Canım çok sıkılıyor. Yapmam gereken şeylere odaklanamıyorum. Kendime değer vermiyorum ne yapmalıyım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence film izleyebilirsiniz
Öncelikle inancını düşünceni sonrada etrafında negatif enerji veren kişileri değiştirmen gerek
Düşüncelerimi degistirmeye çalışıyorum ama kısa süreli oluyo
O istediğin düşünceleri destekleyecek arkadaşların olmali
Pek sosyal biri değilim
Anladım sosyalleşmeyi denemeye çalış dertlesmek istersen beklerim
Teşekkür ederim ayni şekilde
Bu uzun bir konu. Seni bu noktaya getiren şeyleri araştırdın mı?
Evet ama degistiremedim
Sacmalama bence degerlisindir her insan gibi üzülmeyin bir kenara bırak hayttan zevk al
Nasıl olcak o
Öncelikle kafana takmamayı öğreneceksin
Nasıl peki
Her şeyi kafana takmıycaksın söylenen her lafı kendine çekmeyeceksin. Ve aynı zamanda önce kendini seveceksin kendine değer vereceksin ondan sonra insanlara değer vermeyi öğreneceksin. Herkese hak ettiği gibi muameleyi yapacaksın
Doğru söylüyorsun peki bunları yapabiliyo musun
evet
Ne güzel. Açıkçası kendimden beklentim o yöndeydi ama yapamadım şimdiye kadar
Bence yaparsın öncelikle seni bu konuda destek olacak yönlendirecek iyi birine ihtiyacım var en azından ona güvenmeyi bileceksin
Ben de öyle düşünüyordum ama destek olurum diyenler soanrasinda eleştiren ilk kişilere dönüşüyor anlatasım gelmiyor
anladım. Ama bu düşünce bile seni bu durumdan çıkmana engel
Doğru
şu an bende aynı durumdayım bi motive lazım gibi
Ne yapsam elimde kalıyor
Ya da yarım kalıyor olmuyor tam
Peki çözüm bulabildin mi
Ben yeni böyle oldum ama
Çözümü de daha bulamadım
Bulursan bana da söyle
Yalnız değilsiniz, bende de böyle bu aralar
Buldum diyelim çözümü seni nereden bulayım
@CosmosSpace tam odaklancam bı mutsuzluk hissi bı can sıkıntısı
Burdan
Eksik şeyler var, yerinde olmayan asla yerini dolduramadığım bir duygu. Bir şeye çalışırken çok etkiliyor insanı. Bende bu ara çalışmam gereken şeylere odaklanamıyorum tam anlamıyla bu yüzden. Etiketlemeyi bilmiyorum bu arada
@CosmosSpace Neler eksik mesela
Anlamı eksik hayatın, bir şeyler için yaşıyor insan genelde hayatta. Değer durumu, verdiğin değeri alamamak insanlardan, bu işte senin de nickinde ki gibi umursamaktan dolayı. Genelde bu konularda iyileşmek için insanlara yardım etmenin iyi geleceğini söylüyorlar. Mesela vakıflara, derneklere katılarak ve benzeri fakat ben kendimde nedense o gücü de bulamıyorum. Çok depresif konuştum ya şu an 😅
@CosmosSpace ben bı ara yemek bile yemiyodum o derece
@CosmosSpace Kendi degerimi hep bana verilen değere göre belirledim. Ne kadar değer görüyorsam o kadar değerliyim dedim. Belki burada yaptım hatayı. Kendi içimde bulamadım
Anlıyorum, oda kötü bir şey bayağı. Yoğun duygular yüzünden oluyor bunlar ya çok yemek yeniyor ya da hiç yenemiyor. Bunu bende en son lise de yaşamıştım, ufak bir hoşlantı durumuydu halbuki
@CosmosSpace Degerimi hep bana verilen değere göre belirledim. Ne kadar değer görüyorsam o kadar değerliyim dedim. Belki burada yaptım hatayı. Kendi içimde bulamadım
Aslında bu çok sağlıksız, bu hassaslıktan kaynaklanıyor. Bazılarımız kişilik olarak daha hassas yapıda yız ondan bence bu. Halbuki karşıdakinin davranışları onun karakterini, kalitesini gösterir bizim değil. Çok kişisel konuşamıyorum bu arada kusura bakma, ulu ortada konuştuğumuz için diyeyim
@CosmosSpace aynen ben de rahat konuşamıyorum
@CosmosSpace Instagram kullanmiyorum
Anlıyorum, öyleyse önceki yorumumu silebilir misiniz rica etsem, normalde paylaşmam buradan kimseyle o yüzden
@cosmosspace Instagram yok ama burada mesajdan yazabilirsin dertleşmek istediğinde kardeş
@cosmosspace sildim yorumu bak silinmiş mi
Dediğim gibi burdan mesajdan yazabilirsin
Mesajdan yazınca Xper 3+ çıktığı için instagramı önermiştim ama sorun değil, evet silinmiş teşekkür ederim
@CosmosSpace rica ederim o zaman 3 olunca artık
Evet, hayırlısı olsun
@CosmosSpace Aynen
@cosmosspace peki bı şey sorabilir miyim normalde Instagram burada paylaşmam demişsin bana güvenmenin sebebi ne
Benzer sorunlardan müzdarip olduğumuzu gördüğüm için birbirimizi daha iyi anlayacağımızı ve bu konuda birbirimize destek olabileceğimizi düşündüm, o yüzden
@CosmosSpace teşekkür ederim böyle düşündüğün için
Ne kadar benzer sorunlar olursa olsun bir ünsan kalkıp yine Instagram hesbını vermez yani bu kadar da olmaz bence uzaklaş oradan asla da inanma bu tür insanlara ne bu hemen Instagram ne güzel
Rica ederim
@CosmosSpace sen neyden bahsediyorsun git mesajlaşıp konuş yorumda niye Instagram istiyon hadi onu geçtim bir de neden kendin yorum yapmıyorsun başka yorum altına yazarak kendini aynı durumda gösteriyorsun.
@sablak mesaj atabilir misiniz
@sablak acaba mesaj atabilir misiniz
Farklı aktiviteler bul
Neden ki
Kafamda tam oturtamadigim şeyler var. Kendimden önce tuttuğum kişilerden aynı değeri görememek var