Güncellemeler
1 ay
arkadaşlarımdan 23 saattir cevap alamıyorum binlerce insan öldü sizin tek düşünceniz saçma sapan şeyler cidden hakaret etmek istiyorum size.
Güncellemeler
1 ay
elimizden bir şey gelmiyor olabilir ama yastayız hiç mi duygunuz yok bırakın şu poncik hayat yaşamayı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bom boş insan kaynıyor
Trol sorular
Aşk soruları
Cnsellik soruları
Gerçekten vurdumduymazlar
söyleyeceğim cok şey varda hakaret içeriyor soruyu kaldırırlar. bu kibar haliydi
Maalesef çok haklısın. İnsanlar çiğ süt emmiş. Ne kadar uğraşsak ta, o gibilerini değiştiremeyiz. Takma kafana aldırış etme, değmez... Allah depremde vefat edenlere rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin. Depremzedelere yardım etsin. Çok zor, çok üzgünüm, şoktayım.
Arkadaşlar bu büğün kaçıncı bu durumdan hayıflanan konu inanın bilmiyorum , ama şunu söyleyeyim size buranın kitlesi bu anlıyor musunuz? Kendinizi çok soyutlamak istiyorsanız bu kitleden burada takılmayın , daha mantıklı değil mi? Hayır İstanbul üniversitesi arge birimi açık kürsüsündeymiş gibi takılıyorsunuz , nasıl bir yer olmasını bekliyorsunuz bu sitenin anlamıyorum.
İnsanların oldğu bi site görmek istiyoruz hauat amacı sapıklık olan insan görünmlü yaratıkların oldğu bi site degil aslında yok olmalısınız
1. Benim öyle bir konu açmıslığım yok geçmişime bak
2. Öyle bir konuya yorum yapmıslığımda yok
3. Ben sadece kitleyi tanımanız açısından , beklentiyi yükseltmemeniz ve takılıpta bunu kendınıze dert edınmemeniz açısından söylüyorum.
4. Anlamadan ağır konustuğun için senin dilinle cevap vermek isterdim ama durumun gerginliğine veriyorum , dikkat etmenizide rica ediyorum !
coğunluk kitle öyle ama bugun bari yapmayınız cinsiyeti yok bu işin bunu yapan herkesi kınıyorum ya günü geliyor hepimiz girip boş yapıyoruz ama o gün bugun değil içim parçalanıyor benim beraber 5 yılımı geçirdigim insanlar yok oldular
kral sana şahsi demiyor senin gibi olan insanlardanız bizde bunu sadece erkekler yapmıyor banada salça olan insanlar var tabiki kızlar kadar değildir ama sorunun başı bu değil bu konuya girersem bitmez mevzu eğitim şart.
Yok sana demedim zaten Yagmura dedim zaten onu , senide anlıyorum umarım maddi manevi kayıp yasamazsın yakınların adına...
Ya insanlar yardım çıglıkları atıyor bir enkazın yanında durmak bile çok kötü🥺 göz yaşı duran yok artık soğuğu bile hissetmiyoruz acaba noluyor diye bu siteye oraya buraya giriyoruz ama herkes başka dertte
@Yagmurrrr-_- öyle insanlar hep olacak , emin olun onlardan fazla konuyu dert edinen insan var , o yüzden görmezden gelin , daha fazla üzülmeyin , umarım hersey daha iyi olur , geçmiş olsun...
Canım çekiliyor benim soru sorasım bile yok empati yapın biraz ya yaşamış olmak ya da soğukta enkaz altında olmak mı lazım illa halen seks ve nasıl olmuş soruları
Kesinlikle böyle bir durumda hala birbirinden saçma sorular görülebiliyor.
Okudukca yaziklar olsun diyorum bazilarina millet ne halde uyku uyuyamiyoruz bazi kizlar hala eski sevgili pesinde🤦🏻♀️
saçma sapan insanlar cidden küfür etmek istemiyorum ama yazık bize yazık
Aynen adamın biri kadınlar bana bakmıyor diye sormuştu bende sinirlendim ülke yıkılsa tek derdiniz dedim adam utanmadı kızarmadı hala aynı konuları konuştu.
korkuyorum, hem kendim ve ailem için (İstanbul'da yaşıyoruz) hem de diğer illerdeki insanlar için, hala ulaşamadığım bir arkadaşım için. Neyi düşüneceğimi şaşırdım ağlamaktan başım ağrıyor
Çünkü kendi canları acımıyor umursamazlar
Çok haklısın, onlar kör.
Bu soruda bomboş
kardeşim bakdalgana ya
Kardeşin falan değilim. Yine boş yaptın devam et. Ama benimle değil
seviyem değilsin cidden
Kesinlikle
Öyle maalesef
Hepsi bomboş
aynen öyle