Bu saate kadar üçü de hiçbir paylaşım yapmadı. İnsanlar üyeliklerini iptal etmeye başlayınca da bağış ve taziye açıklaması yapmaya başladılar..

— Netflix Türkiye (@netflixturkiye) February 9, 2023
Bu saate kadar üçü de hiçbir paylaşım yapmadı. İnsanlar üyeliklerini iptal etmeye başlayınca da bağış ve taziye açıklaması yapmaya başladılar..

— Netflix Türkiye (@netflixturkiye) February 9, 2023
Bu kadar tepkiden sonra mesaj yayımlamaları açıkçası beni etkilemedi. Onu ilk başta canı gönülden yapacaklardı. Bundan sonra ne bir bardak ya da paket kahve alırım ne de o iki uygulamaya girer dizi izler şarkı dinlerim benim gözümde bitmiştir
S*ktirsin gitsin samimiyetsiz insanlar! Sosyal medya tepkileri olmasa bir mesaj bile yayınlamayacaklar. Ülkemizden milyonlarca lira kâr ettiler bir kuruş bağış yapmadılar.
Cevap
31Cevap
Önemli olan paylaşmaları, yani tabi ki daha duyarlı davranıp ilk gün paylaşmaları gerekirdi ama sonuç olarak paylaşmışlar yani neden erken paylaşmadınız demek benim için gereksiz. zaten çoğu yabancı firma maalesef ülkemizde olup biten onların pek de umurlarında değil onlar sadece müşteri olarak baktığı için yeni paylaşmaları normal yani ben şaşırmadım. ama genel olarak çoğu yabancı ünlü ya da firma ilk günden paylaşmıştı.
Senin devletin 4. gun deprem bolgesine giderse kusura bakma yabanci firmalara sarman bi garip olmus. Bu gereksiz duyar kasma isi yurtdisinda pek yoktur. orada donan insanlar susuz insanlar kurtarilmadan netflix starbucks yazi yazsa bize ne? Yazmasa bize ne? Bu kadar acı bi durumda boyle bir beklentiye girenin aklindan suphe ederim. Tek oncelik var o bolgeye isinin ehli insanlar gonderilip koordinasyon saglanmasi lazim.
Sen hangi sehirdesin? Boyle emin konusuyorsun?
Sen laf anlamazsin o yuzden ikna etmeye calismayacagim. Laf anlayacak bi kafa yapin olsa zaten bu saate kadar anlardin. O yuzden sen simdi burayi boaver a haberi aç keyfine bakmaya devam et
Sen de bu bos tehditleri a haberden ogreniyorsun. Belki yutan korkan vardir. ama ben ne yazidgimi iyi biliyorum. Suc unsuru barindiran hicbisey yazmam. Ama sen beni 2 yerde tehdit edip suc isledin. Hukuk senin a haberde gordugun gibi bisey degil.
İçimizdeki İrlandalılar işte boşuna demiyoruz oklar unutmuş artık yay denilen nesneyi Amerikan’a ceng denilen mesleği kan koksun buram buram nasıl gelecek Turan
Para yedirmedim bu zamana kadar Starbucks hariç ondada bir defa kahve aldım sadece bundan sonra da almam umurlarında değil demekki deprem olmuş insanların canı yanmış onlar sadece para kazanmaya odaklı robot beyinli ucubeler
Bizim milletin aşık olup uğruna besteler dizdiği hatta zengin ettiği gösteriş seviyelerinin ülkemize ve milletimize olan umur seviyeleri
Zaten herifler milletin parasını cebinden almak için Türkiye'ye gelmişler. Onlara ne senin acından!
Bunlara prim verenler zaten Türkiye'nin ekmeğini yiyip Türkiye'yi sevmeyen, asimilasyon olmuş Türk pasaportu taşıyan insancıklar.
Tepkiler üzerine paylaşım yaptılar özellikle Starbucks burada kazandığı parayı başka hiçbir yerde kazanmiyordur ama insan nankör olmasın
Bizim insanimiz böyle markaların bir yerlerini kaldırıyor. Kötü günde hiçbiri yanımızda olmuyor buyrun örneği aslinda kimse gitmeyecek boykot yapacak ama nerdee 🤦🏻♀️
Baktılar ki çok fazla tepki gelip çok fazla kullanıcı kaybedince R yaptılar ama nafile. Neyse ki ben 2 yıl önce Netflix kapattım ve Starbucks denen yere de gitmiyodum zaten
Müşteri kaybı önemli, insan kaybetmek önemsiz sanırım bunlar için
Spotify üyeliğimi iptal ettim. Netflix alacaktım hayatta almam. Starbucks'un da önünden bile geçmem. Bizim de hatamız var. En çok bu markaları kullanıyoruz. Bunların umrunda bile değil. Yazıklar olsun.
