Bu kişi de annesi de bana çok kötülük yaptı. Hala da devam ediyorlar. Beni hep namusumdan vurdular geçmişte yaptığım hataları kullanıp üzerime geldiler linç ettiler. Sonradan kızının özel videolarını dağıtıldığını öğrendim kendi bile çekip atıyormuş sanıyorum. Benim de kinim bitmiyor. Annemi bile bana düşman yaptılar yıllardır emdiğim sütü burnumdan getirdiler. Kızı artık kenarda duruyor hiçbir şey yapmıyormuş gibi. Sinsi çünkü. Ama annesi hala rahat durmuyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Allah size kötülük yapan akrabanıza bile iyi davranmanızı söylemiştir öbür tarafta bunun hesabını verirsin
Hiç sonu gelmiyorki yaptığı kötülüğün? Durmuyorlar
Bu da senin imtihanın değil midir yüce yaradan hepimizi bir imtihan için yaratmamışmıdır unutma ki bu imtahının sonunda cennet ve cehennem senin hangisine layık olduğunu bu imtihan belirleyecek
Ne güzel herkes kötülüğünü yapsın yanına da kalsın. Bu hayatta akıllı olan sinsi olan kazansın arkadan kuyu kazanlar
Unutma ki zalimlerin yaptıkları yanlarına kalmayacaktır cehennemde hepsi cezasını çekecektir rabbim hiçbirimizi hak yolundan saptırmasın bizi bu imtihanın sonunda cennete gidecekler arasında olmamızı nasip etsin zalimlerin yaptıklarını yanına bırakmasın müslümanın döktüğü her göz yaşı onlara bir kırbaç olarak geri dönsün
Amin. Haklısın ama dünyamı cehenneme çevirenlere bakıyorum hepsi bu dünyada mutlu. Aile kurmuş çocuğu olmuş. Hak mı bu?
İsyan etmekte haklısın ama unutma ki Allah bunları yapanların bir gün cezasını verecektir ben bunun umuduyla yaşıyorum ve sen bu imtihanın sonunda cennetle ödüllendirileceksin ama onlar cehennemle cezalandırılacak ve sen bütün yaşadıklarını o cennet bahçelerinde unutucaksın rabbim seni ve tüm sevdiklerini hak yoldan saptırmasın ve sizi cennetle ödüllendirsin
Yayanlar var demişsin zaten, yaslan arkana bak keyfine işte boş ver
Oh oh kötüler layığını bulsun
Canım onlar elbet öbür tarafta cezalarını çekicekler sen yayipta onlar yüzünden günaha girme hem de kendini onların seviyesine düşürmüş olursun😊
Bu dünyada yanlarına kaldı ama değil mi?
Bilmiyorum sana kalmış bir şey ama yaymak istiyorsan da sen bilirsin böylelikle hıncını almış olursun
Yayanlar varmış zaten bana bile gerek kalmadı 😂
Yanlarina birakmA
Yakalanırsan ceza yersin. Bunu bilerek yap
Alla alla dağıtanlar gösterenler niye yemiyor 😂
Onlar yakalanmıyo demek ki 😄😄
Erkekler gizli gizli millete gösteriyor demekki
kendisi cekiosa zaten bi etkisi olmaz ki
Tamam da millete karşı namuslu ayaklarına yatıyor. Gizli kalacağını sanıyor. Annesi bile kızının pisliğini saklıyor
sende mi videolar
Daha değil
eline gecerse guc sende. daha farkli kullanabilirsin
Psikolojisi bozulsun istiyorum iyice. Çünkü o benide psikolojimi de mahvetti
whatsapptan atican ona bir tanesini. inleticem sizi inleticem diceksin
Bir kere anasına söyledim şikayet etmekle tehdit etti. Bir tarafı sıkıştı.
onu korku basmistir simdiden
Evet o yüzden tehdit ediyor
sallama hic bence, asil sen tehdit konumundasin
Herşeyi hak ediyorlar. Gerçeği söylesin. Kızının pisliğini kapatıp başkalarının hayatlarıyla uğraşmasın
intikamini alirsan birgun bilmek isterim
Kötülük de yapmak istemiyorum artık
korkmalari yeterdir belki. ugrasmayi birakirlar
Yok bırakmıyor kadın
Bu videoların onlarda ne işi var sende ne işi var
Dinsizin hakindan imansiz cikar dimi
O da bana yaptırdı geçmişte kötü şeyler
Sende yap fazlasinda yap
Özel derkrn kız mi
Kız tabi
İlk bana at 🤭