Sizde de var mı? Böyle güzel bir sevgi ben türk milletini tek yapan şeyin vatan sevgisi olduğnu gördüm...

Sizde de var mı? Böyle güzel bir sevgi ben türk milletini tek yapan şeyin vatan sevgisi olduğnu gördüm...
Vatan millet bayrak 🚩 bizimdir bölünmez ,, Toprakları toprak yapan kandır eğer uğrunda ölen varsa Vatan vatandır. Tüm şehitlerimize Allah cc rahmet eylesin ,,,
Amin..🤲
Cevap
7Cevap
Evet var.
Oguzum, osmanlıyı kuranda biz oguzlardı, karamanoğullarınıda. Vatan her zaman bayrak daimi ama bu mankurtlar yok mu delleniyorum.
Ne? "Mankurt" derken anlamadım?
araplasmışlar var, Türklüğe karşı olanlar ama sözde Türkçüler.
Araptan kastınız İslam dini mı? Yani İslamı savunanlar mı?
Türklükten uzaklaşmış, varı yoğu islam olanlar. Özünü red edenler.
Ben de islamı korur kollarım ha bak doğrusunuz o konu da türklüğümü unutmam ama İslam benim dinim onu da bırakamam
Körü körüne inanıp, Tengriyi yok saymak ise Türk olmamaktır.
Bak güzel bir söz var ezan oldum dinmedim bayrak oldum inmedim, şehit oldum ölmedim adım Müslüman soyadım Türk benim...🇹🇷🕋 İslamı seçmek türklüğü yok saymak değil ben olacaksan Peygamberin yolunda türk olurum ve ne mutlu bana
Tamam, ama Türklük bu değildir bilgine.
Önce tepen de dalgalanan bayrakta ne var bak bakalım hilal var onda yani müslüman ülkesi olduğu anlamına geliyor kalkıp seviyorum dediğin bayrakta senin tabirinde araplaşma var gayet güzel seviyormuşsun bravo sana...👏👏👏
Vatan ve bayrak tamam canım feda, ama millet sevgisi o kadar yok, hatta hiç diyebiliriim.
Bu durum da haklısınız..😒
Üzülerek...
Maalesef milletlik bir yanımız kalmadı..😭
Kimse kusura bakmasın ama yaşadığı bir çok şeyi de hak ediyor milletimiz..
Aynen öyle
Evet sonuna kadar Türküz araplaşmışlar bizi anlamaz ama
Adım Müslüman soyadım Türk benim...🇹🇷🕋🤲📿
O tepesinde ki hilale inanlara laf edenler de kalkıp türküm demesi komik geliyor nedense? Önce tepen de dalgalanan bayrakta ne var bak bakalım hilal var onda yani müslüman ülkesi olduğu anlamına geliyor kalkıp seviyorum dediğin bayrakta senin tabirinde araplaşma var gayet güzel seviyormuşsun bravo sana... 👏👏👏
Hahshaaj Müslümanlık yokken Türklük vardı zaten Araplar bizi kılıç zoruyla islama soktu Osmanlı’da arapçıydı islamla Türklüğü bağdaştırma bana yallah Arabistan’a orada gerçek İslamı tattırılar sana 😂😅
Sen niye geçmişe bakıyorsun sen şu an ki dinimize baksana ya akıllı! Sen önce seviyorum dediğin bayrağın üstünde ki hilale bakta ondan sonra konuş kalkıpta geçmişin arkasına sığınma..🤣🤣🤣 sence türkler kılıç zoruyla bir dine girerler mı ya? O kadar ırklara boyun eğmeyen millet Araplara mı boyun eğecek gitte sen önce türklüğünü tanı da öyle gel...🤣🤣🤣🤣
😂😂
Aç biraz tarih oku
Aaa ya ben seninle neden kapışmaya girdim ki? şu an kendime kızıyorum ben sen tüh..🤣🤣🤣 unutmuşum ben hemen ilk söylenen şeye inandığnı bak sen benim tarihimi ölçemezsin ben gerçek tarihçilerden dinledim bu olayı onun için kendine daha fazla güldürme de kaybol bak ben müsamma gösterdim ama bak başka ortam da aşağılarlar ha..🤣🤣👇👇👇
😂😂😂😂 Arap dini ile mutluluklar
Mutluluğu en zirvede yaşayanlardanım merak etme İslam da olduğum için sana da biş hayatın da mutluluklar..🤣🤣🤣🤣
Kabeye tapmaya devam edin taşı taşlayın hacerül sever taşını öpün millete putperest dersiniz o zaman bunlar ne 😂😂😂😅
Akıllım sen önce ona tapıyormuyuz yoksa onu kendimize bir yol yön olarark mı görüyoruz sen önce onu öğren de gel...🤣🤣🤣 He zaten o zaman camide namaz kılanlar da camiye tapıyor...🤣🤣🤣 Sen önce hakkı öğren ki sonra haklının kim olduğunu öğreneceksin
Kabe dediğin puthanedir taşın etrafında dönülür mü la 😂😂😅
Sen peki neden dönüldüğnü biliyormusun acaba? Boş boş konuşma çünkü sana sadece gülüyorum...🤣🤣🤣 Sen nasıl birşeysin ya? Bilmediği şeylere laf eden katıksız %100 cahilsin..🤣🤣🤣
Taşı taşlamak taşı öpmek taşın etrafında dönmek putperestlik değilde ne 😅😂
Sen büyümüycek olan fidanı ağaç olsun diye dikermisin? Senin kafana bir şey sokamayıcağım için anlatmama gerek yok...🤣🤣🤣
Bu yüzden jandarma özel harekat oldum 🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Allah kolaylık versin...☺️ Size bir şey sorabilir miyim?
Teşekkür ederim tabiki de
Kadın askerler var mı sizin olduğnuz yerde? Ve çatışmaya giriyorlar mı?
Bunu burdan cevaplayamam ancak dm
Peki...
Ne İçin Yaşıyoruz Ki Zaten 😊
Yani tabi ki. 🙏🏻
Öyle olsaydı Osmanlı yıkılmazdı
Evet evet osmanlıyı yıkan sebeplerden en büyüğü culusiyeydi! Dediğinle bir alakası yok Osmanlıyı yılan sebebleri okuyabilirsin
Hainler yıktı Osmanlıyı başka bir sebep yok
Bende onu diyorum zaten🙂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar