2 buçuk 3 yıldır konuşuyorduk hiç bulmadık daha önce istedi ama gitmedim ya beni dinleyecek biri var mı lütfen yargılamadan anlatacağım çok şey var 😔?
3 yıldır mesengerdan mesajlaştığım biri var do ben 19 o 38 yaşındaydı 2 haftadır engelledim beni dinleyecek biri var mı :( ?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
niye hep o yaşta kendi yasitlarinizla konuşmuyorsunuz ve kesin evlidir
Hayır evli değildi
Konuşcak biri yok du işte arkadaşım da yok du pek o yüzden onla konuştum 😔
anladım ama yaşın genç illa olmalı arkadaşın
anlat dinleyeyim o zaman
3yıl ve sadece mesajlaşma öylemi sorun nedir şimdi merak ettim
Ya bu erkekler neden genç kızlarla uğraşıyor.
Oldu işte 😔
Anlat merak ettim
Yaz kanka yaşıt sayılırız seni en iyi ben anlarım
20 yaş var bu kadarida abartı ya
Hep yanlızlıktan konuştum sonra engelledim işte korktum belki bir gün denk geliriz diye daha önce de konuşmuştuk gel demişti buluşalım falan yok demiştim baya tartışmıştık işte
Sonra beni bi ara tehdit etmişti resmim falan vardı on da soyadımı da biliyor du tehdit etmişti işte abin bunları görse ne olur diye onun üstüne ben de onu tehdit ettim
Dedim işte sen beni tehdit mi ediyorsun kızın yaşındayım falan dedi yok sinirle kaçtı ağzımdan falan dedim sapık gibi beni zorlama seni rezil ederim diye polise gider mesajlarını gösteririm demiştim
Ondan sonra o beni engelledi sonra tekrar kaldırdı herşeyimi silmiş ti numaramı, resimlerimi falan neden engeli kaldırdın dedim sesini falan özledim dedi çok alışmıştık birbirimize işte ondan sonra bi kaç kez daha kavga ettik ama hiç uzun zaman konuşmadığımız olmamıştı
Kesinlikle uzak dur.. nasıl fotoğraflar attın ki tehdit ediyor
Lütfen
Olur canım yaz
Dinlerim
Dinleyebikirim
buyut