Çok gecikmiş olması samimiyetlerindeki zayıflığı gösterse de destek olmadı güzel. Umarım gerçektir. Daha da büyütmeliler desteklerini. 😎
Bunları unutup yine bu firmalara para kazandiracaklar. O yüzden boşa klavye edebiyatı yapmaya gerek yok
Ellerindekileri tek tek kaybetmeye başlayınca korkularından mecbur kaldılar ve paylaşım yaptılar
umurlarında olmadı demek ki önceleri sonra tepki alınca kullanıcı kaybetme korkusundan hareketlere bak
Ben de onlardan beklerdim ve paylaşmamaları şaşırtmıştı. Umarım dedikleri gibi en başından beri enerjilerini yardım için topluyorlardır.
Şimdi açıklamalarını okudum ve hic samimi gelmedi. Nereye yardım yaptıklarını bile yazmamışlar. En başımdan beri yardım yaptılar madem keşke kanıtlasalardı. İptal ettim hepsini. Netlik, Disney ne varsa
Disney plusta aynısı zaten netflix üyeliğimi iptal etmiştim yaklaşık 1 hafta önce iyi ki yapmışım paylaşım yapmak ne kadar zor olabilir yazıklar olsun
cumhurbaşkanı 3. gün giderse, yabancı firmaların 4. günde yazması pek de eksantrik değil.
Bagisi dahi reklam icin yapar bunlar, gerek yok bunlarin bagislarina, TÜRKIYEDE kazandiklari servet ile yaptiklari ückurus bagis baslarini yesin..
Sosyal medyada oluşturulan baskı yüzünden mecbur kaldılar.. Şu saatten sonra hiç zahmet etmeselermiş..
2 hafta sonra her şey olduğu gibi devam edecek kâr etmeye devam ederler.
Tepkiler üzerine gelen mesaj bence artık kimse kullanmamalı bu markaları
Sonradan dank etti herhalde ama o da tepki almamak için...
Bu 3 lüyü oldum olası sevmem ve kullanmam, gitmem zaten.
Ya Bu niye bu kadar gündem oluyo ki ben onu anlamadım hiç mi konuscak bi si kalmadi
O değilde ikea nında Turkiyeden gönderilmesi lazım.
Ekonomik kaygıyla yapılan boş gösterilerini sahte duygularıni kabul etmiyorz
herkes paylasim yapmak zorunda mi yav hayret bir sey.
Tepkiden snra paylaşmalarına denecek söz yok cidden
Bence abartıldığını düşünüyorum bu konunun sonuçta bunların kurucu devletleri yardımımıza yetiştiler ne alaka her marka paylaşım yapacaksa opel de yapsın mercedeste yapsın saçma bir bakış açısı
Ne zaman anlayacaksınız bizim bizden başka dostumuz yok vallahi yok
Boykot başlatılmalı. Haberi duyduğumda direkt iptal ettim üyeliklerimi yok öyle bu ülkeden para kazanıp kötü günde ortadan kaybolmak
Hiç samimi değil..!
Samimiyetsiz buluyorum.
3'ünü de kullanmayan ben 🙏
Öyle mi? Dur bende üyeliğimi iptal edeyim
Üyeliğinizi iptal ettik
E-posta onayı ************* adresine gönderilecek. 3 Mart 2023 tarihine kadar program ve filmleri izlemeye devam edebilirsiniz.
Eline sağlık
Üyelerini iptal edenler doğru karar almış
GİTMEYİN BOYKOT EDİN..
Ben daha ne izlerim ne de içerim
Birileri tepki göstermese paylaşmazlardı.
Tepkilerden dolayı yayınlamışlardır o mesajları
Bunlara 1 kuruş para vermedim verenide soferim artık
Marka kölesi olanlar düşünsün
Hepsi paragöz emparyalist uşakları
Çok ayıp çok üzücü bunları beklemezdim onlardan
Tepki olmasa onuda yapmicaklardi
Bir tarafları tutuşmuştur. Yazık.
Samimiyetsiz buluyorum
Ticari kaygı.. Samimi değil. Boykot edin.
Zoraki yardımdan hayır gelmez
Prim yapma deprem adı altında
Daha yeni akıllarına geldi para kazanmaktan
Bence türk kullanıcı haketmiyorlar
Umrumda değil.
Niyetler belli
Kullanmıyorum
Şaşırmadım.
Çok mu umrumuzdalar?
Değişik
Yeni haberleri olmuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?