Güncellemeler
+1 yıl
Belki de sizofren oldum cunki digerleri gormuyordu sanirim. Bir tek benim gozume gozukuyor boyle seyler.
Bu gun bir az disari ciktim gezmek icin icim rahatlasin diye kafami dibleyeyim diye yolda 3-4 kez yol ortasinda kusmukla karsilastim. Boyle seyleri takarmisiniz kafaya? Psikolojim tamamen bozulmus durumda bu gun.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Mehmet yıldız vesvese vidyo izlermisiniz daha iyi olacaksın
Evet vesvese var ama kurtulamiyorum ve dini inancim yok agnostik.
Vücudun manevî organları vardır bunlar beslenmeyince ruh daralır sıkılır bunalıma girer
Anlamadim yemek yemeyi mi kast ediyorsun?
Manevi organ deyince beyin ve kalp mi?
Hayır manevî organ maneviyat beslenmeyince kap sıkılır bunalıma girer Mehmet yıldız vesvese vidyo izlermisiniz daha iyi anlarsınız konuyu
Su anda o durumda degilim diyebilirim ne demek istedigini anliyorum ama su anda ve bu durumda boyle seyleri anlayacak derecede degilim kabul edecek cunki beynimin icinde korkular var onlari yenemedim yenildim.
He tam burada başlıyor korku çok normal
Tam burdan sikistiriyor insanın en zayıf noktasından vuruyor
Dedigin seyleri anlamak icin insanin bilinci acik temiz olmali ve o idrak kazanmali ki dedigin seyleri uygulayarak maneviyat kazanip huzura kavussun.
İstersen en kara bataklığa saplan dünyanın en kötü insanı ol bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda geçecek
Ben bilmiyorum gecip gecmeyecegini ama elimi bu dunyadan tamamen yuzmek istiyorum, gelecek bana gore degil, ölumu kotu igrenc bulmuyorum kendim icin tabiki. Her kese nasip olmaz huzur.
Bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil
Şeytan insanın en zayıf noktasından vuruyor ümitsizlik den vuruyor Allah tan ümit kesilmez
Ben umidi tamamen kestim, ben oyle bir duruma geldim ne zaman ölecegimi dusunuyorum uzuntuden hastaliga dustum guatr hastaligi. Ben ani yasiyorum bana korkular ve vesveseler verildi bazen nefes almaya korkar oluyorum demek ki boyle gerekli, eger bir tanri varsa o boyle istiyor.
Bak bende bazı olaylar yaşadım bu vesvese başka bir şey değil kafandaki korkular kafandaki kötü düşüncede cikamama ümitsizlik ölüm korkusu intihar dusunme telkin işte bunları yapan vesvese
Hadis: «Bismillâhillezi lâ yedurru ma'asmihi şey'ün fil'-ardi ve'lâ fi's-Semâi ve Huve's-Semî'u'l-Alîm/Ne yerde, ne gökte adı (nın anılması) yla hiç bir şeyin zarar veremeyeceği Allah'ın ismiyle ki, O Semî ve Alîm'dir.» duasını her günün sabahında ve akşamında üç defa okuyana hiç bir sıkıntı gelmez
Hz Yunus peygamber efendimiz balığın karnında çıkaran Allah senide sıkıntılardan kurtarir sapret imtihan dünyası
Umarim eski haline bir daha donmezsin, ama bazi seylerin zararindan cok faydasi var bunuda soyleyeyim bu durum bana ne kadar aci versede bazi seyler oyrendim diyebilirim.
Bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil hepsi gececek
Bugün gezindim boş boş. Sonra kulaklıktan dolayo çevremdeki kimseyi anlamadım
İnsan nefret ettiği şeyleri gorurmus
Lanet olsun sevmemi gerek boyle seyleri
Bende nefret ederim
Ben evde yanlızlığımla mutluyum
En guzeli
Hep dışarda olduğum için bıktım insanlardan
Kız kıza dışardayızz