Okulumun taksitlerini odeyemiyoruz 1200 lira nasil öderim nerden bulurum yarina odememiz lazim sabahtan beri kafama takmaktan basim ağrıyor artik ne olur akil verin :'(
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılKendileri götürdükleri kalmıyor yandaşlarıda buna alkış tutuyorlar tabi ki. Onlara mensup arkadaşlar rahat rahat ötüyorlar burada. Çünkü tanıdıkları var devletin bir kanadında muhakkak. İstedikleri işlere giriyor, istedikleri yerden götürüyorlar. Tuzu kuru tabi kıç yalayıcılarının, g*t kılların iktidarı. Sen o parayı bulmayı düşünürken birileri birilerine telefon edip para falan ödemeden hallediyor. Yandaş olman yavşak olman gerekiyor. Sen bende şeref, gurur, haysiyet, alınteri gibi ucuz kavramlar peşinde sürünüp gidiyoruz. Evet bunlar ucuz oldu çünkü devir artık yalakalık, yavşaklık, şerefsizlik devri.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılvay arkadaş insanları getirdikleri hallere bakarmısınız. sen ben bulamayız arkadaş senin taksit birilerinin ayakkabı kutusunda çünkü
5411 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun
- +1 yıl
nasıl doğrı helal
- +1 yıl
Tayip ondermi? Onderinizi unutmussunuz ykşıklı11
- +1 yıl
Ayağını yorganına göre ızatmalısın bu bir
Devlet okulu bir kuruş para almıyor bu iki
Özel okula taksidi ödeyemeyen bir öğrencinin sorumluluğu aileye aittir. Buda üç - +1 yıl
belgelerlegercektarih.com/.../ buyur paşa
Cevap sahibi+1 yılbeğenen beğenmiş aslında sizle muhattap dahi olmamam lazım ama benim kanıma dokunan sizinle maalesef aynı oksijeni paylaşıyor olmam ki siz ne kadar onu da yok etmeye çalışıyorsanız da...
- +1 yıl
ayakkabı kutularını kaldırmadan öncede devlet kimseye okul taksidi ya da bedava para dağıtmıyordu önceki dönemlerdede pek fark yoktu aslında bu dönemde salça eksik tuz var eski dönemdede tuz eksik salça var ikiside aynı fakat herkes kendi işine gelene ve siyasi dini görüşüne göre değerlendiriyor bu durumu
Cevap sahibi+1 yılnesse kapatın konuları konuşmayalım daha fazlasonra yarın bir bakmışsınız evinizden alıveriyorlar sorgu odalarına yolculuğunuz başlamış...
Diğer konusunda 303 cevap paylaştı. Yorumlara baktım da sana inanmayanlar var. Ben inaniyorum sana. Cünku benim de ozel üniversite ve burssuz biri icin yıllık 20 bin. Hazırlık ise 17.600 . Ben 50% bursluyum ve hazırlıgı flat sınavını gecince okumaktan kurtuldum. E haliyle ailemi de 57.600 lira odemekten kurtardim. Keske elimden daha fazlasi gelse...
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim inandigin icin Allah razi olsun
+1 yılinsallah bulursun part time is bulmayi dene ben calisiyor olsaydim elimden geleni yapardim bende ogrenciyim kyk burs basvurusu yaptin mi geri donusumlu olsa da al 300 tl ki artcakta
14 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun caniminici soylemen yeter.. gratise basvurdum ama zara ve burdaki markete de basvurcam insallah olurda calisirim en azindan kyk odenmeye baslayana kadar. Evet canim kyk ya basvurdum da ocakta basliyor ödemeleri 2 ay calismam Lazım :(
- +1 yıl
insallah bulursun allah yardimcin olsun
Soran+1 yılAmin canim hepimizin
- +1 yıl
amin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
76Cevap
+1 yılvalla ne desek bos bacı sana burdan bir fayda cıkmaz cıksada o düsmancadır bence en iyisi akrabalarınla konusmak burada ayıracagın zamanı guvendiğin ibirinden para istemek kimse yoksa bir memur bul akrabalarından ya da saglam isi olan yarin bankaya git kredi basvur ya da kredi kartlarına basvur ama oda yarin gelmez ama sende baska birinden borc al bir haftalıguna kredi alana kaadar sonra hem calıs hem oku sana iste soyleyim lcwaiikiki ya da defacto gibi mağzaalar parttime leleman aryorlar tecruvede istemiyorlar yani ogrenciler icin sigortanda yatar
00 Yorumlabenim bir kaç arkadaşım zamanında burs istiyordu belirli kişilerden.. bazı hayır severler bu bursları şahsi veriyor.. ama nereden nasıl bulunuyor bilmiyorum. derslerin iyiyse kesin bulursun.. halen insanlığını yitirmemiş kişiler mevcut.
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama o kişilere ulasmak mesele
Soran+1 yılInsallah keske böyle birşey olsa.. cok iyi bir fikir bunu dusunmeliyim cok sagolun
- +1 yıl
düşünme uygula.. ayrıca aklının bir köşesinde bulunsun.. bazı hayır severler haricinde kimse kimseye karşılıksız bir şey vermez.. sana bugün para veren bir kişi yarın senden her hangibi bir şey isteyebilir. sende doğal olarak karşılığını vermek zorunda olduğunu hissedebilirsin. o nedenle doğru kişi-sağlıklı çözüm..
Soran+1 yılCok tesekkur ederim kesinlikle çok haklısınız
Özelde mesaj at bana odeyemiyeceginiz birşey i yapmayın bunu öğrenmem lazim gerçek yüzünü 1200 TL kolay ama SEn doğru ol yeter tamam hadi görüşürüz bak varya burdan yardim edeceğim 3. Kişi olacaksın ama sende onlar gibi dogruysan hadi görüşürüz
06 Yorumla- +1 yıl
@asqalante adam kiro :DD
Diğer konusunda 424 cevap paylaştı. Toplucan 10 tl. Basıcan iddaya. mantıklık olursan, 2000 tl dahi tutturursun yeğen :D idaa öğrenci dostu :D
03 Yorumla
Soran+1 yılBen bilmem oyle seyler :(
Soran+1 yıl:))
çalışarak tabiki neden çalışmayı denemiyorsunki.. kafana takıcak ne var çalışmak bunun en guzel çözüm yolu..
04 Yorumla- +1 yıl
Yarina yatirmasi gerekiyo is bulsa bile napck ki yarin sabaha kdr imkansiz ihtiyaci olan parayi kazanmk
Soran+1 yılAynen oyle :(
Diğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aklıma bu geldi :(
https://www.youtube.com/watch?v=vd4foFqy04Y11 YorumlaFacebook'ta falan %100 Maç Verenler Var Onlara Söyle Açık Açık Durumu Anlat İnsaflı Olanları Var 2 TL 'ye Falan Milyarlar Kazandırıyorlar Öğrenciyim Okul Taksitimi Yatırmam İçin Acilen Şu Miktar Paraya İhtiyacım Var De Onlar Yardımcı Olurlar
00 Yorumlabanka kredisi?
5.000 tl ihtiyaç kredisi alabilirsin. yazın çalışır kapatırsın.11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
para kazanmak ıcın bılgı satın almak. benım ıcın bundan ıbarettı. bende bıraktım. umarım bulursun kotu yollara basvurma. gıt borc al.
00 Yorumlaözel okulamı gidi10... okulla konuşun birkaç günden bişy olmaz maaşlar gecikti dersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılOkul oncesi ogrt.
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEic seçtiğin arkadaş ödesin ;) özel okula taksidini ödeyemediğin için hükümeti suçlayan bir kafaya sahipsiniz. Gerçi sıçamasanız tayyip tıkadı dersiniz be.
30 Yorumla zor bir durum maddi destek olabilirm özele gelirimisin dostum
02 Yorumla
Soran+1 yılDalga gecmek icin mi geldiniz
- Diğer konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılYazdığın laptop tablet telefon herneyse onu sat bir kısmını yatır kalanı için 10 gün süre iste o 10 günde parttime bir işe gir tamamla...
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim
Özel üniversitede okuyoruz diye dışarıda hava basarsınız burada parasını veremiyoruz diye ağlarsınız. Ağla amk. Devleti beğenmeyip özele giden kasıntı tiplere müstahak.
10 YorumlaOkulla görüş şu an ödeyemiyoruz de anlayış gösterirler
04 Yorumla- +1 yıl
Anlayış göstereceklerini sanmam özel okulların %95 i ticari olarak bakıyor işe
Soran+1 yılBencede kesinlikle :(
Soran+1 yılInsallah anlayis gosterirler
+1 yılZamanın varsa 3 ay 600,700 liralık bir garsonluk vs türü işlere girebilirsin allah yardımcın olsun kardeşim
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin hepimizin tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılhem durumun yok hemde özel üniversiteye okursan böyle olur. akılsız başın cezasını başkasına çektirme. burdan sormanın amacı ne sanki? birileri sana acıyıp para mı göndericek? yok canım sen özel üniversite okuyacan hemde durumun yokken okuyacan sonra parasını başkasına ödettiricen? öyle bir dünya yok git köpek gibi çalış öde hade canım yaylan HADEEE !!
