Yanıma ne almalıyım orada valiz veriyirlar demiş biri mesela kolonya tras bıçağı işte eşofman yatacakken giyilecek şeyler ya da iç camasiri ne alınmalı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hiç bir şey götürme. orada belli bir süre idare edecek şeyleri veriyorlar. Onun dışındakileride orada kantinden tedarik edersin.
Bende senin gibi çok şey götürmüştüm hepsini sana ordu veriyor. Çorap , Don (boxer acemi birliğinde izin vermezler ama ben giyiyordum) Atlet askeriye kısa ve sıfır kol. Ama kara deniz hava fark ediyor ona göre sor al.
Ama. mesela tras kolonyası ya da normal kolonya goturuyymmu jilet falan goturuyymmu orada veriyirlarmi glette mach3 almistim
Teledon aldım tuşlu ama genede garanti olsun fazlalık elimd eolsum diye 2 yeşil atlet 2 boxer 2 çorap işte kolonya jilet tuşlu telefon bunları alsam yetermi
Yani kilot olarak eski tip kilotmu veriyirlar boxer yasakmi
Jilet veriliyor zaten. Kolonya girişte almamışlardı bir arkadaşın ama bilmiyorum tabi durum nedir. Permatik veriyorlar ama jilet götürmen sorun olmaz herhalde ama askerde market var alırsın oradan
Kolonya apmiyirlarmi içeriye tras olunca falan kullaniyirmu askerdekiler hiç bilmiyorum ama normal permatikmi veriyirlar ben 3 bıçaklı götürsem daha iyi deilmi çalma olayı olur mu bide asma kilit falan aliyimmi dolabima
Yasaktı ama ben giyiyordum acemide bir kere mutlaka arama olur. Boxer çorap ve atlet t-shirt al gerisi temin edilir. Kilit almıştım ama bizim dolapları kilitlemek yasaktı hava kuvvetlerinde
Anladım pekii tuşlu telefon aldım girişte sorun olur mu kamerasi falan yok bide kendi hattımı götürsem yasakmi orada kontrol ederlermi askercell mi almam gerekiyor
askercell diye bir şey vardı kendi hattımızı almamışlardı biz sokmuştuk komutanlar tuşlu ve kamerasız olursa sorun olmaz.
Tuşlu kamerasiz ama mesela hattı cüzdanında soksam cüzdanında kontrol ediyorlarmi bide telefonu iomutan aç hattına bakicam derminicerde hattı takınca bı sıkıntı olur mu
komutandan komuta değişir bizde sorun olmuyordu. Bazıları yakalarsa askerliği uzatıyordu cüzdan da taşıyorduk değiştiriyorduk 5ten sonra. Hatırladığım bu kadar.
İç camaşiri bolca corap atlet traş seti al yanına yeter
İnternette hepsi detaylı bir şekilde çıkıyor ya ordan bak hepsi birebir doğru
İç çamaşırı ve çorap yedekli git. Gerisi dert değil, orada halledersin. Çarşı izninde giymek için her mevsime uygun kıyafet almayı unutma.
Bedelli mi uzun dönem mi?
Uzun dönem daha 25 inde belli olacak ya 6 ay ya 12
Çoğu şeyi veriyorlar zaten gideceğin yere krem falan götür kuru bir havası varsa çatlaklara sebep olur birde kalem götür lazım olacak
Kalem ne için lazim olacak
İlk gittiğinde özlük dosyası evrakların olacak onları parça parça veriyorlar 1 ayda anca bitiyor
Pekii kalem alıyım birazda iç çamaşırı
Aynen gerçi orada da verecekler zaten