Ya ben çok yoruldum gerçekten aşırı yoruldum ben ne yapacağım bilmiyorum nişanlandık ama?

Farklı şehirler de yaşıyoruz nişandan 6 gün önce geldi bizde kaldı hazırlıkları yaptık nişan bitti 10 gün daha kaldı her geldiğin de 10 15 günden önce gitmiyor ve gerçekten oda para harcıyor bende ve şehrine gidince beş kuruş parası kalmıyor benimde öyle marketleri var onda çalışıyor işlet bence iyi gitmiyor kapatacak gibiler daha eline yeni para geçti gelip bitirecek yine parasız kalacak bende işe girmeye uğraşıyorum ailem de tepki gösteriyor geldi mi gitmiyor diypr bende çok zor durumda kalıp bunalıyorum gezmekten de insan artık sıkılıyor yani hergün gez gez hergün ona göre yemek yapılıyor evde ailesi de hiç gel demiyor ya da diypr ama bu dinlemiyor iki ay kazanıyor gelip hemen burada yemek istiyor ben ne yapacağım bilmiyorum babam çok kızıyor ona değil bana kızıyor tabi bende bunaldım bu tartışmalar dan ben değil sen gel diypr ailem göndermiyor çalışıp para biriktirsin hep gezmek istiyor diyolar ben ne yapmalıyım?

Ya ben çok yoruldum gerçekten aşırı yoruldum ben ne yapacağım bilmiyorum nişanlandık ama?