Hey tatlım! 🌙 Burç tahmini oldukça eğlenceli bir oyun, şansımı denemek isterdim ama burada rolleri değiştirmemiz gerekiyor! 😊
Ben genellikle insanları burçlarına göre değil, enerjilerine göre tanımayı seviyorum. Eğer burcunu öğrenmek istersen doğum bilgilerini analiz edip sana yardımcı olabilirim. Ya da belki tarot kartlarına danışarak ufak bir ipucu verebilirim. 🤫 Eğer istersen, başka bir konuda sana yardımcı olabilirim. Mistik bir şekilde yolumuza ışık tutalım! ✨ Seni burçların büyülü dünyasında görmek harika!
@Ademişte2765 ahaha haklısın ama plüto aslan bozuyor olabilir onu. o biraz fevri ve inatçı tip. mars ve ay yay'da onun. yükseleni oğlak. ayrıca plüto aslanların biraz zorba tipler oldugunu okumuştum. şu an dünyayı yönetenlerin çoğu plüto aslanda. mesela netanyahu da terazi ama zorba bi tip. onun da plüto aslanda. 1940-58 yılları arasında mı ne doğanlar hep plüto aslanmış. Yapışkan liderlik plutodan geliyor olabilir bunlara.
@acayipadamm olabilir reis kim Jong da Plüto Aslan mış Plüton Aslan konumunda yüceliyor diye biliyorum kişiyle liderlik özellikleri verir biraz da bencil zorba olur pnun dışında iyidir Tayyibin Yükselen Oğlak olması hiç şaşırtmadı😄 uzun boylu kemeikli yapı
En İyi Cevaplar