Diğer Günaydın, uyanıp da yatağından çıkmayanlar kimler 😊? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Napyosunuz... Güncellemeler+1 yıl Yeni kalkanlar napyosunuz 😊 Günaydın, uyanıp da yatağından çıkmayanlar kimler 😊? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yataktan çıktım işleri yaptım birazını şimdi uzandım geri gidicem iş yapmaya 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Hmm pazara birikti galiba işler hep :) çok mu ev islerin Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Pazara birikmedi ben yapmadım günlerdir Yorumla Soran +1 yıl Aslnda yine yapmadigin için birikti işte :) Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Benzer Yorumla Soran +1 yıl Sanki keyfin yok durgun gbisin Yorumla frenchgirl16 +1 yıl :/ Yorumla Soran +1 yıl Hmm bseler var yani 🙄t edim mi Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ne anlamadım. Ben hep bu moddayım ne oldu? Yorumla Soran +1 yıl Tk p edim mi demiştim 😊 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yok sohbet muhabbet edecek halim yok valla Yorumla Soran +1 yıl Anladm. Sadece başlayalım sonra da knusuruz sorun değil Yorumla frenchgirl16 +1 yıl :/ almasam Yorumla Soran +1 yıl Peki zorlamim seni 😊 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Sağolasın Yorumla
Derinhayel Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Benn 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Kalkmissindr ama artık :) yoksa yatmaya devam mi Yorumla Derinhayel +1 yıl Kalktım çoktan biraz oldu sen Yorumla Soran +1 yıl Ben de kalktm. bseyler yedim tekrar yattım şimdi :) bu hafta çok yorucu geçti benim için iyice dinlenim dyorum :) sen napyosun Yorumla Derinhayel +1 yıl Ben daha yeni yicem kalkınca biraz zaman geccek öyle yiyorum Yorumla Soran +1 yıl Hmm ben de sevmem kalkar kalmaz yemeyi. Bu arada yalnız mi yasyorsun. Yoksa ailen ile mi Yorumla Derinhayel +1 yıl Aile Yorumla Soran +1 yıl Hmm. Vaktn varsa eğer t etsem sni geri döner misin Yorumla Derinhayel +1 yıl Anlamadim Yorumla Soran +1 yıl T kp etsem y zar misn bna Yorumla Derinhayel +1 yıl Ok ama şimdi yemek yicem bekle Yorumla Soran +1 yıl Tamm olur. Bekliyorum ozamn Yorumla Derinhayel +1 yıl Ok Yorumla Soran +1 yıl orada mısın? Daha çok sürer mi kahvaltiin Yorumla Derinhayel +1 yıl Geldim gonder Yorumla Soran +1 yıl Tammdr:) Yorumla Derinhayel +1 yıl Gonderdigin takip sen misin Yorumla Soran +1 yıl Evet. Gizli değilim:) Yorumla Derinhayel +1 yıl 😄ok.. Yorumla Soran +1 yıl Devamıni da yaparsan sevinirim. Benm yeterli değil seviye:) Yorumla Derinhayel +1 yıl Evt değil ok Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl ben yatacam 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Galiba uyanmamisdindir bu saattlerde :)
Kızlar Ne Diyor
Yataktan çıktım işleri yaptım birazını şimdi uzandım geri gidicem iş yapmaya
Hmm pazara birikti galiba işler hep :) çok mu ev islerin
Pazara birikmedi ben yapmadım günlerdir
Aslnda yine yapmadigin için birikti işte :)
Benzer
Sanki keyfin yok durgun gbisin
:/
Hmm bseler var yani 🙄t edim mi
Ne anlamadım. Ben hep bu moddayım ne oldu?
Tk p edim mi demiştim 😊
Yok sohbet muhabbet edecek halim yok valla
Anladm. Sadece başlayalım sonra da knusuruz sorun değil
:/ almasam
Peki zorlamim seni 😊
Sağolasın
Benn
Kalkmissindr ama artık :) yoksa yatmaya devam mi
Kalktım çoktan biraz oldu sen
Ben de kalktm. bseyler yedim tekrar yattım şimdi :) bu hafta çok yorucu geçti benim için iyice dinlenim dyorum :) sen napyosun
Ben daha yeni yicem kalkınca biraz zaman geccek öyle yiyorum
Hmm ben de sevmem kalkar kalmaz yemeyi. Bu arada yalnız mi yasyorsun. Yoksa ailen ile mi
Aile
Hmm. Vaktn varsa eğer t etsem sni geri döner misin
Anlamadim
T kp etsem y zar misn bna
Ok ama şimdi yemek yicem bekle
Tamm olur. Bekliyorum ozamn
Ok
orada mısın? Daha çok sürer mi kahvaltiin
Geldim gonder
Tammdr:)
Gonderdigin takip sen misin
Evet. Gizli değilim:)
😄ok..
Devamıni da yaparsan sevinirim. Benm yeterli değil seviye:)
Evt değil ok
ben yatacam
Galiba uyanmamisdindir bu saattlerde :)