hastaneye götürdüm bel fıtığı vardı koridorda bekledim onu muayene olurken acaba onu bugün nasıl mutlu etsem nereye götürsem diye düşünürken. Çıktık ben eve gitmek istiyorum bilmiyorum ama kimseyle görüşmek istemiyorum bu yaşimda bel fıtığımda oldu dökülüyorum resmen dedi. Onu güzel bir yere götürdüm konuştuk rahatladı ve bana dediği ben gerçekten iyi birisiyle evlenmek istiyorum. Ömer o kadar iyiydi ki ondan sonra kolay sevemedim dedi. Evine bıraktım ve şimdi hala da yazmıyorum 10 kere aramış açmiycam gerçekten bir insan bunu nasıl söyleyebilir siz olsanız ne yapardınız?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yüzüne bakmazdım bir daha. Madem ömer çok iyiydi onu hastaneye götüren, hastaneden sonra gezdiren neden sensin? Gitsin ömerin şeyini yalasın şimdi.
%100 ömer bunu cinsel yönden kullanıp atmıştır. Bu da unutamıyordur, embesil. Sakın açma telefonlarını falan, sana yazık. Seni yarabandı olarak kullanmasına izin verme.
Aynen öyle Ömer bana iyi hissetiriyodu çok farklı şeylerimiz oldu hem senden bir şey saklamiyorum dobra bir kizim çoğu kız yalan söyler gizler ama ben gizlemiyorum dedi. zaten şoka girdim tiksindim o an bişey söyleyemedim
Dobra bir kız falan değil güya sana diyor ki "Ben ömere verdim, ellettim. Beni böyle kabul et, seni kullanayım, ömeri de unutmamı bekleme." Resmen bu yani. Enai var sanki karşısında
E dön ona madem seviyorsan bende zaten bu saatten sonra ilişki düşünmüyorum kimseyle dedim. Yok ya o ş*refsiz onu yapmicakti bana no yani dönse de istemem. Ben kimseyi istemiyorum hayatımda seninle konuşuyorum iyi geliyosun bana enerjimiz çok iyi germiyosun beni diyo
Kısaca işte yarabandımsın diyor.
Kardeşim ayrıl o künefe ana malzemesinden, yazık etme kendine
Diğer kızları o kadar kötüledi ki seni ben mutlu edebilirim kızların çogu yalancı hem üstelik alman usülü yapalım dediğin tek kız benim normalde bitirme sebebidir kizlarda sana bu zamana kadar paranın hesabını yapmıyor gibi gözüken kızlar içten içe soguyo bitirmeleri emin ondan, hem benim gibi güzel hem de istedigini yapacak kız ariyosan köyden bulursun anca gibi öyle laflar söyledi ki bitircem bugün kanka
Neee kanka resmen seni manipule etmiş inanmiyorum belki de ömeri kıskandırmak için çıktı senle
Peşinde o kadar erkek var hepsi tek tek birakiyor. Narsist çekilmez biri olduğunu anlayıp hepsi kaçiyor bence
Kesinlikle. İstiyor ki herkes onun yaralarini sarsin ona baksin falan. Öyle bi dünya mı var ya
Benimle evlenmek ister mıydın diye sorunca zaten anladım bir şeyler yaptığını, depresyona giriyor bu sorudan sonra çünkü cevap veremiyorum sogudugum için hepiniz gidin bende ataninca bir evde geberip giderim diyo
Kanka sen çok yanlış kişiye vermişsin kalbini ya.
Abazan gibi görünücem ama skdm senin gibi erkekler bize düşmüyor bu ilgi kaşaarlarına düşüyor hep dkdj
Kanka senden en içimden özür dilerim 😹 gerçekten o kadar yazan iyi kızlara pas vermeyip buna kaydım fksjaj
Sen simdi onundeki maçlara bakcan, hatta direkt varolmasa bile biriyle tarih at profiline. Buda sorarsa ömerinle mutluluklar benim mutluluğuma karişma de engelle xjxkx
bitirmelisin kafası onda kaldıysa sana zarar vermekten çekinmez kurtar kendini derim sadece
kurtarmaya çalıştıkça R yapıyor, pislikti o gerçekten sevmediğimi anladim, etrafımda çok yazan da var ama sende iyi geliyorsun yakışıklısın ben ilk görüşte hoşlanmam ki seninle de sonradan oldu ve iyiyiz şu an kirdiysam özür dilerim dedi
mm sen bilirsin ama ben olsam inanmazdım kullanmak istiyordur muhtemelen ve ayrıca pislik olması onu unuttuğu anlamına gelmiyor=))) denendi onaylandı.
Unutamamıştır
Yarabandın değilim herkes yerinde sağolsun benden uzak ol dedim