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılo eksi verenlerde ayrı bir beyin özürlü herhalde? soruyu açan kişi gibi eksi veren 2 kişi beyin özürlümüsünüz?
+1 yıl18 Yıllık Öğrencilik Hayatımda Bunun Yarısı Kadar Bile Taksit Ödemedim.
1.200 TL Nedir Arkadaş?01 Yorumla
Soran+1 yılÖzel üniversite
Ozel okula para veren insanlari hic bir zaman anlayamadim. suanda seni anlamiyorum. bosuna para vermekten baska bir ise yaramaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama başladım artik :(
- Diğer konusunda 819 cevap paylaştı.
+1 yılcalisip biraz ii puan alaydin bursu okula gideydin olabilir di mesala
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDevlet okulları çöpe mi girdi ne taksit BACIM bu? Bnu da burdan soruyosn ya git akraban es dost dan iste
00 Yorumla
+1 yılKredi çek taksit yaptır. Önümüdeki ay içinde iş gir
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDevlet okulunda okuyorum zor durumdayım deseydin sana yardımcı olmaya çalışırdım ama şu durumda yanlızsın
10 Yorumla Okul taksidini ödeyecek durumun yok sa neden özel bir okula yazıldın ki?
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle olacağını dusunemedim annem isten çıktı
Soran+1 yılCok uzuluyorum zaten çok tesekkur ederim
Buradakilerden fikir almak biraz sıkıntı bu konuda..
20 Yorumla
+1 yılMıllet degısık teklıfler yapabılır benden soylemesı
00 Yorumlayarin makinaya super loto oynat belki tutar insallah yatirin benim kardesiminde yaklasiyo harc parsi
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah yardimcimiz olsun hepimizin
+1 yılOha ya :D Arkadaşım tamam hükümete laf atıyorsun bişey demiyorum ama sende parasını ödeyemediğin okula niye gidiyorsun devlet okulları dururken?
10 Yorumla
+1 yılBu aralar cok denk geliyoz böyle seylere nette insan inanmıyo nedense yeni bir dolandırıcılik yöntemimi acaba?
20 Yorumlayardımcı olayıum ıstersen ama yrn değil bır hafta ıçınde
03 Yorumla
Soran+1 yılDalga mi geciyosunuz
Soran+1 yılBilmiyorum genelde sitede öyle kisiler cokta kbakmayin ciddi misiniz
Umarım bulursun kardo :/
31 Yorumla
Soran+1 yılInsallah romeo :(
+1 yılHangi üniversitedesin? Bildiğim bir kurum var sadece vakıf ünili öğrencilere burs veriyor
00 YorumlaÜzüldüm durumuna:( vakıf mı hangisi ki ve bölüm ne
17 Yorumla
Soran+1 yılEvet vakif okul oncesi ogrt. :(
Soran+1 yılYok surekli ariyolarmis en sonunda sistemde donduruyolarmis :((
Soran+1 yılTesekkur ederim hislerime tercuman oldun :( baskalarinin acisina cani aciyan birileri kalmis demekki Allah razi olsun
Soran+1 yılTesekkur ederim çok sağol :) mutlu oldum
Kimse hayrına vermez, güvenilir bir kişi isen borç al çalış öde
10 Yorumlaparayı yemeden önce düşünecektin :) kresi çeksin bir arkadasın veya sen
00 Yorumla
+1 yılHesap numarani yaz burdaki herkes 1tl yollasin tmmdir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu taksit olayı geçmiş artık ama diğerlerinde azda olsa katkıda bulunmak için çalışmayı dene bence.;)
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBdüzündemi yaşıyosun?
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBence avmlerdeki mağazalarda part time olarak çalışabilirsin.
Soran+1 yılEvet buna karar verdim insallah okulla bir arada goturebilirim
Cevap sahibi+1 yılBu konuda belki yardımım dokunabilir.
Soran+1 yılNe gibi?
Cevap sahibi+1 yılYönlendirme açısından.
Soran+1 yılOlabilir
3 seçeneğin var kredi baba calismak dicem öyle vi seçeneğin yok geriye seçenek kalmio :)
00 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. İhtiyaç Kredisi al yarın... sonrada Parttime iş bulursun sıkıntı olmaz
10 Yorumla
+1 yılNasıl bir okulda okuyon sen ya. d bide aidat parasi odemiyodm odemeye krar verdm artik. d
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılekonomi süper yaaa yalan söylüyorsun. Akpye çamur at izi kalsın tek derdiniz!!!
