Sünnet çok gereksiz bir şey
Müslümanlarda sünnet olmasa daha iyi olmazmı?
Sünnet çok gereksiz bir şey
Müslümanlarda sünnet olmasa daha iyi olmazmı?
Kuran sünnet hakkında hiç bir şey demediği için ne yapılması zorunlu ne de yapılması yasak diyebiliriz. Kişiye kalmış ama bunu din adı altında meşrulaştıran kimse Allah adına yargıda bulunduğu için dinden çıkmış bile olabilir. Sünnett bir zamanlar sadece yahudilere belli sebeplerden dolayı zorunlu kılınmıştı ama Kuran ve incil gelince bu zorunluluk kaldırılmıştır.
Tıbben tamamen gereksiz bir operasyon. Ben sünnet gereklidir desem doktorluğuma ihanet etmiş olurum, bunu destekleyen ve bundan para kazanan şarlatan meslektaşlarımdan da nefrete diyorum. İslam'da da yok ayriyeten, yahudi adeti. Kuranla çelişen bir eylem, insanlık suçu. Bir kadın belki sonuç itibariyle sevebilir ama bir erkek destekliyorsa beyni yoktur.
Cevap
17Cevap
gereksiz mi? son derece sağlıklı olan bir olayın nesi gereksiz
bunun dini vecibeden çok sağlık yönünden de çok faydası olduğu kanıtlanmıştır
Sünnet olmamışken fermuara çok sıkıştırırdım
sacmalama sen filmdemi izlemedin bütün erkekler sünnetlı
Sünnet hazzı azaltıyormuş galiba ama bakterilerin toplanması da engelliyor faydası var bence
Sünnet derisini geriye çekip yıkıyorum sorun olmuyor
Sana ne zarari var acaba, yok yani sunnet olan da sen degilsin birak da orasini biz dusunelim...
Hem ibadet hemde pipi sağlığı için sünnet gerekli bence
Yas 22 geç mi
@Alltime_20 hiç bir şey için geç değil
Sünnetsizim ondan merak ediyorum
@Alltime_20 yoo olabilirsin
Yakında sünnet olmak istiyorum dm den yazabilir misin bununla ilgili sorularım olacak kızlar bu konuda neler düşünür aşka engel mi kaçıyorum hep
@Alltime_20 dm den yazmıyorum kızların ne düşündüğünü boş ver ve senin çükün senin kararın
Bu hafta içinde sünnet olmak istiyorum şans dileyin
@Alltime_20 🧿bu nazar boncuğu senin için o zaman
👍👍
@Alltime_20 🎗️
Daha sağlıklı. Sünnet olmazsa deri içinde oluyor. Lavabo vs durumlarinda büyük sıkıntı galiba
Neden gerekli çünkü senin için önemli olmayan sağlık açısından büyük önem arz etmektedir
Neden , gramaj mı eksilmesin
İlişki nasıl olcak peki
Senin için istisna yaparız, yeter ki iste
Sünnet islama sonradan eklenmiştir.
Yani sunnet olmasinmi erkek
iyi olur
Olur
Sünnetsiz müsluman da olmaz erkekte
@Luckheart Hadisler var bak oku
Olmaz
Bence de çok gereksiz
Neden ki