Güncellemeler
+1 yıl
kişisel sorulara cevap verilmeyecektir
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Askerlik acemilik nasıl bir şey kısaca anlatır mısın? Bir de orada kalmak için neler yapmak gerekiyor?
tamamen temel eğitim alırlar rütbeler, askeri disiplin, askeri terimler, tüfek sökme takma, koşu, ve bol bol patates, soğan, ve tuvalet temizliğinden ibarettir acemilik. Askerde kalmak için diyor isen hangi rütbeyi sorduğuna göre değişir
p-999 olarak gideceğim orada ne rütbe alabilirim kalırsam eğer en fazla?
Meslek makine mühendisi bu arada
kalırsan hangi rütbede kalacağına bağlı eğer uzmanlık alımına katılırsan uzman onbaşı olursun 1 - 1,5 sene içerisinde uzman çavuş olursun eğer sözleşmeli er e katılırsan belirli bir sözleşme imzalarsın o sözleşmen bitene kadar devam edersin (uzman çavuş olduktan sonra mesleğin kendi içindeki astsubay sınavına girip kazanarak astsubay olabilirsin)
Anladım teşekkürler
Askeri personel için genelde pskolojisi bozuk alemci ve kumarbaz deniyor doğrumu 😂
tamamen karakter meselesi
benim istediğim bilgiyi vermeye rütben yetmez abartma kamuflajlı
enazından yaşımızdan büyük konuşmayız
Asker maaşı ne kadar mesela yeni uzman çavuş ne kadar alır?
bölgesinden bölgesine değişir hepsi aynı maaş almaz
Hmm marmara böylesinde ki ne kadar alır
12 13 tahminimce oranın maaşları hakkında pek bilgim yok tabi bu maaş sadece bölgeden bölgeye değil görev yaptığı birime göre de değişir
18 bin polisin giriş maaşı ise askerin girişi daha fazla olur erkek arkadaşım askerde kalmayı düşüyor
polislerde hiç bir birim 18 almaz marmara bölgesinde ha alırsa PÖH alır birde belki TEM alır 18 20 gibi meblağlar sınır dışı gibi doğu gibi bölgelerde olur
Haberde gördüm polis maaşından bilgim yok
dediğim gibi EGM de o meblağlar sadece sınır dışı gibi doğu gibi bölgelerde olur
teğmenler kaç yılda terfi alır ve güncel maaşları nedir
teğmenler 3 yıl sonra üsteğmen olur maaşları ise bölgeden bölgeye değişiklik gösterir sabit bir maaş yoktur TSK be EGM de
kocam jandarma olsun diye dua eder misin
Tengri herkesin gönlüne göre versin
of inşallah ya
Kocanızın neden jandarma olmasını istiyorsunuz acaba merakımdan soruyorum kusura bakmayin
büyük ihtimalle jandarma alımına hazırlanıyor ondan bahsediyor
Bana öyle gelmedi pek. Bilemiyorum yinede
@İSGB20 kocam yok. olursa jandarma olmasını çok istiyorum çok karizmatik geliyorlar
Sizin TSK da göreviniz ne acaba
o tarz sorular kişisele kaçıyor