Psikolojim bozulmazdı hatta zenginleşmiştim de. Şimdi nerdeyse 30 olacağım artık her şey için geç
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç bir şey için geç değil imtihandayiz bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda geçecek sapır ve dua et
Yo geçmiyor bunalım
Şeytan vesvese verir insanın en zayıf noktasından vuruyor düşme ümitsizlik yapma her şer de vardır bir hayır
İnşirah süresi oku ferahlık verir
Çok büyük hata yaptım hayatım mahvoldu
Her insan hata yapabilir hatanda pişmanlık duydusan bir daha yapmazsın
Kendini satsan bile 30 ve fazlasını görürsün
Olsun gençlerin çoğunda zaten para yok kaprisleri de çekilmez
Aynen öyle
Belki de aids olmuştun sürünüyordun konu ne para mı?
Yapanlar niye aids olmuyor?
Nasıl olmuyorlar doktorlar konuşuyordu günümüz pandemisi diye insanların haberi yok.
Yavrum kendine gel. :D Şu durumdan kastın ne?
Psikolojim bozuk
Bunun onunla ne ilgisi var? Birçok kişinin psikolojisi bozuk çeşitli nedenler ile. Onu yapsaydın psikolojinin daha iyi olacağının garantisi ne?
Evet emin ol daha iyi olurdu.
O beni kullananlar yüzünden artık bedavacılığa tahammülüm yok. Zararda gibi hissediyorum kendimi. Bu da psikoloji bozukluğunu gösterir. Sağlıklı ilişki kuramam ben artık
Sen de birileri uğruna değil kendin istediğin için yapsaydın keşke.
Evet :(
Ben eminim ki o dediğin şekilde de yapsaydın kötü hissederdin. Bir şeyleri kendin istediğin için yapmadığın sürece pişmanlığını duyarsın. Üzüldüm adına, umarım iyi olursun.
Birisi bir yorum yapmisti silmissin, cok hakliydi. Gencken seni uyaranlari tersliyordun kesin. Yobazlar ben özgürüm seks yapmak kotü degil kimse kimseyi kullanmaz ben mutluyum diyordun
Bayılıyorum böyle böyle büyük konuşanlara. O bilip bilmeden zırvalamış daha 18 bile yoktu yaşım bu işlere bulaştığımda.20 yaşlarımda seks yapmadım çünkü psikolojim bozuldu. Ayrıca ben silmedim ona cevap verdim tam o esnada sorumu kaldırdılar. Bence sen onun kızın hesabısın
Sen onun pembe hesabısın bence
Yoo sadece ona hak verdim. Burada akil verdigim tum genc kizlar boyle tepki gosterdi cunku
Ayrıca gençken falan diye kendince yaşlı olduğumu ima ediyorsun da senden yine gencim teyzecim şansına küs
Kendinizce başkaları başka hayatları aşağı çekerek kendinizi yükselteceğinizi sanıyorsunuz ama boşa çaba sen ve senin gibilerin değeri yine aynı yerde
Komplex yapmissin ou ima etmedim 😂 gençken 18-25 arasi kizlardan bahsediyorum. Ozguvenleri tavan oluyor. 25 den sonra mantikli dusunup gelecek plani yapmaya basliyorlar, 30 a yaklasirken panik basliyor.
Gercekleri halen inkar cabasindasin :)
Sende de kompleks oluşmuş belli. Benim gibi kadınlara bakarak kendini daha iyi hissetmeye çalışıyorsun yazık
Bir kere onu yazan adam 27 yaşına gelmiş kız eli tutmamış. Hırsından öfkesinden onları yazdığını bile anlayamıyorsun.30 yaşına boşa gelmişsin.
Halen komplex icindesin mantikli düsunemiyorsun. Sadece toplumsal bir gerceksin onu soyledim cok var boyle. Uyardigimda cok kufur yedim 😂
Zannetmiyorum cunku kadina ulasmak zor degil bu devirde. Kadinlar cok ucuzlamislar maalesef. Soyluyordum kufur yiyordum sonrasi senin durum oluyor
Sen de büyük olasılıkla 30 yaşında bir bakiresin o yüzden kendini bunlarla avutuyorsun. Sen insanlara akıl vereceğine kendi beceriksizliğine yan 30 yaşım bomboş geçti bir kız kurusu olarak kaldım de kendine üzül. O adamın kadın versiyonu olduğun için tabi hak vereceksin. Siz de acınacak haldesiniz emin ol. Hayatınız bomboş geçmiş
Aynen kadına ulaşmak zor değil o yüzden öfkesinden kadınlara nefretini saçıyor. Ben o adamın yazdıklarına defalarca denk geldim 😂 Bir de 30 üstü ile evlenmem yazıyordu.20 yaşındaki çıtır onu ne yapsın? Bulamadığı için burada kudurup kudurup nefret saçıyor işte bu çok açık. Sen de onun kadın versiyonusun. Zaten boş insan olmasan 30 yaşına gelip de hala burada takılmazsın üzülüyorum benim de sonum senin gibi olacak diye. 😂
Hiç birsey icin gec degildirm hayattan beklentim istediklerin nedir bilemem.
piyasanın sana ihtiyacı var, zaten artık kimse evlilik yapamıyor her şey çok zorlaştı, zina tek çare
Vajinam hor kullanılmadı uzun bir süre ara verdim
yüz güzelliğin varsa kilolu değilsen her türlü alıcın olur
Kiloluyum
hmm , herkes istemez öyle ama midesi her türlü deliği kaldıran erkekler de var
O işi yapsan 35 yaşında emekli olmuştun bile hatta zengindin
Aynen ha
şu an düşünüyo musun
Geç artık
Hayır ya 30 geç değil ki daha gençsin
Biraz once sordunya gec degil istersen sat sen bilirsin
Kaldırdılar onu
Gec degil kilolu olsan bile gelirdim ben ahaha