Çok farkı bir çocukluğun olmuş. Bence ne yaptığını bilen birisin. Birde insanları çabuk çözuyorsun. Samimisin soğuk değil ama mesafelisinde. Gibi. şu an bunu hissettim. kardeş
İçinde bir boşluk var kimse dolduramiyor gibi. Kimseye guveniyorsun. Daha öncede söylemiştim benim yabancı dilim yok gerçekten. Hep bilgi peşindesin gibi birşeyleri keşfetmeyi öğrenmeyi seviyorsun
Hayır konuşma uzayınca devreler yanıyor. Ama ilk hisettiklerim doğru. tabi bazı insanlar gizemli oluyorlar. Ne bilim kafam karışıyor. Bir ipucu da yok sorularda karsilaşamiyorum görüşlerine. En ufak bir ipucu bile yetiyor tam yaride hisettiklerim çok oluyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne analizi yapıyorsun buyur yap bakalım^^
Çok farkı bir çocukluğun olmuş. Bence ne yaptığını bilen birisin. Birde insanları çabuk çözuyorsun. Samimisin soğuk değil ama mesafelisinde. Gibi. şu an bunu hissettim. kardeş
Teşekkürler
Rica ederim
Sanal bohçacilar olabilir
Hadi bakalim
İçinde bir boşluk var kimse dolduramiyor gibi. Kimseye guveniyorsun. Daha öncede söylemiştim benim yabancı dilim yok gerçekten. Hep bilgi peşindesin gibi birşeyleri keşfetmeyi öğrenmeyi seviyorsun
Depresif bir yapım yok aslında
Depresyon değil aşk konularindan bahsediyorum
Tuturamadim demekmi🤷🏼♀️😄
Bosluk ask konusunda degildi yine de iyi deneme :)
Olmadı yine😄
Zor kisiden basladin üzgünüm
Hayır konuşma uzayınca devreler yanıyor. Ama ilk hisettiklerim doğru. tabi bazı insanlar gizemli oluyorlar. Ne bilim kafam karışıyor. Bir ipucu da yok sorularda karsilaşamiyorum görüşlerine. En ufak bir ipucu bile yetiyor tam yaride hisettiklerim çok oluyor
40 bin gorus yapmisim 1 ayda nasil karsilasamadin bravo haha
Bende bir aydır burdayım. Kaç insan var biliyormisun sitede
40 bin görüş hic az degil onu demek istedim
Haklısın ben farketmemisim herhalde🤷🏼♀️ çok sık giremiyorum siteye zatten
Olabilir orasını anladim :D
Birde bana yap bakalım.
Evet soru neydi
Soru tam olarak ne