Diğer Yahudilere hizmet etmek istiyorum nereye başvurmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ne isterse yaparım Yahudi erkeklerini çok seviyorum 😍😍 hele askerlerine bayılıyorum. Yeşilin bir tonu bu kadar güzel olamaz kıyafetleri çok güzel Güncellemeler+1 yıl 🇮🇱🇮🇱❤️❤️❤️❤️❤️ Yahudilere hizmet etmek istiyorum nereye başvurmalıyım? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Nevammmm Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Tövbe tövbe aslan gibi türk erkeklerinin suyumu çıktı hele yiğit mert askerlerimizin Rabbim ayağına taş gözlerine yaş degdirmesin 2 0 Yorumla
Gecemavisi1457 Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Zaten onlara hizmet ediyorsun ama yahudiler korkaktır bunu unutma 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen kendine bak onlar dünyanın en cesur insanları ❤️❤️ Yorumla Gecemavisi1457 +1 yıl Git de biraz araştır sadece cinselojik bir beyinle onları istiyorsun ama onlar seni hiç İstemez Yorumla anastasiapetrovna +1 yıl "zaten onlara hizmet ediyorsun "Çok iyi😂😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Hadi abii Yorumla
birisiolurkendisi1 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Herşeyin fetişini gördüm ama yahudi fetişine ilk kez şahit oluyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka Yorumla birisiolurkendisi1 +1 yıl Ve sana kötü bir haber, Yahudiler çok kapalı bir topluluk, istesen de istemesen de bunu başaramazsin Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Diğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Buldun buldun tam bi insanlık düşmanı ülke askerlerini buldun hdjeheh😏 1 0 Yorumla
Çok_zorlaniyorum Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl İsrail'e gidebilirsin vip bilet alalım gel yaşadığım yere mancinikla atalım seni ülkeden bi tahtası eksik ayrılmış olur 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Aklım başımda çok şükür Yorumla Çok_zorlaniyorum +1 yıl Belli oluyor Yorumla Soran +1 yıl Sen beni tanıyor musun da böyle konuşuyorsun Yorumla Çok_zorlaniyorum +1 yıl Yazdıklarından tanimama gerek duyulmayacak biri olduğunu anlayabiliyorum teşekkürler Yorumla
Yenigizliüye Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Niye öyle yahudilere 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok seviyorum Yorumla Yenigizliüye +1 yıl Sebep Yorumla
delidayı0234 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Git köpeklik yap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aaa gerçekten mi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç yahudi erkeklere ilgi duyan biriyle karşılaşmamıştım Yorumla Soran +1 yıl Ben çok seviyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yahudiler zaten bizlerin onların hizmetçisi olarak yaratıldığımızı düşünüyorlar Yorumla Soran +1 yıl 😍😍😍😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fakat Yahudi olmayan bir kadınla evlenmek istemeyeceklerdir çünkü yahudi doğmak için yahudi bir anneden doğmak gerekiyor erkekler de çocukları Yahudi olsun diye yahudi biriyle evlenmek ister Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Tövbe tövbe aslan gibi türk erkeklerinin suyumu çıktı hele yiğit mert askerlerimizin Rabbim ayağına taş gözlerine yaş degdirmesin
Zaten onlara hizmet ediyorsun ama yahudiler korkaktır bunu unutma
Sen kendine bak onlar dünyanın en cesur insanları ❤️❤️
Git de biraz araştır sadece cinselojik bir beyinle onları istiyorsun ama onlar seni hiç İstemez
"zaten onlara hizmet ediyorsun "Çok iyi😂😂😂
Hadi abii
Herşeyin fetişini gördüm ama yahudi fetişine ilk kez şahit oluyorum
Ne alaka
Ve sana kötü bir haber, Yahudiler çok kapalı bir topluluk, istesen de istemesen de bunu başaramazsin
Buldun buldun tam bi insanlık düşmanı ülke askerlerini buldun hdjeheh😏
İsrail'e gidebilirsin vip bilet alalım gel yaşadığım yere mancinikla atalım seni ülkeden bi tahtası eksik ayrılmış olur
Aklım başımda çok şükür
Belli oluyor
Sen beni tanıyor musun da böyle konuşuyorsun
Yazdıklarından tanimama gerek duyulmayacak biri olduğunu anlayabiliyorum teşekkürler
Niye öyle yahudilere
Çok seviyorum
Sebep
Git köpeklik yap
Olur
Aaa gerçekten mi
Evet
Hiç yahudi erkeklere ilgi duyan biriyle karşılaşmamıştım
Ben çok seviyorum
Yahudiler zaten bizlerin onların hizmetçisi olarak yaratıldığımızı düşünüyorlar
😍😍😍😍
Fakat Yahudi olmayan bir kadınla evlenmek istemeyeceklerdir çünkü yahudi doğmak için yahudi bir anneden doğmak gerekiyor erkekler de çocukları Yahudi olsun diye yahudi biriyle evlenmek ister
Ben yahudiyim