10 YorumlaDiğer konusunda 573 cevap paylaştı. Tek yolun var okulu dondurcan işler düzelince devam edecen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgerekli parayı bulursn inşş nasıl oldu yani önceden nasıl temin ediyordun şekerim?
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun kardeşim ne diyim ki
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin cumlemizin Allah razi olsun
+1 yılÖzel üniversitedeysen ailen ödesin?
12 Yorumla
Soran+1 yılOnlardada yok
- +1 yıl
Neden özel okul okuyorsun o zaman devlet üniversiitesine git !
+1 yılBankadan taksitli nakit çekebilirsiniz
10 Yorumlaborç harç bir şekilde ödersn ya nolcak.
03 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuluyorum :'(
Soran+1 yılInsallah insallah gece gece Allah yardimcim olsun :(
- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılHükümeti suçlayacağına anani babanı suçla. Okuma boşver okusanda bi. b*k olmaz senden.
25 Yorumla
Soran+1 yılAnam babam sabah 6 dan aksam 10 a kadar çalışıyorlar 1000 liraya ama zengin kopekler acun gibi agaoglu gibi ve bazilariniz gibi tayyibin yanciliginda para kiriyolar adaletinize sokayim sizin be. Ben den olmaz da senden iyi b*k olur
- +1 yıl
Babanı da zengin etse sesin çıkmayacak yani?
- +1 yıl
Bende öyle düşünmüştüm.
Soran+1 yılEmin ol o yone eğilimleri olsaydi sulalemden biri o kisi banayardim ederdi
- +1 yıl
Sırf kuyruk acından hükümete salliyosun yani? Ulan büyüyün öyle siyaset yapın. Daha dogrusu yapmaya calısın. Bi. b*k bilmeden ona buna sallamayın. Bide özel üniversitede okuyomussun. l*n sadece benim Pederin aylık 5 bin geliri var ben devlette okuyorum. Kafam basmıyor demiyor da yok hükümet şöyle yok hükümet böyle.
+1 yılTanıdıktan borç istemekten başla çaren yok
00 YorumlaBurs başvurusu yaptın mı
05 Yorumla
Soran+1 yılEvette gec çıkacak
Soran+1 yılAllah razi olsun hayatim benim dusunmen yeter ya
Soran+1 yılEvet canim insallah ya :(
arkadaşlarından boç iste 20şer 30ar
00 YorumlaBankadan kredi çekmeyi dene bide
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkepe'ye oy verirken düşünseydiniz bunları !!!
05 Yorumla
Soran+1 yılSulalemden birkisi chp harickimseye oy vermemistir benim
Cevap sahibi+1 yılÖn yargılıyım kabul ediyorum :D
Soran+1 yılArtik hepimiz oyleyiz :)
Cevap sahibi+1 yıl:))
- +1 yıl
he anam he , chp gelir dertler biter sizin mantığınızda beyninizde bu kadarına basar işte.. Erdoğan ın kaşık kaşık topladığını Kılıçdaroğlu kepçe kepçe dağıtır , sonra ayy ne iyi başbakanmış olur dimi.
+1 yılYolda gördüğün 5 kuruş 10 kuruşları falan topla
00 Yorumla@Sonmermi nin babası Zengin ondan iste :)))
11 YorumlaParan yoksa niye özel okula gidiyosun anlamıyorum
00 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Ödeyemiyorsanız devlet okuluna gidin..
33 Yorumla
Soran+1 yılDevlete gitsem de yurt parasi ve bana 800 lira gidevek
- +1 yıl
Yurt parası ve hatçlığın dahil mi 1200tl ye? Hayırsever üniversiteymiş harçlık ta veriyor :/
Soran+1 yılBirsey yemiyorum okulda yurtta degil kendi evimde ailemle kaliyorum
allah yardımcınız olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin hepimizin
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklıma bişi geliyoda neyse :D
10 Yorumlaher ay 1200 tl okul taksıtı mı verıyosunuz?
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet özel üniversite
Soran+1 yılCiddi misin
Soran+1 yılTamam sağolun
Soran+1 yılAilem odeyemiyor zaten
Soran+1 yılBizde onu dusunuyoruz iste
Soran+1 yıl1 ay oluyor baslayali zaten
Soran+1 yılBoyle olacagini bilemedim annem isten cikti
- Devamını Gör (35)
Devamını Gör(80)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz