Biliyorum o yüzden dediğimi yap kanka en mantıklısı bak inan sen şimdi diploma da olmuş olur kafasındasındır ama inan 2 sene çalışsan işin her şeyini öğrenirsin a dan z ye
Evet kanka annene sor veya çevrende tanıyan kız arkadaşın ablalar vs varsa araştır iyi bi tanıdıklarının yanına verirler seni sen işi kapmaya bak senin amacın kendi yerini açmak için bu işi yutmak olmalı
Benim aklım olsaydı besyo okurdum. Spor ilgi alanımda şu an. Antrenörlük yönünde ilerlemek çok isterdim. Ona buna göre mantıklı olana bakma. Sen neyde mutlu olucaksin otur iyice onu düşün
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence bi kuaförde çalış para da alırsın ve işi direkt öğrenmiş olursun 2 sene sonra dükkan bile açarsın
Benim amacm güzellik merkezi açmak aslnda
Biliyorum o yüzden dediğimi yap kanka en mantıklısı bak inan sen şimdi diploma da olmuş olur kafasındasındır ama inan 2 sene çalışsan işin her şeyini öğrenirsin a dan z ye
O zaman güzel işi tam bilen biriyle çalışmam gerekcek
Evet kanka annene sor veya çevrende tanıyan kız arkadaşın ablalar vs varsa araştır iyi bi tanıdıklarının yanına verirler seni sen işi kapmaya bak senin amacın kendi yerini açmak için bu işi yutmak olmalı
Mantıksız , kuaförde 3 ayda daha çok öğrenirsin, sevgili de bulamazsın
Sevgili ne alaka
☺️ Ünv ye gidip sevgili olmazsa olmaz, şart mutlaka
Kuaförde çalış hem işi öğrenir hem maaş alırsın
Okul okumaya gerek yok diyosn yanj
Yani belge istiyorsan oku önce neyi sevdiğini bul
Benim aklım olsaydı besyo okurdum. Spor ilgi alanımda şu an. Antrenörlük yönünde ilerlemek çok isterdim. Ona buna göre mantıklı olana bakma. Sen neyde mutlu olucaksin otur iyice onu düşün
Kendini gelistiriceksen bor sertifika alip kendi klinigini acip hayatini kurtarip kocana muhtac olmadan kendini finanse edeceksen olur tabi
Onun yerine lazer epilasyon öğren. Kuaförlükten daha çok para var
kuaför ol direk
Eğitim almadan nasl olym
Git kuaförün birine çırak olarak başla
Gerek yok kuaförde ogrenirsin
Mantıklı