nisalimin telefonundan watsap donunca sil yukle yapmistim, yedeklemeden eski bazi mesajlar gozuktu oyle yapinca. Ayrildigimiz bir donem kizin biriyle yazismis. Kiza evlenme teklifi bile etmis kiz kabul etmemis. Kiza benim icin bu yasta 3 tane cocugu var herkes onun hakkinda kotu dusunuyor ve akli saglikli degil parasini car cur ediyor bir anne boyle yapmaz ustelik nankor ben ona neler yaptim kiymet bilmedi demis. Kiz bunu engellemis galiba fotsu yok. Mesaj tarihinden kisa sure sonra biz baristik bana yuzuk takti. kiza cok uzun suredir hoslaniyorum senden demis ailem affetme diyo ama sonucta o donem ayriydik affetmeyi dusunuyorm niye bi yell0z icin yuvami buzuyum
Güncellemeler
+1 yıl
Benim eski kocadan 3 cocugum var onlara cok iyi davraniyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
affet kanka. sonra boynuzlarini atar atar nasillar diye sorarsin
Cocuklarima cok iyi daraniyo ama eski kocadan 3 cocugum var
Baska adamla da beraber olmuslugum var herkes kotu konusurken o sallamiyor yuzuk takiyor
aynen sallamamis. ben mi yazdim o kiza yazdigi mesajlari senin hakkinda?
Ama sallasa neden evlenmek istesin ki belli ki o sirfintiyya gecici heves duydu o sifinti ben senle evlenmem diyince akli basina geldi bana geri geldi
sallasa degil sallamis zaten kendin okumuşsun. insanlarin anlasmasi mi var hayatta sadece iyi niyetlerle evleneceklerine dair? iyi gecici heveslerle gider gider evlenince sana döner. kürkçü dükkanısın
Boyle yell0zlar her yerde var ama yuva bozmaya deger mi
zaten o kizda bi sorun yok. ylloz olan o değil senin sevgilin. kiz engellemis reddetmis. yuvan yok ki senin bozulsun? boyle yuva olmaz
O yuzden mi is yerinde gordugu halde beni tanidigi halde bana soylemedi. Orenincr arkadasimi yolladim sordurttum inanmaz diye dusundum inansa da ayrilmak istemez diye dusundum demis
bak o kiz oyle olabilir. dediğin gibi cok fazla ylloz olabilir. sen de bi yllozsun zaten. kasma
Oda herkese evlenme teklif ediyor galiba nasıl bi yokluksa😄😄
Bı uc cocuk yapıp bıda bıraksın affet bence
Haklılar