazdım
Terapi almalısın. burada herkes tavsiye verir sana ama senin sıkıntılarını dinleyip sana göre belirtecek yer belli
Olduğun ortamdan uzaklas sana iyi gelecektir
Üstüme toprak atsan iyi gelir aslında
Baya karamsarlık içindesin bende bazen oluyor bir yerlere gidiyorum ortamı değiştiriyorum iyi geliyor bazen her şey anlamsız geliyor insana
Bir kaç günlüğüne bir yerlere git çok dolaş deniz kenarina hava al bunun bir tık ötesi deprasyon
Depresyondayım doğduğum günden beri
Bu hayatta gördüğüm istisnasız herkes belli başlı sorunları yaşıyor kimsenin hayatı mükemmel değil çevremiz ailemiz ya da hayatımız mükemmel değil olmayacaktır da bana sorarsan çokmu hayattan zevk alıyorsun diye öylesine yaşıyorum en iyi cevap olur sana vereceğim bazen ailem çevrem bazen çok az da olsa iyi olmaya çalışıyorum başkada şansım yok
Seninki benden kara
Ama yarisirsak ben kazanırım
Karanlığa gömülmek isyan etmek çözüm olmaz insana kendimdem biliyorum guzlu olmak lazım inadina
Eğer bir yarışa girmekse inadına daha iyi olmak için ben çok sıkıldımcumku bu karamsarlıktan
Şükür ediyorum ama kendimi bo. k gibi hissetmekten de kendimi alamıyorum
Sen kendini sevmekten onemsemekten vazgeçmisn
Ben kendimi seviyorum ama hiç bir şeye odaklanamiyorum ne derse ne kitaba hayat boş geliyor özür dilerim kafanı sisiriyorum
Kafa şişirme yok lafliyoruz da
Kendini onemse hayatını önemde güzel hayallaer kur
Hergun yeni bir umut başlangıçtir insanların dönem dönem iyi kötü zamanları olur her şey aynı şekilde gitmez salma kendini dipsiz kuyulardan çıkmak zordur
Haklısın deniycem olumlama yapıcam her şey iyi gidiyor taklidi yaparsam belki bir gün her şey gerçekten de yoluna girer en olmadı yol bana girer haha
Gün boyu asik keyifsizdin malum depremden dolayı bak ilde defa içten güldüm en son yazdığina cidden içinde güzel bir enerji pozitif anlamda ya çevrendeki insanlar bu enerjiyi baskılamis ya da yaşadığın bir şey zeki birisinde
Teşekkür ederim ben Recep ivediğin anlattığı hikayedeki o palyaçoyum😄. Kendi kendime de gülerim bazen ise yarıyor bu zekâ
Ne gömdün kendine normalde genelde kendini gömen ben olurum senden bana sıra gelmedi
Kendimin en yakın dostuyum malum dost acı söyler 😄
Kendinin en yakın dostu beni yanlış anlamasan eğer arkadaş olmak isterim yanisi sohbet devam etsin iki umutsuz vaka olarak
Bu suskunluk anlamına geliyor
Kusura bakma buraya giremedim dün işim çıkmıştı. Elbette tanisabiliriz
Kariyer, sosyal statü, ilgi alanı ve hayatına dair sempatik bir amaç idealize etmen gerek... sosyal medya ve telefondna mümkün mertebe uzak durup bir alanda uzmanlaşmak gerek.