Astroloji & Burçlar Burç tahmin ediyorum? bassoprofondo0 Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Edeyim edeyim Güncellemeler+1 yıl Burç falan görünmüyor bende uygulamadan giriyorum diye sanırım kafadan sallıcam Güncellemeler+1 yıl Uppp Burç tahmin ediyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 18,9b cevap paylaştı. Et bakalım 1 1 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl İkizler
Kremalı_Spagettii Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% Başak +1 yıl Yanıt atanın burcu zaten yazıyo olcak konu etiketi yüzünden, kimi yiyosun 🤣 3 7 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Bende görünmüyor uygulamadan giriyorum diye mi acaba Yorumla Kremalı_Spagettii Başak +1 yıl Belki de. Koçmuşsun sen mesela Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Sen başak mısın Yorumla Kremalı_Spagettii Başak +1 yıl Evet Yorumla Kremalı_Spagettii Başak +1 yıl Aa tek benimkini bilmişsin Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Salladım mk jdkdk Yorumla Kremalı_Spagettii Başak +1 yıl Kral ajsjsjsjs Yorumla
Raisa3 Takip Et Guru Yaş: 103 , eic 99% Kova +1 yıl Ben de ben de 1 3 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Senin yer premium Yorumla Raisa3 Kova +1 yıl Oooo 😙 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl 😙 Yorumla
TürkKızıyız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 42% Oğlak +1 yıl et buradaki yanlış. p 1 1 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Buradakini ben göremiyorum zaten. Bence senin burcun oğlak Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% Başak +1 yıl yan tarafta var 1 7 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Görünmüyor görünmüyor Yorumla Şokagirenbimkasiyeri Başak +1 yıl görünüyor koç burcuymuşsun Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl siteden mi giriyorsun Yorumla Şokagirenbimkasiyeri Başak +1 yıl evet Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Ben uygulamadan giriyorum telefondan burada görünmüyor burç falan Yorumla Şokagirenbimkasiyeri Başak +1 yıl uygulamadan girdiğin için görmüyor olabilirsin Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Evet Yorumla
Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 95% Balık +1 yıl Tabi tahmin edebilirsiniz 1 2 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Akrep Yorumla Zz___eeyuyy Balık +1 yıl Balık 🐟 Yorumla
bluebolviy Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 96% Boğa +1 yıl başla 😁 2 5 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Akrep Yorumla bluebolviy Boğa +1 yıl Degil yay☺ Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Tutturamıyorum ya bu akşam Yorumla bluebolviy Boğa +1 yıl olabilir Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Tabiki olabilir Yorumla
mine13 Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% Balık +1 yıl Olur et 1 3 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Yengeç Yorumla mine13 Balık +1 yıl Balığım Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Okay Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% Balık +1 yıl Ettt 1 1 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Koç Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% Akrep +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 640 cevap paylaştı. Edebilirsin 1 1 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Balık Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl Astroloji & Burçlar konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tamam olur et. 1 5 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Oğlak Yorumla u inciitanesiii İkizler +1 yıl Cıkss bilemedin Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl :( Yorumla u inciitanesiii İkizler +1 yıl İkizler ben Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Tutturamadım maalesef Yorumla
oztrkilggm Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% Terazi +1 yıl Et bakalım 1 1 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Koç Yorumla
Soru_sormaya_geldin Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 82% Balık +1 yıl Hadi et bakalim 1 5 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Kova Yorumla Soru_sormaya_geldin Balık +1 yıl 😃 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Noldu Yorumla Soru_sormaya_geldin Balık +1 yıl Tutturdun Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Heh iyi bari Yorumla
Sessiz98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Kova +1 yıl Hadi şansını dene bakalımm 1 4 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Terazi Yorumla Sessiz98 Kova +1 yıl Tutmadı be Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Yok olmuyo bu akşam Yorumla Sessiz98 Kova +1 yıl Başka zaman denersin Yorumla
YargiQueennn Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% Yay +1 yıl Ee et 1 1 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Yengeç Yorumla
Karelipicamaa Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% Başak +1 yıl Benimkini de et 👀 1 4 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Akrep Yorumla Karelipicamaa Başak +1 yıl Niye herkes akrep diyor yaa hiç alakası yok 😂 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Salladım bi nedeni yok Yorumla Karelipicamaa Başak +1 yıl 👍🏻 Yorumla
pukipuk Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% Oğlak +1 yıl Okey olur 1 3 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Bence terazi Yorumla pukipuk Oğlak +1 yıl Hayır akrep Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Unlucky Yorumla
Ayseglrrr Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% Başak +1 yıl Etttttt 1 1 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Yengeç Yorumla
patikavurması_ Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% Yengeç +1 yıl Olur 1 3 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Oğlak Yorumla patikavurması_ Yengeç +1 yıl Yok değil Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Tüh Yorumla
Birdebensorayim3 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% İkizler +1 yıl Et benimkini hadi😄 1 3 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Kova Yorumla Birdebensorayim3 İkizler +1 yıl Hahahah yok be alakasi yok Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Şanssızlık Yorumla
deliriyorum4 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Kova +1 yıl Et bakalım 1 3 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Kova Yorumla deliriyorum4 Kova +1 yıl Yess Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl Uu şansım yaver gidiyor şu an Yorumla
selnina Takip Et Xper 1 Yaş: 25 Yengeç +1 yıl ett tamam 1 1 Yorumla bassoprofondo0 Koç +1 yıl İkizler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Et bakalım
İkizler
Yanıt atanın burcu zaten yazıyo olcak konu etiketi yüzünden, kimi yiyosun 🤣
Bende görünmüyor uygulamadan giriyorum diye mi acaba
Belki de. Koçmuşsun sen mesela
Sen başak mısın
Evet
Aa tek benimkini bilmişsin
Salladım mk jdkdk