Farkında mıyız?

Deprem bölgelerine yardım istenirken akpli chpli mhpli hdpli ipli yardım etmesin diye ayrım yok ateist hristiyan yahudi budist deist zerdüşt etmesin diye ayrım yok lgbt bireyleri etmesin diye ayrım yok türk kürt alevi süryani ermeni yunan arap etmesin diye ayrım yok fenerli cimbomlu bordo mavili kara kartallı bursalı konyalı izmirli ordulu giresunlu diye ayrım yok. Depremin ilk anından itibaren üç beş çürük elma dışında herkes seferber oldu kimse kimse için ln ordakiler akpli chpli fenerli cimbomlu lez gay ateist hristiyan müslüman türk kürt alevi ermeni arap diye düşünmedi bu vatanın bir ferdi olarak düşündü depremden önce sizden olmayanı aşağıladıklarınız bugün senin yanında her olaydan ders alınmalı ama görüyorum ki her olayda ve sonrasında siyasi liderlere tapmak konusunda kimse elinize su dökemiyor parti ayırt etmiyoruz adam chpli akpliye koyun diyor sen nesin abi siyasi partilerin hepsi bizi koyın gibi güdüyor o koyunluğundan sen keçiliğinden vazgeçmiyorsun hani abi abla siyasiler nerede? 3. günde geldiler daha gelmeyen keyfini bozmayanlar var deprem bilimciler 2 yıldır bas bas uyarırken o taptığınız siyasiler ne yaptı? o taptığınız takımlar ne yaptı? o para akıttığınız ünlüler ne yaptı? bizim bizden başka ne dostumuz ne de düşmanımız var ya bir kendinize gelin 2 yıldır alınmayan önlem yüzünden 13 bin can gitti daha köylere girilmedi depremden sağ çıkan çocuklar kaçırılıyor yıllardır uyuyorsunuz yeter artık uyanın birgün uyandığımızda çok geç olacak

Farkında mıyız?