Diğer 1 ay Gök gürültüsü çok korkunç değil mi? Yareeenniy Takip Et Xper 3 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Korkunca uyuyamıyorum Gök gürültüsü çok korkunç değil mi? Cevap Yaz 22 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m Birkirlangicmisali Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Uykudan uyandirmadigi surece korkunc degil. ⚡️ 0 0 Yorumla
KasiKesh Takip Et Master Yaş: 35 1 ay Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ben seviyorum ve mutlu oluyorum Allah'ın kudreti geliyor aklıma 0 0 Yorumla
yuNuss07 Takip Et Xper 4 Yaş: 24 1 ay Gürültuden korkma. Işık çıktığı anda şimşek çoktan çakmiştir. Işık sesten daha hızlı olduğu için ses sonradan gelir 0 2 Yorumla Yareeenniy 1 ay Işıkta korkutucu Yorumla yuNuss07 1 ay Yorganın altına girip bitmesini bekle o zaman ne diyim😂 Yorumla
Kalemsiz_Sair Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% 1 ay Yoksa Şu an ayni yerdemiyiz 😂 0 2 Yorumla Yareeenniy 1 ay Bu pp ne 🤠 Yorumla Kalemsiz_Sair 1 ay Guzel , tatli bir kedicik 😂😂 geceyi simgeliyor. Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Diğer konusunda 10,3b cevap paylaştı. Hayır ben çok seviyorum gök gürültüsünü 0 0 Yorumla
bLueetimeS Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 1 ay Kulağına pamuk tıkayıp uyu bişey duymazsın 0 0 Yorumla
birneviterapi Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 ay Merhaba evet kimine göre ürkütücü olabiliyor 0 0 Yorumla
ManyakBaron31 Takip Et Master Yaş: 53 1 ay Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bı kıyafeti giy gel hiç korkmana izin vermem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Uykudan uyandirmadigi surece korkunc degil. ⚡️
Ben seviyorum ve mutlu oluyorum Allah'ın kudreti geliyor aklıma
Gürültuden korkma. Işık çıktığı anda şimşek çoktan çakmiştir. Işık sesten daha hızlı olduğu için ses sonradan gelir
Işıkta korkutucu
Yorganın altına girip bitmesini bekle o zaman ne diyim😂
Yoksa Şu an ayni yerdemiyiz 😂
Bu pp ne 🤠
Guzel , tatli bir kedicik 😂😂 geceyi simgeliyor.
En çok korktuğum şeylerden birisi
Hayır ben çok seviyorum gök gürültüsünü
Aynı yerde miyiz yoksa
Kulağına pamuk tıkayıp uyu bişey duymazsın
Merhaba evet kimine göre ürkütücü olabiliyor
Bana huzur veriyor. 🌩
evet ürpertici bir durum
Hayır korkutucu değil
Bı kıyafeti giy gel hiç korkmana izin vermem
Gök gürültülüsu ne kıyamet günü görücem seni
Bende ve zevkli
Bendim o korkma sksksj
Baya yağıyor
Uyuma uyuyup napcan uyanik ol her daim :)
değil
Yooo